Rujan 18, 2019
Prvi Supermicro event u Hrvatskoj održat će se u srijedu, 25.9.2019. s početkom ...
Rujan 16, 2019
Single-procesor s velikim brojem jezgara SYS-5049A-T dramatičnih performansi
Rujan 10, 2019
Infortrend® Technology, Inc. najavljuje globalno pokretanje nove generacije ...
Rujan 09, 2019
Najava aktivnih DAC, QSA56 port adaptera i 400G DR4 primopredajnika prikazuju ...
Rujan 06, 2019
BigTwin™ sustav i Ultra SuperServer® donose dvoznamenkaste performanse ...
Kolovoz 26, 2019
Intel je u kolovozu ove godine, prestavio osam Intel Core procesora 10. ...
Kolovoz 21, 2019
Novi Supermicro H12 A+ Servers uz pomoć AMD EPYC™ 7002 serije procesora ...
Kolovoz 20, 2019
AMD EPYC™ 7002 Serija procesora (tj. 2. generacija AMD EPYC™ procesora) ...
Kolovoz 19, 2019
R-serija pripada obitelji servera opće namjene s ravnotežom resursa. Serija ...
Prestigio F1 Race nagradni program za partnere

Svibanj 09, 2011

Prestigio

Prestigio F1 Race nagradni program za partnere

Prestigio F1 Race nagradni program za partnere - kupujte Prestigio proizvode i otputujte na VN Italije u Monzu!

Monza - 5,8 Km staze, 10 zavoja, tutnjava bolida... sve to je dio spektakla Formule 1, a kojeg dio možete postati i Vi!
Prestigio Vas poziva na sudjelovanje u "Prestigio F1 Race" nagradnom programu, u kojem 16 partnera vodimo na utrku VN Italije koja se održava u Monzi 11.09.2011. Nagradni program traje od 01.05.2011. do 31.07.2011., a odnosi se na sve Prestigio proizvode koje možete kupiti u ASBISu.

Kako sudjelujem?
Kupujući Prestigio proizvode osvajate nagradne bodove koji Vas vode na VN Italije, a mi se brinemo za ostalo! Kako bismo promovirali fer borbu, podijelili smo partnere u dvije grupe. Svaka grupa ima svoj minimalni bodovni prag koji je potrebno ostvariti kako bi ispunili uvjet i povećali svoju šansu za odlazak na utrku.
Uz objavu rezultata, svaki tjedan ponudit ćemo nekoliko Prestigio artikala koji u tom tjednu donose dvostruke bodove!!

Bodovna tablica

NAGRADE
Za grupu A osigurali smo 6 karata za 3 najbolje plasirana partnera, dok je za grupu B osigurano 10 karata od kojih 7 najbolje plasiranih direktno ide na utrku, a za dodatna 3 mjesta konkuriraju svi ostali partneri (iz obje grupe) koji su prešli minimalni bodovni prag svoje grupe. Ta će se mjesta dodijeliti lutrijskim izvlačenjem.

ARANŽMAN uključuje prijevoz, smještaj, hranu i ulaznicu za utrku.

09.09.2011. Polazak prema Italiji u večernjim satima s usputnim zaustavljanjem
10.09.2011. Dolazak u Monzu u jutarnjim satima, praćenje treninga i kvalifikacijske utrke, smještaj u hotelu, večera
11.09.2011. Dolazak na trkalište te slobodno vrijeme do glavne utrke. Nakon završetka povratak prema Zagrebu

Prvi rezultati bit će objavljeni u  ponedjeljak, 16.05.2011., te nakon toga početkom svakog tjedna.
Svaki će partner nakon prve kupnje mailom biti obaviješten o minimalnom bodovnom pragu, grupi u kojoj sudjeluje i osobnoj šifri koja će se koristiti prilikom objave rezultata.

Veselimo se utrci i ugodnom druženju!

NAPOMENA:
ASBISC-CR d.o.o. zadržava pravo na izmjene pravila te korekciju bodovanja Prestigio proizvoda u bilo kojem trenutku.
Nagradni program odnosi se isključivo na registirane ASBISc-CR d.o.o. partnere
Za sva pitanja kontaktirajte nas na marketing@asbis.hr