Studeni 19, 2018
Enterprise-class sustav za pohranu podataka prepoznatljiv za potpunu viziju i ...
Studeni 15, 2018
Radeon™ RX 590 grafička kartica nudi gaming doživljaj u 1080p s najsuvremenijom ...
Studeni 08, 2018
Intel predstavlja kompletnu liniju proizvoda za desktop računala za igre i ...
Studeni 08, 2018
Dizajnirajte, stvarajte, uredite, modelirajte i reproducirajte
Listopad 29, 2018
Listopad 05, 2018
Intel je proširio svoj portfolio dodavanjem nove Intel® Programmable ...
Rujan 18, 2018
Osnažite svoj sustav, prilagodite vaše svakodnevne zadatke.
Rujan 14, 2018
Infortrend GSa obitelj namijenjena je pružanju optimiziranih performansi SSD-a ...

Veljača 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižno "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje tijekom WD partnerske konferencije.

Od 17 do 19 siječanj, 2018 godine, Western Digital otvara svoja vrata za sudjelovanje na Partner Summit Event u Amsterdamu.

Za vrijeme trajanja, Western Digital Event - a otkriti će strategiju budućnosti s fokusom na 3 strateške smjernice: poduzetnost, kanali i prodaja. Nakon akvizicije HGST i SanDisk Western Digital Corporation djeluju kao sveobuhvatni pružatelji rješenja za pohranu sa globalnim dosegom, i opsežnu platformu koja uključuje ogromno iskustvo u pohrani podataka.

Od više od 150 distributera WD - a u EMEA regiji, samo su šest priznata sa posebnim nagradama za postignuća u 2017 godini. ASBIS je osvojio "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje a to je postalo moguće zahvaljujući radu ASBIS-ovog središnjeg tima, regionalnim prodajnim timovima uz veliku podršku VAD & Solution odjela. Kao kompanije, fokusiramo se i ulažemo u to da budemo značajan dio u VAD segemntu našim korisnicima koji to sve više prepoznaju te da ASBIS bude i dalje najbolji distributer u EMEA regiji.

Uz sve ostalo navedeno, ASBIS i dalje planira održavati stečeno dugoročno partnerstvo s kompanijom WD, što je u konačnici značajno pridonosi obostranom rastu obje tvrtke te što se zatim i osjeti na zadovoljstvu svih prodajnih partnera tvrtke ASBIS.