Kolovoz 16, 2018
Intel predstavlja nove modele NUC Mini računala iz Intel NUC obitelji koji ...
Kolovoz 13, 2018
Dizajnirajte, stvarajte, uređujte, modelirajte i reproducirajte. Sve to možete ...
Kolovoz 13, 2018
Intel dramatično mijenja tržište pohrane podataka i pokreće novo razdoblje u ...
Kolovoz 07, 2018
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i ...
Srpanj 19, 2018
Lipanj 22, 2018
Kompanija InforTrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) najavila je danas da je ...
Lipanj 11, 2018
EPYC je iz temelja baziran na podatkovnim centrima današnjice, kako bi doprinio ...
Lipanj 07, 2018
Intel slavi 40. godišnjicu prvog 8086 procesora puštanjem u prodaju novog ...

Veljača 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižno "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje tijekom WD partnerske konferencije.

Od 17 do 19 siječanj, 2018 godine, Western Digital otvara svoja vrata za sudjelovanje na Partner Summit Event u Amsterdamu.

Za vrijeme trajanja, Western Digital Event - a otkriti će strategiju budućnosti s fokusom na 3 strateške smjernice: poduzetnost, kanali i prodaja. Nakon akvizicije HGST i SanDisk Western Digital Corporation djeluju kao sveobuhvatni pružatelji rješenja za pohranu sa globalnim dosegom, i opsežnu platformu koja uključuje ogromno iskustvo u pohrani podataka.

Od više od 150 distributera WD - a u EMEA regiji, samo su šest priznata sa posebnim nagradama za postignuća u 2017 godini. ASBIS je osvojio "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje a to je postalo moguće zahvaljujući radu ASBIS-ovog središnjeg tima, regionalnim prodajnim timovima uz veliku podršku VAD & Solution odjela. Kao kompanije, fokusiramo se i ulažemo u to da budemo značajan dio u VAD segemntu našim korisnicima koji to sve više prepoznaju te da ASBIS bude i dalje najbolji distributer u EMEA regiji.

Uz sve ostalo navedeno, ASBIS i dalje planira održavati stečeno dugoročno partnerstvo s kompanijom WD, što je u konačnici značajno pridonosi obostranom rastu obje tvrtke te što se zatim i osjeti na zadovoljstvu svih prodajnih partnera tvrtke ASBIS.