Loewe je renomirani brend poznat po svojim vrhunskim televizorima i zvučnicima. Ovaj njemački brend postao je sinonim za vrhunsku kvalitetu, estetiku i inovaciju u svijetu audiovizualne tehnologije. Loewe televizori su poznati po svom izuzetnom dizajnu i visokoj kvaliteti slike. Koriste najnovije tehnologije poput OLED ekrana i 4K rezolucije kako bi pružili izvanredno iskustvo gledanja.

Slike prikazane na Loewe televizorima su bogate bojama, oštre i detaljne, što omogućava potpuno uranjanje u sadržaj. Osim impresivne slike, Loewe televizori također nude izvrsnu zvučnu reprodukciju. Njihovi zvučnici integrirani su u televizore ili se mogu nadopuniti vanjskim zvučnicima kako bi pružili vrhunski zvučni doživljaj. Loewe zvučnici su poznati po svojoj jasnoći, ravnoteži i dubokom basu, što stvara intenzivan zvučni prostor koji upotpunjuje vizualno iskustvo.

Ono što Loewe brend čini posebnim je pažnja posvećena detaljima i estetici. Svaki Loewe proizvod izrađen je s posebnom pažnjom prema dizajnu, koristeći visokokvalitetne materijale i elegantne linije. Loewe televizori i zvučnici su skladni, minimalistički i moderni, što ih čini izvanrednim dodatkom bilo kojem prostoru.

Ukratko, Loewe je brend koji pruža vrhunske televizore i zvučnike koji spajaju visoku kvalitetu slike i zvuka s prekrasnim dizajnom. Njihovi proizvodi stvaraju iskustvo koje nadmašuje očekivanja i donose istinsko zadovoljstvo gledanja i slušanja.

 

LOEWE TELEVIZORI

LOEWE iconic

Skulpturni dizajn od kamena i najnovija OLED tehnologija čine ovaj televizor jedinstvenim. Snažni, glatki, masivni Syno-Stone, TV i audio postavke u jednom predstavljaju jednu cjelinu ovog unikatnog uređaja. Slike su visokog kontrasta i intezivnih boja zahvaljujući visokoj rezoluciji 4K OLED, HLG, HDR 10 i Dolby Vision. 

Pretvorite svoj dom u umjetničku galeriju uz Loewe iconic. 

 

Loewe televizori poznati su po vrhunskoj tehnologiji i visokoj kvaliteti slike, viskojoj razlučivosti i širokom spektru boja. Njihov vrhunski dizajn, pažljivo odabrani materijali, čine ove televizore jednim od najboljih na svijetu pružajući korisnicima najbolje korisničko iskustvo. 

            

          Loewe bild c                    Loewe bild i                    Loewe bild s.77                   Loewe bild v

 

LOEWE AUDIO

Precizna reprodukcija zvuka omogućava bogat, čist i izrazito detaljan zvuk zahvaljujući najnaprednijim zvučnim komponentama ugrađenim u Loewe zvučnike. Osim izuzetnog zvuka, Loewe zvučnike krasi jedinstveni minimalistički i luksuzni dizajn. Uređaji su višenamjenski u vidu povezivanja s ostalim uređajima, integracije s Loewe televizorima i drugim audio sustavima. 

                  

 Loewe klang bar3 mr       Loewe klang sub1          Loewe klang mr        Loewe kland bar5 mr. sub5     Loewe klang s3           Loewe klang s1

 

We. by Loewe.

We. by Loewe je mladi podbrend Loewe brenda, koji je zadržao načela visoke kvalitete, ali se prilagodio mladim ljudima. Dinamičan je i entuzijastičan, pun boja i bogatog zvuka, a karakterizira ga inovativnost, funkcionalnost i intuitivnost. 

We. by Loewe uključuje dvije kategorije proizvoda: We. SEE televizori i We. HEAR zvučnici.

 

Televizori sofisticirane tehnologije, jednostavnog su i ugodnog dizajna uz notu svježine. Ovim Ultra HD LED televizorima visoke razlučivosti vrlo je jednostavno upravljati. Dostupni su u tri boje: aqua blue, storm grey i coral red, te u četiri različite veličine: 32'', 43'', 50'' i 55''.

Kristalno jasna slika, integrirani soundbar od 80 W s Dolby Atmos za vrhunsko zvučno iskustvo uz mnoštvo naprednih funkcija krase ove moderne televizore.

 

 Bluetooth zvučnici izuzetne kvalitetne, jednostavnog dizajna i puni pokreta - kreirani za trenutke koji pokreću. Dolaze u četiri cool i inspirativne boje: coral red, cool grey, aqua blue i storm grey, a za kupnju su dostupne i dvije veličine: Hear 1 snage 40 W i Hear 2 snage 60 W.

Ovi maleni, ali snažni zvučnici su otporni na prašinu i pijesak, te su također vodootporni, što ih čini savršenim izborom zvučnika ljetna druženja uz more. Također, punjenje baterije 2-3 sata osigurat će reproduciraju zvuk čak i do 17 sati. 

                                                                                                            

 

We. by Loewe uređaji su kombinacija moderne tehnologije, elegantnog dizajna i jednostavnog korištenja. Imaju brojne napredne funkcije i neće razočarati ni jednog kupca. 

 

ASBIS Hrvatska je ekskluzivni distributer brenda Loewe u Hrvatskoj. Kontaktirajte nas za sva pitanja na

e-mail: consumer@asbis.hr