IP Infusion

IP Infusion vodeći je pružatelj softvera i rješenja za otvorenu mrežu za operatere, pružatelje usluga i operatere podatkovnih centara s više od 600 korisnika i tisućama implementacija.

Rješenja tvrtke omogućuju mrežnim operaterima da raščlane svoje mreže kako bi ubrzali inovacije, pojednostavili operacije i smanjili ukupne troškove vlasništva (TCO), a mrežnim OEM-ovima da raščlane mrežne uređaje kako bi ubrzali vrijeme izlaska na tržište, isporučili bogate usluge i postigli otpornost na razini operatera.

OcNOS Software

OcNOS (Open Compute Network Operating System) je robustan, programibilan i inovativan operacijski sustav, koji sadrži jednu sliku softvera koja radi na cijelom portfelju Open Compute platformi vodećih dobavljača mrežnih uređaja. To jamči dosljedne operacije, automatizaciju tijeka rada i visoku dostupnost, uz značajno smanjenje operativnih troškova. Kombinacija IP Infusion OcNOS-a i Edgecore-ovog raspona otvorene mrežne platforme osigurava najbolje mrežno rješenje za danas, ali također daje širok izbor mrežnih opcija za ispunjavanje svih zahtjeva mrežne arhitekture u budućnosti.