Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 25, 2020
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT proizvoda u Europi, Bliskom ...
Svibanj 20, 2020
Dostupan je niz prilagođenih opcija za cyber-sigurnost i upravljanje krajnjim ...
Svibanj 18, 2020
ASBIS je postao Solutions Integration partner za Teslu i Quadro, kao i vGPU ...
Svibanj 18, 2020
AMD
AMD je predstavio novi profesionalni grafički akcelerator - AMD Radeon ™ Pro ...
Svibanj 13, 2020
Akcijski popust na kombinaciju DELL monitora i OptiPlex računala.
OBAVIJEST O PROMJENAMA U POSLOVANJU SKLADIŠTA I SERVISA

Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od 24.03.2020.

Poštovani partneri,

Iz razloga proglašene pandemije virusa COVID-19 te prema preporukama nadležnih službi, a s ciljem umanjivanja rizika širenja virusa, dodatnog povećanja zaštite svih djelatnika i partnera te daljnjeg poslovanja, Uprava tvrtke ASBISC-CR d.o.o. donijela je odluku prema kojoj će se od 24.03.2020. do daljnjeg sve isporuke robe vršiti dostavnom službom Overseas.

Ovom odlukom želimo zaštiti sve djelatnike, partnere i suradnike te nastaviti poslovanje na najsigurniji način kako bi svi naši partneri mogli nastaviti s vlastitim poslovanjem.

Mole se kupci da reklamacije proizvoda koje su prethodno odobrene po online zahtjevu, jednom tjedno šalju Overseas dostavnom službom.

Svi partneri mogu kontaktirati svoje prodajne referente direktno putem telefona ili e-maila.

Savjetujemo Vas da u svakoj prilici poduzimate zaštitne mjere sukladno uputama Ministarstva zdravstva.

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vaš ASBIS Team