Ožujak 23, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od 24.03.2020.
Ožujak 23, 2020
Najbolji načini rada za tvrtke u izazovnim i kompliciranim situacijama
Ožujak 20, 2020
Intel je u ožujku 2020. godine objavio da je uspješno integrirao svoj ...
Ožujak 18, 2020
Referentna arhitektura osigurava 100% dostupnost za aplikacije i podatke u ...
Ožujak 16, 2020
Dva nova člana druge generacije obitelji AMD EPYC procesora
Ožujak 12, 2020
Obavijest o promjeni radnog vremena skladišta
Ožujak 10, 2020
Najagilnijii i najfleksibilniji 100/200/400GbE 12,8 Tbps switch omogućuje novu ...
Ožujak 09, 2020
Kombinira najbolje mrežne klase za cyber sigurnost i velike analize podataka.
OBAVIJEST O PROMJENAMA U POSLOVANJU SKLADIŠTA I SERVISA

Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od 24.03.2020.

Poštovani partneri,

Iz razloga proglašene pandemije virusa COVID-19 te prema preporukama nadležnih službi, a s ciljem umanjivanja rizika širenja virusa, dodatnog povećanja zaštite svih djelatnika i partnera te daljnjeg poslovanja, Uprava tvrtke ASBISC-CR d.o.o. donijela je odluku prema kojoj će se od 24.03.2020. do daljnjeg sve isporuke robe vršiti dostavnom službom Overseas.

Ovom odlukom želimo zaštiti sve djelatnike, partnere i suradnike te nastaviti poslovanje na najsigurniji način kako bi svi naši partneri mogli nastaviti s vlastitim poslovanjem.

Mole se kupci da reklamacije proizvoda koje su prethodno odobrene po online zahtjevu, jednom tjedno šalju Overseas dostavnom službom.

Svi partneri mogu kontaktirati svoje prodajne referente direktno putem telefona ili e-maila.

Savjetujemo Vas da u svakoj prilici poduzimate zaštitne mjere sukladno uputama Ministarstva zdravstva.

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Vaš ASBIS Team