Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 10, 2020
Doživite poznati osjećaj tipkanja i klikanja s do 90 posto manje šuma ...
Rujan 07, 2020
S novim proizvodom, Western Digital nastavlja proširivati svoj portfelj ...
Rujan 03, 2020
Intel je lansirao 11. generaciju Intel® Core ™ procesora s grafikom Intel® ...
Rujan 01, 2020
Kako se IT svijet okreće prema postavljenim izazovima, SonicWall pojačava svoju ...
Kolovoz 28, 2020
Kako bi proslavili 95 godina inovacija u proizvodnji zvuka, dizajna i izrade, ...
ASBIS grupacija i NVIDIA potpisali partnerski ugovor

Svibanj 18, 2020

ASBIS, NVIDIA

ASBIS grupacija i NVIDIA potpisali partnerski ugovor

ASBIS je postao Solutions Integration partner za Teslu i Quadro, kao i vGPU Solution Provider.

ASBIS grupacija — vodeći distributer proizvoda i rješenja informacijskih i komunikacijskih tehnologija  — najavio je suradnju s NVIDIA korporacijom — najvećim proizvođačem GPU-a i SoC-a za industriju video igara, sferu profesionalne vizualizacije, računarstvo visokih performansi i automobilsku industriju. NVIDIA Partner Network (NPN) dizajnirana je za one partnere čiji je glavni poslovni model preprodaja NVIDIA proizvoda, NVIDIA rješenja i NVIDIA tehnologija s dodanom vrijednošću.

Vrijednost potpisanog ugovora

Trenutno najveće svjetske industrije poput transporta, logistike, proizvodnje, zdravstva, robotike i maloprodaje, koriste se računalima s AI ubrzanim računarstvom. Na primjer, industrija igara znantno raste, kao i potražnja za boljom 3D grafikom. Kako biu dovoljila zahtjevima tržišta, NVIDIA je poboljšala GPU kombinirajući najnovije inovacije u virtualnoj stvarnosti, računala s visokim performansama i umjetnom inteligencijom. Od sada, ASBIS će svojim klijentima predstavljati i ova najnovija tehnološka dostignuća.

NVIDIA Partner Program Integration

ASBIS grupacija postaje sudionik u NVIDIA-inoj partnerskoj mreži koja uključuje obostrano korisnu suradnju u cilju evolucije vizualne grafike, računalstva visokih performansi i AI na potencijalnim tržištima. Ključna prednost ASBIS-a je postati službeni ovlašteni NVIDIA predstavnik na lokalnoj razini za podršku i prodaju NVIDIA proizvoda, kao i obavljanje drugih povezanih funkcija. Osim toga, potpisivanjem sporazuma, ASBIS grupacija dobiva pristup ogromnim resursima NVIDIA materijala, uključujući:

  • Prezentacije, tehhnički dokumenti i prodajni alat: neposretan pristup ogromnoj bazi različitih prodajnih alata - datasheets, studija slučaja, reakcije kupaca, usporedbe itd., spremnih za neposrednu upotrebu
  • Marketinški materijali i alati: kao partner, ASBIS ispunjava uvjete za kontakt s marketinškim resursima i marketinškim fondovima, pružajući im priliku da održe vlastite seminare uz NVIDIA podršku
  • Treninzi i certifikati: bilo koja osoba može proći kroz obuku i certfiikate za osobno i poslovno obrazovanje
     

Što NVIDIA i ASBIS kažu o suradnji

“Nedavno smo postigli NVIDIA partnerstvo u predstavljaju TESLA i Quadro grafičkih kartica i vGPU tehnologije. To nas dovodi na novu razinu suradnje i daje nam priliku da se uključimo u NVIDIA projekte, registriramo ponude i koristimo NVIDIA resurse. Partnerstvo s NVIDIA-om pomoći će nam da ojačamo naš asortiman proizvoda i pružimo vodeća rješenja kupcima diljem svijeta", rekao je Georgii Saprykin, Product i Marketing Director u ASBISc Enterprises PLC-u.

Zadovoljstvo nam je proširiti našu suradnju s ASBIS-om i prenijeti niz odgovornih ovlasti na dinamičnu tvrtku sa širokom mrežom predstavnika. Suradnja s NPN-om pruža našem partneru širok raspon pogodnosti i nagrada, što nam zauzvrat pomaže da rastemo, proširujemo svoju fizičku strukturu u cijelom svijetu, povećavamo prihod i kao rezultat toga, razvijamo se tehnološki i dajemo kupcima širom svijeta vodeća inovativna rješenja", rekao je Michael Liebenthron, NVIDIA Partner Business Manager.

 

Tko je ASBIS:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) sa sjedištem na Cipru i 28 podružnica diljem svijeta specijaliziran je  za distribuciju proizvoda i rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije od globalnih dobavljača, uključujući Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Toshiba, WD. Kompanija ima svoje podružnice diljem EMEA regije, oko 1800 zaposlenih i 20000 aktivnih kupaca u više od 56 zemalja. Za više informacija posjetite: www.asbis.com.

Tko je NVIDIA:

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) – američka tehnološka tvrtka osnovana u Delaware-u, sa sjedištem u Santa Clari, Kalifornija. Korporacija se fokusira na razvoj jedinica za grafičku obradu (GPU), kao i sustava čipova (SoC). U 2014. godini, NVIDIA je poslovanje razvrstala na četiri tržišta: gaming, profesionana vizualizacija, podatkovni centar i automobilska industrija, a nedavno je dodala i umjetnu inteligenciju (AI), kao peto potručje razvoja. Za više informacija posjetite: http://nvidianews.nvidia.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.