Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 30, 2024
ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Lipanj 25, 2024
Tijekom svoje uvodne riječi na Computexu u Tajvanu, izvršni direktor Intela Pat ...
Lipanj 21, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, predstavio je svoja najnovija ...
Lipanj 11, 2024
ASBIS je prepoznat kao Lexarov globalni strateški partner za 2023
Lipanj 05, 2024
U svijetu bežičnog umrežavanja koji se stalno razvija, Wi-Fi 7 je spreman ...
Lipanj 04, 2024
Kako temperature rastu, Midea, jedan od lidera pametnih kućanskih aparata, ...
Lipanj 04, 2024
Dell Technologies čini PowerStore bitnom all-flash platformom za pohranu za ...
Svibanj 31, 2024
Procesori serije AMD EPYC 4004 pokreću prošireni raspon početnih dizajna ...
Svibanj 29, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je stavljanje u prodaju U6 Mesh Pro, najsuvremenije WiFi ...
Svibanj 28, 2024
Kao dio rastuće ponude AI uređaja i infrastrukture Dell AI Factory, Dell ...
Intelove AI platforme ubrzavaju Microsoft Phi-3 GenAI modele

Svibanj 27, 2024

Intelove AI platforme ubrzavaju Microsoft Phi-3 GenAI modele

Kao dio svoje misije da AI dovede posvuda, Intel kontinuirano ulaže u softverski ekosustav AI surađujući s vodećima i inovatorima AI.

Intel je potvrdio i optimizirao svoj portfelj AI proizvoda za klijente, rubove i podatkovne centre za nekoliko Microsoftovih Phi-3 obitelji otvorenih modela. Phi-3 obitelj malih, otvorenih modela može raditi na hardveru s nižim računalnim kapacitetom, može se lakše fino podesiti da zadovolji specifične zahtjeve i omogućiti programerima da izgrade aplikacije koje se izvode lokalno. Intelovi podržani proizvodi uključuju Intel® Gaudi® AI akceleratore i Intel® Xeon® procesore za aplikacije podatkovnih centara te Intel® Core™ Ultra procesore i Intel® Arc™ grafiku za klijente.

Kao dio svoje misije da AI dovede posvuda, Intel kontinuirano ulaže u softverski ekosustav AI surađujući s vodećima i inovatorima AI.

Intel je surađivao s Microsoftom kako bi omogućio podršku za model Phi-3 za svoje središnje procesorske jedinice (CPU), grafičke procesorske jedinice (GPU) i Intel Gaudi akceleratore na dan lansiranja. Intel je također sudjelovao u dizajnu apstrakcije akceleratora u DeepSpeedu, softverskom paketu za optimizaciju dubokog učenja koji je jednostavan za korištenje, te je proširio podršku za automatski tenzorski paralelizam za Phi-3 i druge modele na Hugging Face.

Veličina Phi-3 modela prikladna je za korištenje za zaključivanje na uređaju i omogućuje lagani razvoj modela poput finog podešavanja ili prilagodbe na računalima s umjetnom inteligencijom i rubnim uređajima. Intelov klijentski hardver ubrzan je kroz sveobuhvatne softverske okvire i alate, uključujući PyTorch i Intel® Extension za PyTorch koji se koristi za lokalno istraživanje i razvoj i OpenVINO™ Toolkit za implementaciju modela i zaključivanje.

Intel je predan ispunjavanju generativnih AI potreba svojih poslovnih korisnika i nastavit će podržavati i optimizirati softver za Phi-3 i druge vodeće najsuvremenije jezične modele.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.