Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 25, 2020
Globalni ekosustav poslužitelja nudi sustave s NVIDIA Mellanox 400G, jedinom ...
Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
Intel demonstrirao prvi optički paket Ethernet switch u industriji

Ožujak 20, 2020

Intel, Networking

Intel demonstrirao prvi optički paket Ethernet switch u industriji

Intel je u ožujku 2020. godine objavio da je uspješno integrirao svoj silicijski 1.6 Tbps stroj sa svojim Ethernet switchem od 12,8 Tbps. Kompaktni switch optimiziran za podatkovne centre objedinjuje osnovne tehnološke funkcije.

“Naša demonstracija optičkog paketa prvi je korak koji omogućuje optički I/O sa silicijskim fotonom postane stvarnost. Ova optika nudi prednosti snage gustoće za sklopke od 25 Tbps i više, a u konačnici je omogućuje i visoku propusnost budućih mreža. Vrijeme ove demonstracije pokazuje da je tehnologija spremna  podruprijeti zahtjeve naših kupaca”, rekao je Hong Hou, potpredsjednik Intel Corporation i generalni direktor Silicon Photonics Products Division.

Ovaj switch je opimiziran za podatkovne centre, gdje je potražnja za međusobnim povezivanjem i širinom pojasa neograničena. Intel trenutno upravo ovu tehnologiju demonstrira kupcima.

Kako raste propusnost podatkovnog centra, povezivanje SerDes-a s priključnom optikom zahtijeva više energije. Uz optičke pakete, optički priključak postavljen je blizu prekidača unutar istog paketa, čime se smanjuje snaga i omogućava kontinuirana skalabilnost propusnosti mreže.

Ova demonstracija objedinjuje ono najbolje od programabilne Ethernet switch tehnologije i Intelove tehnologije. Paket integriranih sklopki u ovoj demonstraciji koristi P4 Barefoot Tofino™ 2 switch ASIC u paketu s 1.6 Tbps Intel proizvodom.

Više o  Barefoot Networks Ethernet Switchu

Barefoot Tofino 2 je  P4 Ethernet switch koji donosi do 12.8 Tbps propusnosti, a zasnovan je na Protocol Independent Switch Architecture (PISA). PISA je programirana koristeći P4 programski jezik otvorenog izvora. Tofino switchevi se uz pomoć softvera mogu prilagoditi novim potrebama mreže ili novim protokolima koje podržava P4. Performanse i programabilnost Tofino 2 dizajnirani su tako da udovolje potrebama podatkovnih centara, cloudu i pružateljima usluga.

Barefoot Tofino 2 switch dolazi u multi-die paketu koji olakšava nadogradnju SerDes-a za veću propusnost.

“Budući da switchevi zadovoljavaju zahtjevima za potražnjom neograničene propusnosti podatkovnih centara, potreba za povezivanjem je presudna” rekao je Ed Doe, potpredsjednik i generalni direktor Barefoot Division. “Dizajnirali smo Tofino 2 switch koristeći vodeću multi-die tehnologiju koja omogućuje fleksibilnost sučelja, olakšavajući integraciju i stvaranje rješenja.  To nam je omogućilo stvaranje prvog industrijskog rješenja koje će uvelike unaprijediti budućnost infrastrukture i arhitekture podatkovnih centara."

Više o Silicon Photonics pokretaču

Silicon photonics platforma za povezivanje sadrži 1.6 Tbps pokretač realiziran u 4 porta od 400GBase-DR4 sučelja. Pokretači su izgrađeni na temelju integriranih silikonskih chipova i detektorima i modulatorima velike brzine, koji prestavljaju evoluciju silikonske platformekoja isporučuje više od 3 milijuna jedinica od 100G priključnih primopredajnika i napaja 200G i 400G priključne modulatore. Integrirani paket switcheva sadrži kombinaciju priključaka koji podržavaju optičke module.

Što je Barefoot Networks

Intel je kupio Barefoot Networks 2019. godine kako bi ubrzao accelerate Ethernet isporuku. Barefoot Networks je vodeći svjetski proizvođač Ethernet switcheva i softwarea za upotrebu u podatkovnim centrima, specijaliziran za programabilnost i fleksibilnost neophodne za ispunjavanje performansi. Barefoot osnažuje i potiče vlasnike na dizajn, optimiziaciju i inovaciju u skladu s njihovim specifičnim zahtjevima i steknu konkurentsku prednost. Kombinirajući P4 programski jezik s brzim programabklnim switchevima, Barefoot je stvorio i ekosustav koji P4 čini dostupnim za svakoga.

 

Kontaktirajte Vašeg ASBIS predstavnika za sve upite i informacije u vezi s Intel Networking proizvodima. 

>>Saznajte više

 

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.