Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Pogledajte budućnost na GTC 2024 eventu: NVIDIA-in Jensen Huang će otkriti najnovija otkrića u ubrzanom računalstvu, generativnoj umjetnoj inteligenciji i robotici

Ožujak 12, 2024

NVIDIA

Pogledajte budućnost na GTC 2024 eventu: NVIDIA-in Jensen Huang će otkriti najnovija otkrića u ubrzanom računalstvu, generativnoj umjetnoj inteligenciji i robotici

Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, telekomunikacija i poljoprivrede sudjelovat će u prvom osobnom GTC-u u pet godina

NVIDIA će ugostiti svoju vodeću GTC 2024 konferenciju u kongresnom centru San Jose od 18. do 21. ožujka. Očekuje se da će se za osobno ili virtualno sudjelovanje prijaviti više od 300.000 ljudi.

Osnivač i izvršni direktor tvrtke NVIDIA Jensen Huang održat će uvodno izlaganje iz SAP centra u ponedjeljak, 18. ožujka, u 13 sati. Pacifičko vrijeme. Bit će prijenos uživo i dostupan na zahtjev. Registracija nije potrebna za gledanje uvodne riječi online.

Otkako je Huang prvi istaknuo strojno učenje u svom uvodnom govoru o GTC-u 2014., NVIDIA je bila na čelu revolucije umjetne inteligencije. Platforme tvrtke odigrale su ključnu ulogu u omogućavanju umjetne inteligencije u brojnim domenama, uključujući velike jezične modele, biologiju, kibernetičku sigurnost, podatkovne centre i računalstvo u oblaku, konverzacijsku umjetnu inteligenciju, umrežavanje, fiziku, robotiku te kvantno, znanstveno i rubno računalstvo.

900 sesija događaja i više od 300 izlagača prikazat će kako organizacije primjenjuju NVIDIA platforme za postizanje izvanrednih proboja u industrijama, uključujući zrakoplovstvo, poljoprivredu, automobilsku industriju i transport, usluge u oblaku, financijske usluge, zdravstvenu skrb i znanosti o životu, proizvodnju, maloprodaju i telekomunikacije.

“Generativna umjetna inteligencija postala je središnja pozornica jer vlade, industrije i organizacije posvuda žele iskoristiti njezine transformativne sposobnosti", rekao je Huang. “GTC je postao najvažnija svjetska AI konferencija jer je cijeli ekosustav tu da dijeli znanje i unapređuje stanje umjetnosti. Dođi i pridruži nam se." 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.