Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Pametno grijanje, pametna ušteda:  AENO specijalna ponuda na vodećim modelima grijalica

Pametno grijanje, pametna ušteda: AENO specijalna ponuda na vodećim modelima grijalica

AENO sa zadovoljstvom predstavlja posebnu ponudu na svojim inovativnim rješenjima za grijanje. Od 4. siječnja, kupci mogu ostvariti 25% popusta i iskoristiti priliku za kupnju premium Eco pametnih grijalica, dobitnika nagrade Red Dot 2023 i nagrade Red Dot 2023 Smart Product, za samo 199 eura. Također, poboljšani model Premium Eco Smart Heater LED dostupan je po sniženoj cijeni od 229 eura.

Dvostruke uštede s AENO grijalicama

Uštede s AENO grijalicama ne ograničavaju se na primamljivih 25% popusta. Kupci ne samo da imaju početnu financijsku prednost, već AENO grijalice također doprinose značajnoj uštedi energije

Nadmašujući konvencionalne metode grijanja poput konvekcije, klima-uređaja, podnog grijanja i centralnog grijanja, AENO grijalice su energetski učinkovitije. Koristeći cijelu snagu od preko 700 vata učinkovito, temperatura panela može se prilagoditi putem aplikacije, s rasponom od 120 stupnjeva Celzijusa do 60 stupnjeva Celzijusa, pružajući fleksibilnost i uštedu energije. AENO grijalice dvostruko su učinkovitije od konvencionalnih modela; kad se postigne željena temperatura, grijač se automatski isključuje, osiguravajući da nema nepotrebne potrošnje električne energije dok se održava temperatura sobe u SMART načinu rada.

AENO Eco grijalice omogućuju prilagodljive postavke temperature, dajući korisnicima mogućnost optimizacije potrošnje energije i smanjenja troškova. AENO mobilna aplikacija omogućuje upravljanje, praćenje potrošnje energije i zakazivanje, za poboljšanu energetsku učinkovitost.

Udobnost doma i zdravlje u kombinaciji

AENO grijalice prioritet su za udobnost i zdravlje. Za razliku od običnih klima-uređaja, ne isušuju zrak niti sagorijevaju kisik. Ova značajka posebno je korisna za osobe osjetljive na zdravlje dišnih puteva. Grijalice rade bez puhanja zraka, čime su idealne za osobe s alergijama, sprječavajući raspršivanje peludi ili prašine.

S druge strane, AENO grijalice pomažu stvaranju ugodnog ozračja u vašem prostoru. Elegantan ultra-tanak dizajn (samo 11 mm), izrađen od premium anodiziranog aluminija, a LED model također ima i elegantan LED zaslon. Ove grijalice savršeno se uklapaju u svaki interijer, bilo da su središnji element u prostoru ili se diskretno integriraju u pozadinu, s mogućnošću postavljanja na pod ili zid.

AENO Premium Eco Smart grijalice zapravo redefiniraju grijanje doma spajajući funkcionalnost s estetskom privlačnošću. S pet modela dostupnih u tri boje - bijela, crna i siva - opremljenih LED zaslonom i bočnim tipkama za regulaciju temperature (Premium Eco Smart LED model) i u aplikaciji (svi modeli), ove moderne grijalice dizajnirane su da nadopune svaku sobu, bilo da se postave na pod ili montiraju na zid. Ne propustite priliku podići dizajn svog doma s AENO grijalicama – uz revolucionarnu toplinu, energetsku učinkovitost i stil.

Lista partnera kod kojih možete iskoristiti ponudu: 

https://www.ekupi.hr   

https://www.sancta-domenica.hr   

https://www.svijet-medija.hr  

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.