Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 11, 2024
ASBIS je prepoznat kao Lexarov globalni strateški partner za 2023
Lipanj 05, 2024
U svijetu bežičnog umrežavanja koji se stalno razvija, Wi-Fi 7 je spreman ...
Lipanj 04, 2024
Kako temperature rastu, Midea, jedan od lidera pametnih kućanskih aparata, ...
Lipanj 04, 2024
Dell Technologies čini PowerStore bitnom all-flash platformom za pohranu za ...
Svibanj 31, 2024
Procesori serije AMD EPYC 4004 pokreću prošireni raspon početnih dizajna ...
Svibanj 29, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je stavljanje u prodaju U6 Mesh Pro, najsuvremenije WiFi ...
Svibanj 28, 2024
Kao dio rastuće ponude AI uređaja i infrastrukture Dell AI Factory, Dell ...
Svibanj 27, 2024
Kao dio svoje misije da AI dovede posvuda, Intel kontinuirano ulaže u ...
Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Ubiquiti predstavio U6 Mesh Pro – vrhunsku WiFi 6 pristupnu točku za fleksibilnu vanjsku i unutarnju pokrivenost

Svibanj 29, 2024

Ubiquiti predstavio U6 Mesh Pro – vrhunsku WiFi 6 pristupnu točku za fleksibilnu vanjsku i unutarnju pokrivenost

Ubiquiti Inc. najavio je stavljanje u prodaju U6 Mesh Pro, najsuvremenije WiFi 6 pristupne točke dizajnirane za pružanje iznimnih performansi i fleksibilnosti za vanjska i unutarnja okruženja.

U6 Mesh Pro dizajniran je za pružanje robusne povezivosti velike brzine, što ga čini savršenim rješenjem za poduzeća koja žele unaprijediti svoju mrežnu infrastrukturu.

U6 Mesh Pro pristupna je točka visokih performansi koja podržava sve WiFi standarde i najnoviji WiFi 6 (802.11ax). Sadrži moćnu 4x4 MIMO konfiguraciju u pojasima od 2,4 GHz i 5 GHz, osiguravajući maksimalnu propusnost, pokrivenost do 185 m² i podršku za više od 350 povezanih uređaja. Sa svojim svestranim mogućnostima montaže, U6 Mesh Pro može se jednostavno postaviti na zidove, stupove ili stolna računala, pružajući besprijekornu povezanost na velikim područjima.

U6 Mesh Pro dizajniran je kako bi zadovoljio zahtjevne potrebe poslovnih kupaca. Njegove napredne WiFi 6 mogućnosti pružaju veće brzine prijenosa podataka i poboljšanu mrežnu učinkovitost, omogućujući tvrtkama da podržavaju više uređaja i aplikacija istovremeno. Svestrane mogućnosti montaže i robustan dizajn osiguravaju da se U6 Mesh Pro može postaviti u različitim postavkama, od uredskih zgrada do kampusa na otvorenom, pružajući dosljednu i pouzdanu povezanost.

Za poslovne korisnike, U6 Mesh Pro nudi nekoliko ključnih prednosti:
 

  • Skalabilnost: jednostavno proširite svoju mrežu kako biste zadovoljili rastuće poslovne potrebe bez ugrožavanja performansi.
  • Pouzdanost: Osigurajte neprekinutu povezanost s pristupnom točkom visokih performansi koja se može nositi s gustim okruženjima i velikim brojem klijenata.
  • Učinkovitost: Optimizirajte performanse mreže s naprednim značajkama kao što su OFDMA i MU-MIMO, koje poboljšavaju učinkovitost prijenosa podataka i smanjuju kašnjenje.
  • Fleksibilnost: Ugradite U6 Mesh Pro u različita okruženja, zahvaljujući dizajnu otpornom na vremenske uvjete i raznovrsnim mogućnostima montiranja.
  •  

U6 Mesh Pro je sada dostupan od ASBIS-a - Ubiquiti ovlaštenog distributera. Obratite se svom ASBIS menadžeru da saznate više o cijenama i dostupnosti

 

Detalnjije tehničke informacije možete pogledati ovdje

Ubiquiti Inc. je globalni lider u mrežnoj tehnologiji, pružajući inovativna rješenja za poduzeća i potrošačka tržišta. S fokusom na performanse, pouzdanost i jednostavnost korištenja, Ubiquitijevi proizvodi osnažuju korisnike da s povjerenjem izgrade i upravljaju robusnim mrežama.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.