Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Srpanj 26, 2024
Iskoristite prednosti uz Intel Partner Alliance i ASBIS
Lipanj 30, 2024
ASBISC Enterprises Plc, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Lipanj 25, 2024
Tijekom svoje uvodne riječi na Computexu u Tajvanu, izvršni direktor Intela Pat ...
Lipanj 21, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, predstavio je svoja najnovija ...
Lipanj 11, 2024
ASBIS je prepoznat kao Lexarov globalni strateški partner za 2023
Lipanj 05, 2024
U svijetu bežičnog umrežavanja koji se stalno razvija, Wi-Fi 7 je spreman ...
Lipanj 04, 2024
Kako temperature rastu, Midea, jedan od lidera pametnih kućanskih aparata, ...
Lipanj 04, 2024
Dell Technologies čini PowerStore bitnom all-flash platformom za pohranu za ...
Svibanj 31, 2024
Procesori serije AMD EPYC 4004 pokreću prošireni raspon početnih dizajna ...
Svibanj 29, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je stavljanje u prodaju U6 Mesh Pro, najsuvremenije WiFi ...
Midea predstavlja Aroma Tower ventilator: Vrhunsko pametno rješenje za ljetnu udobnost

Midea predstavlja Aroma Tower ventilator: Vrhunsko pametno rješenje za ljetnu udobnost

Kako temperature rastu, Midea, jedan od lidera pametnih kućanskih aparata, najavljuje najnoviji dodatak svojoj liniji inovativnih rješenja za klimatizaciju: Aroma Tower ventilator. Ovaj vrhunski proizvod obećava revoluciju u hlađenju doma i ureda, nudeći potrošačima stil i funkcionalnost.

Već od ranije je poznatna suradnja između Midea-e i ASBISc Enterprises Plc, istaknutog Value Add distributera u Europi, na Bliskom Istoku i u Africi (EMEA). Ovo partnerstvo spaja Mideino iskustvo s pametnim uređajima i ASBIS-ovu razvijenu distributivnu mrežu, osiguravajući da proizvodi ovog brenda dospiju do kupaca širom regije.

Aroma Tower ventilator utjelovljuje sofisticiranost i učinkovitost. Njegov elegantan dizajn besprijekorno se uklapa u svaki prostor, pružajući snažan protok zraka bez zauzimanja previše mjesta.

Jedna od najistaknutijih značajki Aroma Tower ventilatora je ugrađena funkcija aromaterapije. Korisnici mogu personalizirati svoj okoliš dodavanjem omiljenih mirisa ili eteričnih ulja u integriranu kutiju za aromaterapiju, podižući razinu udobnosti, mentalnog i emocionalnog blagostanja.

Ventilator također uključuje pametnu tehnologiju za optimizaciju korisničke udobnosti. Opremljen je načinom Intelligent Wind Control i ugrađenim temperaturnim senzorom, koji automatski prilagođava protok zraka prema ambijentalnim uvjetima, osiguravajući idealno okruženje.

Andrei Kazennau, menadžer za razvoj poslovanja u kategoriji proizvoda za klimatizaciju i grijanje u ASBIS-u, izrazio je entuzijazam povodom lansiranja i kazao: "Prošlogodišnje lansiranje - Midea Smart Bladeless ventrilator bio je bestseller prošle sezone. Ove godine se nadamo da će se novi model pridružiti toj liniji. Kako se očekivanja potrošača razvijaju, imperativ je ponuditi proizvode koji kombiniraju pametnu funkcionalnost s prilagodljivim značajkama. S Aroma Tower ventilatorom, Midea aposlutno ispunjava te zahtjeve."

Aroma Tower ventilator bit će dostupan za kupnju od 15. svibnja, pružajući potrošačima priliku da podignu svoje ljetno iskustvo na novu razinu s neusporedivom udobnošću i stilom. Za više informacija i narudžbe, posjetite Midea ASBIS B2Bshop

O ASBIS-u:

ASBIS Group je vodeći Value Add distributer, razvojni i pružatelj IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Sa sjedištem na Cipru, grupa ima urede u 40 zemalja, zapošljava više od 2500 profesionalaca i opslužuje 20 000 B2B kupaca u 56 zemalja diljem svijeta. Proizvodi u ASBIS-ovom portfelju brendova nagrađeni su prestižnim Red Dot: Product Design nagradama.

O Midei:

Midea je poznata po uređajima za hlađenje, rashlađivanje i pranje. Također i po velikim kuhinjskim uređajima, velikim i malim kuhinjskim aparatima, uređajima za čišćenje podova i rasvjetu. Tvrtka posluje u više od 200 zemalja i regija. Svake godine Midea osvaja više od 40 dizajnerskih nagrada na različitim globalnim dizajnerskim natjecanjima poput Red Dot, iF i Good Design Award.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.