Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
AENO proizvod osvaja prestižnu međunarodnu nagradu Red Dot Award 2023 u dvije nominacije

Lipanj 19, 2023

AENO, grijalice, RedDotNagrade

AENO proizvod osvaja prestižnu međunarodnu nagradu Red Dot Award 2023 u dvije nominacije

AENO Premium Eco Smart Heater je dobitnik Red Dot Award 2023 u kategorijama "Tehnologija grijanja I klimatizacije” i “Pametni proizvodi"

The Red Dot Award objavio je listu dobitnika za Product Design 2023 – a AENO Premium Eco Smart Heater dobio je dvije nominacije. Zahvaljujući iznimnom dizajnu, visokoj kvaliteti i inovacijama u području kućnog grijanja, ovaj uređaj je dobio priznanje u kategorijama Tehnologija grijanja i klimatizacije i Smart Product za izuzetan dizajn, visoku kvalitetu i inovacije u području kućnog grijanja. S energetski učinkovitim performansama i naprednim mogućnostima povezivanja, AENO Premium Eco Smart Heater će unaprijediti uređenje domova i ureda, način života i kvalitetu življenja. Pruža zdravo i atraktivno rješenje.

Žiri je prepoznao inovativnu grijalicu koja kombinira energetski učinkovito grijanje s naprednim mogućnostima povezivanja. Opremljen Wi-Fi-em, uređaj se može jednostavno kontrolirati putem mobilne aplikacije, što korisnicima omogućuje postavljanje rasporeda, podešavanje temperature i praćenje potrošnje energije u stvarnom vremenu. Na Red Dot web stranici, u kategoriji Tehnologija grijanja i klimatizacije, nalazi se detaljan opis funkcionalnosti uređaja i mišljenje žirija: "Glavna značajka AENO Premium Eco Smart Heatera je kućište od ojačanog stakla koje je izuzetno tanko, samo 11 mm. Na prednjoj strani nema vijaka ni metalnih dijelova, pa uređaj izgleda glatko i čisto. Na kućištu se nalazi samo gumb za napajanje - daljnje upravljanje obavlja se putem aplikacije. Grijalica se može postaviti na pod s postoljem ili montirati na zid. Infracrvena tehnologija koristi infracrvene zrake za brzo, učinkovito i ekonomično grijanje, koje pokreće MICA element. Tiho, bez mirisa i čisto. Grijalice su dostupne u crnoj i bijeloj boji te se uklapaju u svaki stil interijera. Žiri je istaknuo puristički dizajn uređaja: "Odašilje smirenost i praktičnost te tako obogaćuje svaki interijer".

Žiri je pohvalio pametne značajke i pristup dizajnu koji rezultira čistim, nenametljivim dizajnom s pametnim upravljanjem putem mobilne aplikacije i samo jednim prekidačem za uključivanje na upravljačkoj jedinici. Kategorija Pametni proizvod uključuje izvanrednu recenziju za AENO Premium Eco Smart Heater od strane članova žirija: "AENO Premium Eco Smart je infracrvena grijalica koja kombinira pametne funkcionalnosti s tehnologijom uštede energije i minimalističkim izgledom. Uređaj se sastoji se od dva izuzetno tanka panela kaljenog stakla s infracrvenim MICA grijačem između njih. Pametni grijač kombinira prilagođenu temperaturu panela za grijanje, podesivu sobnu temperaturu, senzor za zaštitu od pada i timer. Puristička staklena prednja strana u crnoj ili bijeloj boji prekida se samo osvijetljenim prekidačem za uključivanje, budući da se cijeli sustav, kao i kontrola potrošnje energije, upravljaju putem aplikacije. "Pametne funkcionalnosti, jednostavno rukovanje i minimalistički dizajn spojeni su na vrlo uvjerljiv način", istaknuo je žiri.

The Red Dot Design Award najprestižnije je natjecanje u svijetu dizajna, s panelom međunarodnih stručnjaka koji ocjenjuju tisuće prijava temeljem kriterija kao što su inovacije, funkcionalnost i estetika. Osvajanje ove nagrade potvrda je predanosti AENO-a za izvrsnost i inovacije u području kućnog grijanja. 

Dobitnici su objavljeni još u travnju, ali tradicionalno, popis proizvoda i online prezentacije ažuriraju se na dan Red Dot Gala večeri, koja se ove godine održava 19. lipnja u Essenu u muzeju Red Dot (Njemačka).

Svi nagrađeni radovi izloženi su publici iz cijelog svijeta u online izložbi na web Red Dot web stranici. Osim detalja o proizvodima, kreatorima i proizvođačima, potencijalni klijenti, novinari i kupci mogu pregledati ocjene žirija i slike proizvoda.

AENO Premium Eco Smart Heater bit će izložen u online prezentaciji na Red Dot web stranici od 19. lipnja 2023.:

AENO Premium Eco Smart grijalice u Hrvatskoj su dostupne za kupnju na sljedećim web trgovinama:

O AENO-u i AENO Premium Eco Smart grijalicama

AENO je mladi i dinamični brend pametnih kućanskih uređaja, kreiran od strane međunarodnog tima visoko kvalificiranih inženjera. AENO brine o svojim kupcima i nastoji stalno poboljšavati funkcionalnost proizvoda i proširiti njihove mogućnosti. Kako bi povećao vrijednost i kvalitetu te optimizirao logističke rute isporuke za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za izradu premium eco smart grijalica djeluje u Europi, točnije u Poljskoj. AENO je dio portfelja robnih marki ASBIS Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u EMEA regiji..

Projekt razvoja pametne grijalice započeo je 2020. godine. Međunarodni tim inženjera iz Ukrajine i Poljske radio je na stvaranju modela. Uređaj se proizvodi u modernom pogonu u Poljskoj, od svibnja 2022. U rujnu 2022. najavljeno je lansiranje proizvoda na europskom tržištu. Premium Eco Smart Heater AENO predstavljen je na sajmu potrošačke elektronike i kućanskih aparata IFA Berlin - 2022. Model je dostupan za kupnju u 23 zemlje: Njemačka, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Češka, Poljska, zemlje Baltika, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska, Bugarska i mnoge druge.

Misija AENO-a je učiniti pametne tehnologije pristupačnijima, preuzeti svakodnevne rutinske obaveze i smanjiti teret kućanskih poslova. Obitelj proizvoda uključuje: pročišćivače zraka, ovlaživače zraka, pametne grijalice, robotske usisavače, ručne usisavače, parne mopove, parne pegle, kuhala, električne roštilje, miksere, električne pećnice, Sous-Vide, uređaje za vakumiranje, električne četkice za zube i irigatore, itd.

AENO Premium Eco Smart grijalica dostupna je za kupnju u više od 20 zemalja diljem Europe u maloprodaji, trgovinama za samostalno izvođenje radova (DIY) i putem ASBIS distribucijske mreže. ASBIS je vodeći distributer i proizvođač IT i potrošačke elektronike proizvoda u EMEA regiji.

Red Dot Awards

Red Dot Design Award je jedno od najvećih natjecanja u svijetu dizajna, koje svake godine prima otprilike 20.000 prijava u tri discipline: Dizajn proizvoda, Dizajn brendova i komunikacije, Dizajn koncepta. Od 1995. godine, najbolji proizvodi nagrađivani su Red Dot nagradama.

Za 2023. godinu, proizvodi su prijavljeni i ocijenjeni u 51 natjecateljskoj kategoriji. Prijave su stigle iz 60 zemalja. Žiri sastavljen od 43 člana okupio se kako bi donio svoj sud o tome koji dizajn proizvoda zadovoljava kriterije za Red Dot nagradu ili Red Dot: Najbolji od najboljih, na temelju četiri principa dobrog dizajna i uzimajući u obzir njihov sociokulturni karakter, specifično tehničko područje fokusa i dizajnersku stručnost.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.