Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
AENO Premium Eco Smart Grijalica je dobitnik Red Dot Award 2023. za izvanredan dizajn i inovaciju pametnih proizvoda

AENO Premium Eco Smart Grijalica je dobitnik Red Dot Award 2023. za izvanredan dizajn i inovaciju pametnih proizvoda

AENO Premium Eco Smart Grijalica nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Award: Dizajn proizvoda u dvije kategorije - Tehnologija grijanja i klimatizacije, te Pametni proizvod za izvanredan dizajn, visoku kvalitetu i inovacije u području kućnog grijanja.

AENO Premium Eco Smart Grijalica je vrhunska grijalica koja kombinira energetski učinkovito grijanje s naprednim značajkama povezivanja. Opremljen Wi-Fi i Bluetooth vezom, uređajem se može jednostavno upravljati putem mobilne aplikacije, omogućujući korisnicima postavljanje rasporeda, prilagodbu temperatura i praćenje potrošnje energije u stvarnom vremenu.

"Drago nam je primiti ovo izvanredno priznanje od Red Dot žirija," kazao je Sergei Kostevitch, izvršni direktor ASBIS-a. - “Naš cilj je uvijek bio ponuditi elegantan dizajn te pametna i održiva rješenja koja kombiniraju vrhunsku tehnologiju. AENO Premium Eco Smart Grijalica nudi revoluciju na tržištu grijanja, nudeći potrošačima elegantnu, učinkovitu i ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim grijačima. Ova nagrada potvrda je napornog i predanog rada našeg tima, a mi ćemo i dalje nastaviti pomicati granice onoga što je moguće u grijanju. Ponosni smo što AENO donosi ovaj inovativni proizvod našim kupcima."

Nagrada Red Dot Design Award je najprestižnije natjecanje u dizajnu na svijetu, sa panelom međunarodnih stručnjaka koji ocjenjuju tisuće prijava na temelju kriterija kao što su inovativnost, funkcionalnost i estetika. Osvajanje nagrade potvrda je za AENO za predanost, izvrsnost i inovacije u području kućnog grijanja.

AENO odgovara na velike zahtjeve dizajnera interijera i potrošača sa neupadljivim dizajnom kućanskih aparata, odnosno primjenom minimalističkog pristupa. Minimalistički dizajn uklapa se u svaki interijer, zahvaljujući ultratankoj ploči (manje od 11 mm) i prirodnim materijalima. Ultratanka ploča od kaljenog stakla može biti nevidljiva ili glavni dio u unutrašnjosti sobe. Korisnik grijalicu može instalirati na bilo koji način koji mu odgovara i uklopiti je bezvremenski u svoj interijer: na pod ili na zid. Postoji samo jedan gumb na uređaju, što ga čini tako minimalističnim. Sve opcije pametnog upravljanja dostupne su u mobilnoj aplikaciji. Uređaj izgleda sjajno s bilo koje točke gledišta!

"Oduševljeni smo što smo primili ovo priznanje za AENO Premium Eco Smart grijalicu", rekao je Serhii Fedorenko, dizajner proizvoda AENO. - Inspiracija za novu grijalicu pametnog dizajna došla je iz potreba tržišta i kupaca. Postojao je zahtjev za jednostavnim, ali elegantnim dizajnom koji lako može postati dio interijera svakog stana, ureda ili kuće. AENO Premium Eco Smart grijalica kombinira pametnu funkcionalnost, tehnologiju grijanja koja štedi energiju i minimalističke oblike".

AENO Premium Eco Smart grijalica je dostupna za kupnju u više od 20 zemalja diljem Europe u maloprodaji, robnim kućama i putem ASBIS distribucijske mreže. ASBIS je vodeći distributer i proizvođač IT i potrošačke elektronike u EMEA regiji.

Sa svojim inovativnim dizajnom, energetski učinkovitim performansama i naprednim značajkama povezivanja, AENO Premium Eco Smart grijalica je napravljen da unaprijedi tržište kućnog grijanja i potrošačima pruži pametniji, održiviji način grijanja svojih domova.

AENO & AENO Premium Eco Smart Grijalica

AENO je mladi i dinamični brend pametnih kućanskih aparata kojeg je kreirao međunarodni tim visokokvalificiranih inženjera. AENO brine o kupcima i stalno nastoji poboljšati funkcionalnost proizvoda i proširiti mogućnosti samih uređaja. Kako bi se povećala vrijednost i kvaliteta uređaja, proizvodna linija za proizvodnju vrhunske eco pametne grijalice premještena je u Europu, u Poljsku. AENO je dio brend portfelja ASBIS Enterprises PLC, vodećeg distributera IT proizvoda u regiji EMEA, za distribuciju.

Projekt razvoja pametne grijalice započeo je 2020. godine. Na izradi modela radio je međunarodni tim inženjera iz Ukrajine i Poljske. Uređaj se proizvodi u modernom proizvodnom pogonu u Poljskoj, od svibnja 2022. U rujnu 2022. najavljeno je lansiranje proizvoda na europsko tržište. AENO Premium Eco Smart grijalica predstavljen je na sajmu potrošačke elektronike i kućanskih aparata IFA Berlin - 2022. Model je dostupan za kupnju u 23 zemlje: Njemačka, Švicarska, Velika Britanija, Češka, Poljska, baltičke zemlje, Mađarska, Hrvatska, Rumunjska, Slovenija, Bugarska i mnoge druge.

Misija AENO-a je učiniti pametne tehnologije dostupnijima, preuzimajući svakodnevnu rutinu i smanjujući teret kućanskih poslova. Protfelj proizvoda uključuje: pročiščivaće zraka, ovlaživače, pametne grijalice, robotske usisavače, štapne usisavače, parne čistače, aparate na paru za odjeću, kuhala za vodu, električne roštilje, blendere, električne pećnice, Sous-Vide, usisivače, električne četkice za zube, irigatore itd.

Red Dot Award

Nagrada Red Dot Design Award jedno je od najvećih natjecanja u dizajnu na svijetu, prima približno 20 000 prijava godišnje u tri discipline: Dizajn proizvoda, Dizajn brendova i komunikacija, Koncept dizajna. Od 1995. najbolji proizvodi svake godine nagrađivani su nagradom Red Dot: Dizajn proizvoda.

U 2023. godini proizvodi su prijavljeni i ocjenjivani u 51 natjecateljskoj kategoriji. Ove godine prijave su stigle iz 60 zemalja. Za to se okupio žiri od 43 člana. Svoju ocjenu o tome koji od prijavljenih dizajna proizvoda ispunjavaju kriterije za nagradu Red Dot ili Red Dot: Best of the Best donijeli su na temelju četiri načela dobrog dizajna i uzimajući u obzir njihov društveno-kulturni karakter, specifično područje tehničkog fokusa i stručnost u dizajnu. Godišnja ceremonija dodjele nagrada održat će se 19. lipnja u Muzeju dizajna Red Dot u Essenu, Njemačka.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.