Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
VIDI objavio članak o AMD Dragon platformi

Travanj 03, 2009

VIDI objavio članak o AMD Dragon platformi

Časopis VIDI u svom je izdanju za travanj (br.157) objavio recenziju o AMD Dragon platformi koja predstavlja evolutivini pomak u odnosu na prethodni Spider

Časopis VIDI u svom je izdanju za travanj (br.157) objavio recenziju o AMD Dragon platformi koja predstavlja evolutivini pomak u odnosu na prethodni Spider, s osjetnim dobitkom performansi. Prenosimo Vam dio objavljenog članaka:

"...Sam Dragon sastoji se od procesora Phenom II, grafičke kartice Radeon 4870 i ponovno čipseta serije 7. No ovaj puta radi se o novijem čipsetu, pa je to ovdje 790GX čipset. Uz sve ovo, platformu čini i AMD-ov softver koji postiže njenu produktivnost i mogućnosti. Ovaj softverski paket tako čine AMD OverDrive, AMD Live! Explorer i AMD Fusion for Gaming. Uz pomoć AMD OverDrive softvera ćete moći optimizirati rad računala  i overclockirati ga, Live! Explorer je skup softvera za multimedijske potreba, dok zadnja aplikacija ima sasvim jednostavnu ulogu - on isključuje sve nepotrebne procese kada se želite igrati. Naravno, tada u programu, pritisnete tipku koja će onemogućiti procese po vašem izboru, te ćete moći igrati bez brige da vam neki softver parazitno crpi resurse tijekom najveće potrebe.

U globalu, nova AMD-ova platforma ostavlja puno bolji dojam od prethodnika. Procesori su ovaj puta napravljeni kako spada (nemaju TLB error koji je bio osjetan problem za AMD u Phenomima), a i grafika je odlična i cjenovno je vrlo dobro rangirana. Ovakav koncept je sasvim sigurno dobar početak za budućnost u kojoj će grafika biti integrirana u procesoru - a AMD je jedini proizvođač koji može ponuditi dobre performanse i procesora i grafičke kartice."

Ivica Koritić, VIDI br.157/2009

Više informacija o Dragon platformi pročitajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.