Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Intel donosi AI posvuda u svoju tehnologiju preko mrežnih, rubnih ili poslovnih infrastruktura i proizvoda

Ožujak 11, 2024

Intel

Intel donosi AI posvuda u svoju tehnologiju preko mrežnih, rubnih ili poslovnih infrastruktura i proizvoda

Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ugrađenim AI ubrzanjem, kodnog naziva Granite Rapids-D, i istaknuo provjeru valjanosti prvog poziva s ključnim partnerima.

Kroz današnje najave, Intel je usredotočen na osnaživanje industrije za daljnju modernizaciju i unovčavanje 5G, rubnih i poslovnih infrastruktura i ulaganja, te na iskorištavanje prednosti AI Posvuda. Više od desetljeća, uz Intelove klijente i partnere, tvrtka transformira današnju mrežnu infrastrukturu iz fiksne funkcije u softverski definiranu platformu i postiže uspjeh na rubu s više od 90.000 implementacija u stvarnom svijetu.

U suradnji s dobavljačima softvera za 5G jezgru, Intel je predstavio svoj Intel Xeon procesor sljedeće generacije za 5G jezgru, kodnog naziva Sierra Forest, demonstrirajući 2,7x poboljšanje performansi po stalku.

Intelova arhitektura okosnica je izvornih oblaka, softverski definiranih jezgrenih mreža diljem svijeta, s većinom virtualiziranih mrežnih poslužitelja koji rade na Intelovim procesorima. Kao primarni izbor za operatere, proizvođače opreme i pružatelje softvera, platforme Intel Xeon postavile su ljestvicu u komercijalnim implementacijama za performanse jezgre 5G uz superioran TCO i sveobuhvatno upravljanje napajanjem – sve isporučeno putem ekosustava svjetske klase.

Nadalje, Intel je najavio Intelovu Edge Platformu, modularnu i otvorenu softversku platformu koja tvrtkama omogućuje izgradnju, implementaciju, pokretanje, upravljanje i skaliranje rubnih i AI rješenja na standardnom hardveru uz jednostavnost poput oblaka.

Intelova Edge Platforma ima jedinstvene mogućnosti, uključujući podršku za heterogene komponente za niži TCO i zero-touch, upravljanje infrastrukturom i aplikacijama temeljeno na pravilima te AI preko flote rubnih čvorova s jednim staklom. Uz to, ugrađeno je AI runtime s OpenVINO™ zaključivanjem kako bi se omogućila optimizacija AI zaključivanja u stvarnom vremenu i dinamičko postavljanje radnog opterećenja unutar infrastrukturnog softvera za implementaciju aplikacije.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.