Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Kolovoz 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Kolovoz 10, 2021
Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju ...
Kolovoz 06, 2021
S ugrađenom AMD Radeon™ grafikom, Ryzen™ 5000 G-serija stolnih procesora vodi ...
Kolovoz 05, 2021
Mini gaming računalo donosi beskompromisne performasne pakirno u malim ...
Kolovoz 05, 2021
Intel optimizira najnoviju platformu za radne stanice namijenjenu naprednim i ...
Srpanj 28, 2021
Crna i bijela završna obrada prikladno dopunjuje prekrasan, tanak dizajn seta.
Srpanj 20, 2021
Supermicro donosi optimizirano softverski deninirano rješenje za pohranu ...
ASBIS dobio distribuciju Symanteca

Srpanj 05, 2011

Symantec

ASBIS dobio distribuciju Symanteca

Potpisivanjem ugovora Asbis stječe pravo na distribuciju Symantec Consumer proizvoda u prodajnim kanalima (prodajnim centrima, proizvođačima opreme i sastavljačima računala, pružateljima internetskih usluga, distributerima) jugoistočne Europe: Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Limassol (Cipar),  5. srpnja, 2011. – ASBISc Enterprises Plc., vodeći IT distributer na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike potpisao je distribucijski ugovor sa Symantecom, globalnim liderom za sigurnosna i sistemska rješenja.

Potpisivanjem ugovora Asbis stječe pravo na distribuciju Symantec Consumer proizvoda u  prodajnim kanalima (prodajnim centrima, proizvođačima opreme i sastavljačima računala, pružateljima internetskih usluga, distributerima)  jugoistočne Europe: Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

"Potražnja za rješenjima koja se odnose na sigurnost raste i zadovoljstvo nam je potpisati ugovor sa svjetskim liderom“ – izjavio je Laurent Journoud, izvršni potpredsjednik za prodaju i marketing ASBIS kompanije. „Sa Symentic proizvodima u našem prodajnom programu možemo osigurati izuzetno jaka rješenja za sigurnost na tržištima u regiji. Naša kompanija je spremna pokazati  najveću predanost poslovanju te se izuzetno radujemo mogućnosti proširenja distribucije i u drugim zemljama“.

„Sa zadovoljstvom smo našu platformu distributera u jugoistočnoj Europi proširili sa ASBIS kompanijom, imajući u vidu veliku potražnju za Norton proizvodima diljem svijeta“ – izjavio je Erez Mor, voditelj prodaje Mediterana, Rusije i jugoistočne Europe. „ Priznanje vrhunskih performansi Norton proizvoda, kada je riječ o zaštiti najvrijednije imovine, informacija i potrebe za pravim partnerom, utjecalo je na našu odluku o suradnji sa ASBIS kompanijom. Vjerujem kako će ovo partnerstvo doniijeti pravu vrijednost ovim kompanijama i povećati prisutnost Norton proizvoda na tržištima u regiji".

O ASBISu
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sjedištem na Cipru, specijalizirana je tvrtka za distribuciju IT proizvoda svjetskih proizvođača: Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Komapnija ima podružnice u 26 zemalja diljem svijeta, broji preko 1200 zaposlenika i 32000 klijenata u vise od 70 zemalja svijeta. Promet u 2010. godini je iznosio $1,43 milijardi. Za više informacija posjetite www.asbis.hr

O Symantecu
Symantec je globalni lider za sigurnosna i sistemska rješenja. Naš softver i usluge štite od rizika kojima ste izloženi svakodnevnim poslovanjem, na svim mjestima gdje vaše dragocjene informacije moraju biti sigurne. Više informacija pronađite na www.symantec.com