Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
ASBIS dobio distribuciju Symanteca

Srpanj 05, 2011

Symantec

ASBIS dobio distribuciju Symanteca

Potpisivanjem ugovora Asbis stječe pravo na distribuciju Symantec Consumer proizvoda u prodajnim kanalima (prodajnim centrima, proizvođačima opreme i sastavljačima računala, pružateljima internetskih usluga, distributerima) jugoistočne Europe: Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Limassol (Cipar),  5. srpnja, 2011. – ASBISc Enterprises Plc., vodeći IT distributer na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike potpisao je distribucijski ugovor sa Symantecom, globalnim liderom za sigurnosna i sistemska rješenja.

Potpisivanjem ugovora Asbis stječe pravo na distribuciju Symantec Consumer proizvoda u  prodajnim kanalima (prodajnim centrima, proizvođačima opreme i sastavljačima računala, pružateljima internetskih usluga, distributerima)  jugoistočne Europe: Hrvatske, Slovenije, Bugarske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

"Potražnja za rješenjima koja se odnose na sigurnost raste i zadovoljstvo nam je potpisati ugovor sa svjetskim liderom“ – izjavio je Laurent Journoud, izvršni potpredsjednik za prodaju i marketing ASBIS kompanije. „Sa Symentic proizvodima u našem prodajnom programu možemo osigurati izuzetno jaka rješenja za sigurnost na tržištima u regiji. Naša kompanija je spremna pokazati  najveću predanost poslovanju te se izuzetno radujemo mogućnosti proširenja distribucije i u drugim zemljama“.

„Sa zadovoljstvom smo našu platformu distributera u jugoistočnoj Europi proširili sa ASBIS kompanijom, imajući u vidu veliku potražnju za Norton proizvodima diljem svijeta“ – izjavio je Erez Mor, voditelj prodaje Mediterana, Rusije i jugoistočne Europe. „ Priznanje vrhunskih performansi Norton proizvoda, kada je riječ o zaštiti najvrijednije imovine, informacija i potrebe za pravim partnerom, utjecalo je na našu odluku o suradnji sa ASBIS kompanijom. Vjerujem kako će ovo partnerstvo doniijeti pravu vrijednost ovim kompanijama i povećati prisutnost Norton proizvoda na tržištima u regiji".

O ASBISu
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) sa sjedištem na Cipru, specijalizirana je tvrtka za distribuciju IT proizvoda svjetskih proizvođača: Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo i Hitachi. Komapnija ima podružnice u 26 zemalja diljem svijeta, broji preko 1200 zaposlenika i 32000 klijenata u vise od 70 zemalja svijeta. Promet u 2010. godini je iznosio $1,43 milijardi. Za više informacija posjetite www.asbis.hr

O Symantecu
Symantec je globalni lider za sigurnosna i sistemska rješenja. Naš softver i usluge štite od rizika kojima ste izloženi svakodnevnim poslovanjem, na svim mjestima gdje vaše dragocjene informacije moraju biti sigurne. Više informacija pronađite na www.symantec.com