Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 31, 2023
Na Microsoftovoj konferenciji Build 2023, Intel i Microsoft razmatraju ...
Svibanj 25, 2023
Iskusite neviđene performanse, vizualni prikaz i učinkovitost za igranje i ...
Svibanj 24, 2023
ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od ...
Svibanj 18, 2023
S do 480 jezgri, 32TB memorije i 12 GPU-a, ovi sustavi mogu pokretati ...
Svibanj 17, 2023
Infinidat je po četvrti put prepoznat kao 2023. Gartner® Peer Insights™ izbor ...
Svibanj 16, 2023
Kao dio ovog partnerstva, ASBIS je lansirao novi model tvrtke Midea - Smart ...
Travanj 06, 2023
Travanj 05, 2023
AENO Premium Eco Smart Grijalica nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Award: ...
Travanj 03, 2023
U petak 07.04.2023. ASBIS Hrvatska radi skraćeno do 14:00 sati te će se tijekom ...
Ožujak 29, 2023
Najnoviji NUC od 4 x 4" s Intel Core procesorima 13. generacije pravo rješenje ...
TRI GODINE USPJEŠNOG PARTNERSTVA ASBIS-a i BANG & OLUFSEN-a

TRI GODINE USPJEŠNOG PARTNERSTVA ASBIS-a i BANG & OLUFSEN-a

ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od najluksuznijih audio brendova Bang & Olufsen. Na temelju iskustva i poznavanja tržišta Bang & Olufsen odabrao je upravo ASBIS kao distribucijskog partnera. Potpisivanjem ugovora o distribuciji tvrtka ASBIS postala je službeni distributer i ovlašteni zastupnik Bang & Olufsena.

 

Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen-a tada je istaknuo kako ASBIS posjeduje znanja i uvid u industriji potrošačke elektronike i da je bitna činjenica kako je ASBIS vodeći distributer u Istočnoj i Srednjoj Europi.Suradnja ASBIS-a i Bang & Olufsena otvorila je nove mogućnosti razvoja tržištu i donijela brojne prednosti brendu, distributeru, ali i krajnjim korisnicima ovih izuzetnih proizvoda. Zahvaljujući ovom partnerstvu osnažilo se prisustvo brenda u multi-brend i mono brend kanalima.

Bang & Olufsen je vrlo je tražen brend u mnogim zemljama. Tako danas slovi kao jedan od najjačih globalnih luksuznih audio brendova. Osnovan je 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Banga i Svenda Olufsena, a bogato nasljeđe izgrađeno je na odlučnosti da se kreiraju proizvodi koji pomjeraju granice audio tehnologije i postavljaju tvrtku u prvi plan u domeni audio inovacija. Danas svaki proizvod Bang & Olufsen još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija bogatog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašive izrade. Inovativni i progresivni audio proizvodi, televizori, zvučnici i slušalice, prodaju se širom svijeta na više od 70 tržišta.

ASBIS izuzetno cijeni posvećenost kvaliteti i vjerodostojnost u izradi, a Bang & Olufsen je zasigurno jedan od brendova s najvišom kvalitetom kako zvuka tako i dizajna svojih uređaja. Brojni uređaji višestruko su nagrađivani prestižnim nagradama, kao što su Red Dot Design Awards za izvrsnost u dizajnu i inovacijama, iF Design Awards nagrada za dizajn, EISA Awards za kvalitetu, inovativnost i performanse, International Design Excellence Awards (IDEA) za izvrsnost u izradi i dizajnu, Good Design Awards za izvrsnost, dizajn, funcionalnost i inovacije itd. ASBIS se ponosi svakom nagradom kojom se potvrđuje kvaliteta i izvrsnost ovih uređaja.

Tijekom protekle tri godine, postigli su se značajni rezultati prodaje te su i uspješno lansirani novi proizvodi na tržištu, uključujući inovativne pametne zvučnike, slušalice, televizore i druge audiovizualne sustave koji su privukli pažnju korisnika. ASBIS posvećeno radi na rastu i razvoju tržišta, omogućavajući kupcima dostupnost vrhunskih uređaja Bang & Olufsen koji pružaju posebno iskustvo zvuka i dizajna. 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.