Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Veljača 09, 2024
Intelovo proširenje Intel Core 14. generacije procesora daje glavnim ...
Veljača 06, 2024
Dell Technologies Alienware gaming monitori nagrađeni su na prestižnoj dodjeli ...
Siječanj 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) nova je stropna Wi-Fi 7 pristupna točka sa 6 ...
Siječanj 25, 2024
ASBIS Grupa ima čvrsto i dugotrajno partnerstvo s AMD-om, globalnim tehnološkim ...
Siječanj 22, 2024
Iznimno rješenje za sobe za sastanke JoinU tvrtke Prestigio Solutions, ...
Siječanj 22, 2024
Prestigio Solutions, vlastiti brend ASBISC Enterprises Plc, najavio je ...
Siječanj 10, 2024
AENO sa zadovoljstvom predstavlja posebnu ponudu na svojim inovativnim ...
Prosinac 27, 2023
U protekloj godini, ASBIS Hrvatska i odjel koji je zadužen za potrošačku ...
Prosinac 26, 2023
Obavijest o radnom vremenu za 02.01. te 03.01.2024.
TRI GODINE USPJEŠNOG PARTNERSTVA ASBIS-a i BANG & OLUFSEN-a

TRI GODINE USPJEŠNOG PARTNERSTVA ASBIS-a i BANG & OLUFSEN-a

ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od najluksuznijih audio brendova Bang & Olufsen. Na temelju iskustva i poznavanja tržišta Bang & Olufsen odabrao je upravo ASBIS kao distribucijskog partnera. Potpisivanjem ugovora o distribuciji tvrtka ASBIS postala je službeni distributer i ovlašteni zastupnik Bang & Olufsena.

 

Kristian Teär, CEO Bang & Olufsen-a tada je istaknuo kako ASBIS posjeduje znanja i uvid u industriji potrošačke elektronike i da je bitna činjenica kako je ASBIS vodeći distributer u Istočnoj i Srednjoj Europi.Suradnja ASBIS-a i Bang & Olufsena otvorila je nove mogućnosti razvoja tržištu i donijela brojne prednosti brendu, distributeru, ali i krajnjim korisnicima ovih izuzetnih proizvoda. Zahvaljujući ovom partnerstvu osnažilo se prisustvo brenda u multi-brend i mono brend kanalima.

Bang & Olufsen je vrlo je tražen brend u mnogim zemljama. Tako danas slovi kao jedan od najjačih globalnih luksuznih audio brendova. Osnovan je 1925. godine u Strueru u Danskoj, od strane Petera Banga i Svenda Olufsena, a bogato nasljeđe izgrađeno je na odlučnosti da se kreiraju proizvodi koji pomjeraju granice audio tehnologije i postavljaju tvrtku u prvi plan u domeni audio inovacija. Danas svaki proizvod Bang & Olufsen još uvijek karakterizira jedinstvena kombinacija bogatog zvuka, bezvremenskog dizajna i nenadmašive izrade. Inovativni i progresivni audio proizvodi, televizori, zvučnici i slušalice, prodaju se širom svijeta na više od 70 tržišta.

ASBIS izuzetno cijeni posvećenost kvaliteti i vjerodostojnost u izradi, a Bang & Olufsen je zasigurno jedan od brendova s najvišom kvalitetom kako zvuka tako i dizajna svojih uređaja. Brojni uređaji višestruko su nagrađivani prestižnim nagradama, kao što su Red Dot Design Awards za izvrsnost u dizajnu i inovacijama, iF Design Awards nagrada za dizajn, EISA Awards za kvalitetu, inovativnost i performanse, International Design Excellence Awards (IDEA) za izvrsnost u izradi i dizajnu, Good Design Awards za izvrsnost, dizajn, funcionalnost i inovacije itd. ASBIS se ponosi svakom nagradom kojom se potvrđuje kvaliteta i izvrsnost ovih uređaja.

Tijekom protekle tri godine, postigli su se značajni rezultati prodaje te su i uspješno lansirani novi proizvodi na tržištu, uključujući inovativne pametne zvučnike, slušalice, televizore i druge audiovizualne sustave koji su privukli pažnju korisnika. ASBIS posvećeno radi na rastu i razvoju tržišta, omogućavajući kupcima dostupnost vrhunskih uređaja Bang & Olufsen koji pružaju posebno iskustvo zvuka i dizajna. 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.