Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Ekskluzivni Bang & Olufsen showroom od sada u premium poslovnici Svijeta medija u Centru Kaptol

Ekskluzivni Bang & Olufsen showroom od sada u premium poslovnici Svijeta medija u Centru Kaptol

Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad širokom asoritmanu renomiranih proizvođača potrošačke elektronike.

Showroom brenda Bang & Olufsen kao jednog od najprestižnijih brendova u svijetu vrhunskog zvuka i impresivne izrade, koji gotovo cijelo stoljeće dominira u ovom području, postaje jedna od kruna 30 godišnjeg kontinuiranog razvoja i predanog rada tvrtke Svijeta medija.

  

Ovaj jedinstveni koncept Shop in shop-a otvara nove mogućnosti i prilike za sve ljubitelje specifičnog spoja bezvremenskog dizajna i premium zvuka, a Svijet medija je kratkom prezentacijom svojim gostima predstavio svu širinu ponude Bang & Olufsen. Zvučnici i televizori, kao što su Beovision Harmony ili Beovision Theatre, pružaju kinematografski doživljaj, nenadmašno iskustvo slušanja i gledanja, dok s druge strane postaju najupečatljiviji dio prostorije u dizajnerskom smislu. Neki od uređaja produciraju zvuk od 360 stupnjeva, među kojima vrijedi istaknuti Beosound 2 ili Beosound Balance. Uređaje je moguće i međusobno uparivati kako bi se dobio zvuk koji u potpunosti ispunjava prostor. Svaki od uređaja podići će prostor na višu razinu pomno probranim materijalima izrade poput hrastovog drva, vune ili pletene tkanine tvrtke Kvadrat.

Profinjena estetika i skandinavski pristup oblikovanja proizvoda čine ovaj brand omiljenim u svim sferama dizajnerskih krugova, pa stoga ne čudi da su se na eventu pojavili brojni arhitekti i dizajneri koji u svom radu nerijetko implementiraju Bang & Olufsen zvučnike i televizore kao dio interijera. Na eventu su se mogla vidjeti i druga poznata lica, poput Ive Radić, Nikoline Pišek, Lejle Filipović, Tine Biloglav, Nike Turković i Vlahe Arbulića, brojni predstavnici uprave centra, poslovni suradnici te predstavnici tvrtke ASBIS Hrvatska, koja kao ekskluzivni zastupnik i distributer brenda, ponosno stoji iza ove suradnje te ističe kako su ovim događajem potvrđeni značajan interes i ekskluzivnost brenda među njegovom publikom.

,,Ovaj brend nosi određeni premium pedigre kojem kao diplomirana dizajnerica uvijek naginjem. Već na prvi pogled, kod ovih uređaja zaista osjetite posvećenost estetskom oblikovanju proizvoda na vrlo distinktivan način, ali i ne zanemarimo robustan zvuk koji će zadovoljiti i najzahtjevnije audiofile.'' - izjavila je Nikolina Pišek i dodala kako za finalizaciju preuređenja svog  doma već ima svog Bang & Olufsen favorita.

,,Bang & Olufsen brend mi je odavno poznat i rado se odazovem na događanja koja su vezana upravo za ovaj brend. Uvijek se iznova impresioniram kvalitetom zvuka te njegovim minimalizmom, dok u isto vrijeme ispred vas stoji uređaj prepun elegancije.'' - izjavila je Lejla Filipović

Ovisno o preferencijama, svaki ljubitelj vrhunskog zvuka zasigurno će pronaći svoj idealan uređaj, bilo da se radi o slušalicama za opuštenu šetnju i trening ili dizajnerski zvučnik za interijer. Tako su se elegantne naglavne slušalice Beoplay H95, bež nijanse sa zlatnim linijama i okvirom koje su u samom svjetskom vrhu po kvaliteti tehnologije zvuka, mogle primjetiti u rukama i na glavi Vlahe Arbulića, a favorit Nike Turković bio je maleni, ali robusni prijenosni zvučnik Beosound A1 koji stane na dlan ruke, kojeg je i voditeljica eventa Edita Misirić Vrkljan pohvalila zbog nevjerojatne snage i preciznosti zvuka.

Zaljubljenici elegantnog dizajna i kinematografskog zvuka od sada mogu posjetiti ovaj luksuzni showroom u Svijetu medija, kojeg je na veličanstven način otvorio svojom izvedbom na violončelu, naš mladi i talentirani multiinstrumentalist, Martin Kutnar. Posjetitelji su uživali u vrhunskim pićima popraćeno vrhunskim zvukom koji će se zasigurno proširiti do svojih obožavatelja, ne samo u Zagrebu ili okolici Centra Kaptol, već i širom Hrvatske obzirom na činjenicu da Svijet medija osigurava vlastitu i brzu dostavu. 

Galerija fotografija

       

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.