Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS osvojio Channel Partner Award EMEA od tvrtke Infinidat, vodeće tvrtke u segmentu rješenja za pohranu kod poslovnih korisnika

Siječanj 12, 2022

ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributor, razvijatelj rješenja i dobavitelj IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, bliskog Istoka i Afrike, objavila je danas da je osovojila "Channel Partner Award" kao marketing partner 2021 godine (EMEA) od strane tvrtke Infinidat, vodeće tvrtke za rješenja pohrane kod poslovnih korisnika. Nagradom se prepoznaje ASBIS kao pouzdani partnerkoji će dati i više nego što je potrebno kako bi ostvarila uspjeh kod svojih kupaca.

“Vrlo smo ponosni što smo osvojili Channel Partner Award nagradu od strane našeg partnera tvrtke Infinidat. Bila je strateška odluka razvijati Value Added Distribution poslovanje te ponuditi serverska i rješenja za pohranu našim kupcima. Suradnja je krenula prije četiri godine, te je ovo priznanje dokaz našeg fokusa i kompetencija koje su ostvare tijekom tog razdoblja. Predani smo još jačem razvoju i fokusu na VAD poslovanje i radujemo i daljnjoj uspješnoj suradnji u goidnama ispred nas .” - izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBISc Enterprises PLC.

“Infinidatova godišnja nagrada daje se partneru kod kojeg se prepoznalo veliki trud, fokus i uspješnost pružanja Infinidatovih inovativnih rješenja, te povečavajući ukupan udio Infinidatovog poslovnog portfelja u pohrani podataka kod poslovnih korisnika,” - izjavio je Eric Herzog, CMO tvrtke Infinidat. “Kao pobjednik i primatelj ove nagrade,  ASBIS pokazuje kako se ističe u odnosu na druge koji posluju u ovom segmentu. Konkurencija je velika između stotine ponuditelja rješenja a pobjedici su pokazali dramatičan iskorak u ostvarivanju zadanih ciljeva  i samih očekivanja.”

>>Više informacija o nagradi saznajte ovdje

Za više informacija: