Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Ožujak 04, 2022
Intel predstavio procesore za stolna računala iz NUC obitelji proizvoda
Siječanj 24, 2022
Ostvarite dodatne pogodnosti i bodove kroz Intelovu promociju. Kao dodatak ...
ASBIS osvojio Channel Partner Award EMEA od tvrtke Infinidat, vodeće tvrtke u segmentu rješenja za pohranu kod poslovnih korisnika

Siječanj 12, 2022

ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributor, razvijatelj rješenja i dobavitelj IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, bliskog Istoka i Afrike, objavila je danas da je osovojila "Channel Partner Award" kao marketing partner 2021 godine (EMEA) od strane tvrtke Infinidat, vodeće tvrtke za rješenja pohrane kod poslovnih korisnika. Nagradom se prepoznaje ASBIS kao pouzdani partnerkoji će dati i više nego što je potrebno kako bi ostvarila uspjeh kod svojih kupaca.

“Vrlo smo ponosni što smo osvojili Channel Partner Award nagradu od strane našeg partnera tvrtke Infinidat. Bila je strateška odluka razvijati Value Added Distribution poslovanje te ponuditi serverska i rješenja za pohranu našim kupcima. Suradnja je krenula prije četiri godine, te je ovo priznanje dokaz našeg fokusa i kompetencija koje su ostvare tijekom tog razdoblja. Predani smo još jačem razvoju i fokusu na VAD poslovanje i radujemo i daljnjoj uspješnoj suradnji u goidnama ispred nas .” - izjavio je Marek Horyl, Product Marketing Director u ASBISc Enterprises PLC.

“Infinidatova godišnja nagrada daje se partneru kod kojeg se prepoznalo veliki trud, fokus i uspješnost pružanja Infinidatovih inovativnih rješenja, te povečavajući ukupan udio Infinidatovog poslovnog portfelja u pohrani podataka kod poslovnih korisnika,” - izjavio je Eric Herzog, CMO tvrtke Infinidat. “Kao pobjednik i primatelj ove nagrade,  ASBIS pokazuje kako se ističe u odnosu na druge koji posluju u ovom segmentu. Konkurencija je velika između stotine ponuditelja rješenja a pobjedici su pokazali dramatičan iskorak u ostvarivanju zadanih ciljeva  i samih očekivanja.”

>>Više informacija o nagradi saznajte ovdje

Za više informacija: