Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 13, 2023
ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te ...
Ožujak 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, najavio je svoju ...
Ožujak 01, 2023
Predstavljamo nove modele uz AMD 3D V-Cache™ Tehnologiju za ultimativne gaming ...
Veljača 07, 2023
Pojačan na 6.0 GHz frekvencije, i9-13900KS predstavlja novi temelj u PC ...
Veljača 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributer, razvijatelj rješenja i ...
Veljača 01, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač ...
Siječanj 31, 2023
Nedavni izvještaj IDC MarketScape, najbolji u ICT industriji alata za procjenu ...
Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
ASBIS potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Loewe

ASBIS potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Loewe

ASBIS postaje distributer Loewea – vodećeg međunarodnog brenda TV uređaja i elektronike, s gotovo 100-godišnjom poviješću poslovanja.

ASBIS postaje distributer Loewea – vodećeg međunarodnog premuim brenda TV uređaja i zabavne elektronike s gotovo 100-godišnjom poviješću poslovanja. Loewe je poznat po stvaranju prvog televizora davne 1931. godine i pokretanju njegove masovne proizvodnje. Danas je ovaj brend prepoznat po svojim sustavima za kućnu zabavu vrhunske kvalitete s briljantnim zvukom i nagrađivanim dizajnom. Ostajući vjerna svom duhu inovacije, tvrtka nastavlja predstavljati nove linije proizvoda fokusirajući se na stil života svojih kupaca, ali i održivost okoliša.

ASBIS je razvio čvrstu mrežu odabranih maloprodajnih partnera u segmentu luksuzne elektronike tijekom proteklih nekoliko godina, što ga čini preferiranim izborom za Loewe. Ugovor o distribuciji uključuje svih 27 zemalja u kojima je ASBIS Grupa lokalno prisutna, pokrivajući CEE, Baltik, FSU, Bliski Istok, Kavkaz i Centralnu Aziju. 

Kao rezultat toga, partnerstvo će omogućiti Loeweu da proširi svoju prisutnost na značajan broj novih tržišta diljem EMEA regije i značajno će povećati portfelj vrhunske elektronike ASBIS-a.

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Loeweu kao našem partneru i ponuditi njegove legendarne proizvode našim kupcima. Ovaj sporazum učvršćuje našu reputaciju pouzdanog partnera kojemu mogu vjerovati vrhunski brendovi i veselimo se što ćemo podržati Loewe u njegovom rastu.” - rekao je Serhei Kostevitch, izvršni direktor ASBIS-a

“Vrlo smo ponosni što možemo najaviti ovo partnerstvo s ASBIS-om kako bismo predstavljali brend na tržištima EMEA. Ovo partnerstvo označava novi korak u pozicioniranju Loewea kao međunarodnog premium brenda i činjenju naše najsuvremenije tehnologije dostupnom širokoj publici. ASBIS ne samo da ima dugu povijest i ogroman uvid u industriju, već zajedno s njihovim dokazanim rezultatima, ASBIS će osigurati da se brend Loewe lansira i oživi u ključnim maloprodajnim kanalima u EMEA. Oduševljeni smo što se oslanjamo na ASBIS u razvoju našeg poslovanja i osjećamo se sigurni u naš budući uspjeh.” - kazao je José Barreiro-Lopez, Loewe potpredsjednik globalne prodaje.

Loewe

Loewe Technology GmbH vodeća je međunarodna robna marka za televizijske uređaje i zabavnu elektroniku sa sjedištem u Kronachu, Frankonija. Od svog osnutka 1923. godine, tvrtka je oblikovala industriju svojim kultnim proizvodima i brojnim tehničkim inovacijama te je primila mnogo nagrada za svoj elegantni dizajn. Za više informacija posjetite web stranicu tvrtke www.loewe.tv

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.