Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBIS potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Loewe

ASBIS potpisao ugovor o distribuciji s tvrtkom Loewe

ASBIS postaje distributer Loewea – vodećeg međunarodnog brenda TV uređaja i elektronike, s gotovo 100-godišnjom poviješću poslovanja.

ASBIS postaje distributer Loewea – vodećeg međunarodnog premuim brenda TV uređaja i zabavne elektronike s gotovo 100-godišnjom poviješću poslovanja. Loewe je poznat po stvaranju prvog televizora davne 1931. godine i pokretanju njegove masovne proizvodnje. Danas je ovaj brend prepoznat po svojim sustavima za kućnu zabavu vrhunske kvalitete s briljantnim zvukom i nagrađivanim dizajnom. Ostajući vjerna svom duhu inovacije, tvrtka nastavlja predstavljati nove linije proizvoda fokusirajući se na stil života svojih kupaca, ali i održivost okoliša.

ASBIS je razvio čvrstu mrežu odabranih maloprodajnih partnera u segmentu luksuzne elektronike tijekom proteklih nekoliko godina, što ga čini preferiranim izborom za Loewe. Ugovor o distribuciji uključuje svih 27 zemalja u kojima je ASBIS Grupa lokalno prisutna, pokrivajući CEE, Baltik, FSU, Bliski Istok, Kavkaz i Centralnu Aziju. 

Kao rezultat toga, partnerstvo će omogućiti Loeweu da proširi svoju prisutnost na značajan broj novih tržišta diljem EMEA regije i značajno će povećati portfelj vrhunske elektronike ASBIS-a.

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo poželjeti dobrodošlicu Loeweu kao našem partneru i ponuditi njegove legendarne proizvode našim kupcima. Ovaj sporazum učvršćuje našu reputaciju pouzdanog partnera kojemu mogu vjerovati vrhunski brendovi i veselimo se što ćemo podržati Loewe u njegovom rastu.” - rekao je Serhei Kostevitch, izvršni direktor ASBIS-a

“Vrlo smo ponosni što možemo najaviti ovo partnerstvo s ASBIS-om kako bismo predstavljali brend na tržištima EMEA. Ovo partnerstvo označava novi korak u pozicioniranju Loewea kao međunarodnog premium brenda i činjenju naše najsuvremenije tehnologije dostupnom širokoj publici. ASBIS ne samo da ima dugu povijest i ogroman uvid u industriju, već zajedno s njihovim dokazanim rezultatima, ASBIS će osigurati da se brend Loewe lansira i oživi u ključnim maloprodajnim kanalima u EMEA. Oduševljeni smo što se oslanjamo na ASBIS u razvoju našeg poslovanja i osjećamo se sigurni u naš budući uspjeh.” - kazao je José Barreiro-Lopez, Loewe potpredsjednik globalne prodaje.

Loewe

Loewe Technology GmbH vodeća je međunarodna robna marka za televizijske uređaje i zabavnu elektroniku sa sjedištem u Kronachu, Frankonija. Od svog osnutka 1923. godine, tvrtka je oblikovala industriju svojim kultnim proizvodima i brojnim tehničkim inovacijama te je primila mnogo nagrada za svoj elegantni dizajn. Za više informacija posjetite web stranicu tvrtke www.loewe.tv

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.