Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 05, 2023
Kreirajte. Vizualizirajte. Nadahnite. Nova generacija profesionalnih grafičkih ...
Svibanj 31, 2023
Na Microsoftovoj konferenciji Build 2023, Intel i Microsoft razmatraju ...
Svibanj 25, 2023
Iskusite neviđene performanse, vizualni prikaz i učinkovitost za igranje i ...
Svibanj 24, 2023
ASBIS ponosno stoji iza rezultata i izvrsne trogodišnje suradnje s jednim od ...
Svibanj 18, 2023
S do 480 jezgri, 32TB memorije i 12 GPU-a, ovi sustavi mogu pokretati ...
Svibanj 17, 2023
Infinidat je po četvrti put prepoznat kao 2023. Gartner® Peer Insights™ izbor ...
Svibanj 16, 2023
Kao dio ovog partnerstva, ASBIS je lansirao novi model tvrtke Midea - Smart ...
Travanj 06, 2023
Travanj 05, 2023
AENO Premium Eco Smart Grijalica nagrađen je prestižnom nagradom Red Dot Award: ...
Travanj 03, 2023
U petak 07.04.2023. ASBIS Hrvatska radi skraćeno do 14:00 sati te će se tijekom ...
ASBISC-CR d.o.o. razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Prosinac 12, 2022

ASBIS;pokloni

ASBISC-CR d.o.o. razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima. Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima.
Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u projektu. Naime, ASBISC-CR d.o.o. ispunila je veliki broj dječjih želja udruživši svoje zaposlenike koji su radosna srca kupovali poklone prema popisu u dogovoru s udrugom. Tim činom tvrtka je olakšala veliki dio posla udruzi i istaknula se svojim doprinosom.  

 ,,Za nas ovo nikako nije samo jedna od donacija, ovo je naš skroman doprinos kojim smo željeli izmamiti osmjehe na dječja lica. Uložili smo malo truda i vremena, a puno ljubavi i nade da ćemo djecu zaista i razveseliti u ovo blagdansko doba godine. Našim smo poslovnim partnerima pripremili simbolične poklone zahvale za uspješnu suradnju u protekloj godini, a svu ostalu pažnju smo usmjerili na ovaj projekt. Sigurni smo da i naši partneri podržavaju ovakvu odluku te da će nam svima dječje veselje biti najveća nagrada. Želimo svima sretne i radosne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu.'' - kazao je gospodin Marko Malić, novi generalni direktor ASBISC-CR d.o.o.

Inače ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. ASBISC-CR d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu, zastupajući neke od najvećih svjetskih imena kao što su Intel, Dell, Microsoft, AMD, Seagate, Logitech, Bang&Olufsen, Loewe, Prestigio, Canyon, AENO itd.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.