Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
Prosinac 20, 2022
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS u periodu od 28.12. do 02.01.2023.
Prosinac 12, 2022
Prosinac 08, 2022
NortonLifeLock, svjetski predvodnik u polju Cyber sigurnosti, objavio je da je ...
Studeni 18, 2022
New systems are designed to make your data center infrastructure better, ...
Studeni 17, 2022
Novi NUC pogoni otključani Intel Core procesor 13 generacije, donoseći novu ...
Studeni 17, 2022
An extensive portfolio of servers and storage systems powered by the upcoming ...
Studeni 11, 2022
Uz nanadmašne performanse, predvodništvo u novim tehnologijama energetske ...
ASBISC-CR d.o.o. razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Prosinac 12, 2022

ASBIS;pokloni

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima. Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.

Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u projektu. Naime, ASBISC-CR d.o.o. ispunila je veliki broj dječjih želja udruživši svoje zaposlenike koji su radosna srca kupovali poklone prema popisu u dogovoru s udrugom. Tim činom tvrtka je olakšala veliki dio posla udruzi i istaknula se svojim doprinosom.

,,Za nas ovo nikako nije samo jedna od donacija, ovo je naš skroman doprinos kojim smo željeli izmamiti osmjehe na dječja lica. Uložili smo malo truda i vremena, a puno ljubavi i nade da ćemo djecu zaista i razveseliti u ovo blagdansko doba godine. Našim smo poslovnim partnerima pripremili simbolične poklone zahvale za uspješnu suradnju u protekloj godini, a svu ostalu pažnju smo usmjerili na ovaj projekt. Sigurni smo da i naši partneri podržavaju ovakvu odluku te da će nam svima dječje veselje biti najveća nagrada. Želimo svima sretne i radosne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu.'' - kazao je gospodin Marko Malić, novi generalni direktor ASBISC-CR d.o.o.

Inače ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. ASBISC-CR d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu, zastupajući neke od najvećih svjetskih imena kao što su Intel, Dell, Microsoft, AMD, Seagate, Logitech, Bang&Olufsen, Loewe, Prestigio, Canyon, AENO itd.