Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
ASBISC-CR d.o.o. razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Prosinac 12, 2022

ASBIS;pokloni

ASBISC-CR d.o.o. razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima. Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima.
Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.



Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u projektu. Naime, ASBISC-CR d.o.o. ispunila je veliki broj dječjih želja udruživši svoje zaposlenike koji su radosna srca kupovali poklone prema popisu u dogovoru s udrugom. Tim činom tvrtka je olakšala veliki dio posla udruzi i istaknula se svojim doprinosom.  

 



,,Za nas ovo nikako nije samo jedna od donacija, ovo je naš skroman doprinos kojim smo željeli izmamiti osmjehe na dječja lica. Uložili smo malo truda i vremena, a puno ljubavi i nade da ćemo djecu zaista i razveseliti u ovo blagdansko doba godine. Našim smo poslovnim partnerima pripremili simbolične poklone zahvale za uspješnu suradnju u protekloj godini, a svu ostalu pažnju smo usmjerili na ovaj projekt. Sigurni smo da i naši partneri podržavaju ovakvu odluku te da će nam svima dječje veselje biti najveća nagrada. Želimo svima sretne i radosne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu.'' - kazao je gospodin Marko Malić, novi generalni direktor ASBISC-CR d.o.o.

Inače ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. ASBISC-CR d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu, zastupajući neke od najvećih svjetskih imena kao što su Intel, Dell, Microsoft, AMD, Seagate, Logitech, Bang&Olufsen, Loewe, Prestigio, Canyon, AENO itd.

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.