Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o Racer miševima

Lipanj 10, 2009

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - PC EKSPERT objavio članak o Racer miševima

PC EKSPERT portal objavio je zanimljiv članak o Prestigio Racer miševima

PC EKSPERT portal objavio je zanimljiv članak o Prestigio Racer miševima. Objavljeni članak prenosimo vam u cjelosti: 

"Prestigio u svojoj Racer Collection seriji uz prijenosni eksterni disk (test uskoro) i osobna računala ima i miševe. Sve proizvode karakterizira "Carbon look" koji će zasigurno privući mlađu populaciju, ali i sve koji se na to "pale". Iz Asbisa su stigla četiri vrlo slična, no ipak u nekim detaljima različita miša. Krenimo sa prvim.

PJ-MSL3W

Iza šifriranog naziva krije se miš koji pripada Wireless Racer porodici, čiji je i najveći primjerak. Ostala dva, modele 1 i 2 ćete vidjeti u daljnjem tekstu. Kao što vidimo na slici, dizajn miša je ergonomski, a karakteriziraju ga "carbon" i crvena boja. Bočne naprijed/natrag tipke, te tipka za promjenu DPI rezolucije su srebrne, dok bijeli kotačić malo odskače od čitave priče. Senzor ovoga miša je laserski, a rezoluciju mu je moguće podešavati od 800 pa do 1600 DPI-a. Uz njega se kao što vidimo isporučuje radijski USB primopredajnik (2.4GHz). Potrošnja električne energije (prema proizvođaču), je niska te autonomija iznosi oko 650 sati sa dvije klasične AA baterije. 

Dimenzije miša su 125x73x43 mm (DxŠxV), a masa je 90 grama (bez baterija). Na slici ga možete vidjeti u usporedbi sa MX Revolutionom s kojim je tu negdje po dimenzijama, no ukupno je nešto lakši. Ergonomija miša je vrlo dobra, bočne stranice su gumirane za bolji grip, a glavne tipke imaju udubljenja za prste. Kada je riječ o kvaliteti plastike, ne možemo ga uspoređivati sa Logitechovim modelima, no sasvim je solidna za cjenovni razred u koji spada ovaj miš. Solidno leži i u krupnijoj ruci, a ukupan dojam jedino kvari jeftiniji osjećaj tipki pod prstima. No, niti nakon dugotrajnog rada/igre ne postaje naporan za korištenje. 

Uz ovaj model će te dobiti i dvije AA baterije, već prije spomenuti USB RF dongle, te korisničke upute. Instalacija miša nije potrebna, a solidno radi i na Windows 7 sa kojim smo ga isprobali. Cijena mu je na našem tržištu 179kn (PDV uključen), a jamstvo je 24 mjesečno. 

PJ-MSL1W, MSL2W i MSL2B 

Tri miša, slični kao jaje jajetu ipak se po nekim detaljima razlikuju. Dizajn je identičan kao i kod prethodno opisanog modela, a i materijali su jednaki. Dakle grip je vrlo dobar, a oba prsta će se lijepo smjestiti u udubine na tipkama. Podjednako će se miševima moći koristiti i ljevaci i dešnjaci. Sve prednosti i mane 2W modela identične su i za sva ova tri miša. Sva tri miša također koriste isti laserski senzor, a rezuluciju im je moguće podešavati od 800 pa do 1600 DPI-a.

Ono što ih razlikuje je tehnologija komunikacije sa okolinom. W modeli komuniciraju putem dvosmjernog radio prijemnika, dok B model koristi Bluetooth tehnologiju. Kao što na slici možemo vidjeti, oba W modela imaju malene RF primopredajnike, koje nakon upotrebe spremamo u sam miš. 1W model je dimenzija 99.5x60x36.7 mm (DxŠxV), dok je 2W model mrvicu veći - 109x66x38.5 mm (DxŠxV). Težina bez baterija im je jednaka - 75 grama. 2B miš je po dimenzijama i masi identičan 2W modelu. Svi miševi rade jednako dobro i nemamo nikakvih zamjerki na rad lasera. Premda su manji od 3W modela ergonomija je i dalje solidna, a više će se svidjeti korisnicima koji imaju manju šaku. 

Uz sve miševe dolaze korisničke upute, te dvije AAA baterije. Svi W modeli imaju jednaku cijenu, tj. 179kn (PDV uključen), dok je Bluetooth model ipak skuplji te košta 259kn (PDV uključen). Zajedničko im je i jamstvo od 24 mjeseca." 


Krešimir Matanović, PC EKSPERT portal

Naručite Prestigio proizvode u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.