Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o PQI proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o PQI CF kartici i  PQI Intelligent Drive i810

Lipanj 19, 2008

Što drugi kažu o PQI proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o PQI CF kartici i PQI Intelligent Drive i810

PC Ekspert portal objavio je članak o Compact Flash 16GB memorijskoj kartici i PQI Intelligent Drive i810 memoriji...

PC Ekspert portal objavio je članak o Compact Flash 16GB memorijskoj kartici i PQI Intelligent Drive i810 memoriji. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

Compact Flash 16GB

"...CF kartica dolazi pakirana u prozirnom plastičnom pakiranju koja je namijenjena izlaganju na policama (štangicama) u maloprodajnim prostorima. Sama kartica je još zapakirana i u plastičnu kutijicu u kojoj će biti dobro zaštićena kada je van fotoaparata. Da ostane van fotoaparata se možda i neće događati prečesto jer joj je kapacitet "ogromnih" 16GB. To je dovoljno za veliku količinu fotografija, tako da potrebe za dodatnom karticom vjerojatno i neće biti. Mi smo karticu isprobali u Canonovom EOS 400D fotoaparatu koji je pri najvećoj rezoluciji (10Mpix) i finoći slike izračunao kako je moguće pohraniti čak 3503 slike. U radu je brza i nismo primjetili da je sporija od 1GB ili 2GB kartica koje smo inače koristili sa fotoaparatom. Za brzi prijenos podataka se brine ATA sučelje sa podrškom za plug and play, a kartica je deklarirana kao High-Speed 300. Kartica je CF 4.0 kompatibilna a proizvođač navodi brzine čitanja do 45MB/s. Cijena ove CF kartice u Hrvatskoj nije malena i iznosi 1463,00 kn no svi koji puno fotografiraju će zanti cijeniti njenu brzinu u i veliki kapacitet."

 

 

Inteligent Drive i810 2GB

"Memory stickova na tržištu ima u gotovo svim oblicima, veličinama i bojama. Za svakog ponešto. Puno je proizvođača koji se dizajnom i raznim dodacima žele prikloniti i ljepšem spolu. Među njima je i PQI sa svojim i810 proizvodom. Riječ je o vrlo malenoj (PQI čak tvrdi najmanjoj na svijetu) USB flash memoriji koja u ovom izdanju može poslužiti i kao dekoracija za mobilni telefon. Pakiranje je istovjetno prethodno opisanom proizvodu, a sam uređaj je ružičaste boje. Kapacitet memorije je 2GB što je dovoljno za ne prezahtjevne korisnike. Proizvođač navodi brzinu čitanja do 27GB/s a nama je HD Tach izmjerio konstantnih 34.5 MB/s uz prosječno vrijeme pristupa od 0.6ms, što su vrlo dobri rezultati. Sučelje je naravno USB 2.0. i810 ima dobar mehanizam za izvlačenje USB konektora te se neće desiti da se konektor uvuče kada ga pokušamo prikopčati u utor. Ovaj maleni USB memory stick će Vas u našim dućanima koštati 99,00 kn što je fer cijena za poprilično brz uređaj."

 

Naručie PQI proizvode u ASBIS eShopu.

Više informacija o PQI proizvodima saznajte ovdje.

Kompletan članak na PC Ekspert stranicama pročitajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.