Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Prestigio nastavlja suradnju i razvoj edukativnog softvera sa kompanijom Mozaik education kroz OEM partnerstvo

Prestigio nastavlja suradnju i razvoj edukativnog softvera sa kompanijom Mozaik education kroz OEM partnerstvo

Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. Kroz trenutno partnerstvo Prestigio Solution kupci i distributeri kroz geograsko prisustvo kompanije ASBISc Enterprises Plc ostvarivalo jednu godinu besplatnog korištenja mozaBook Classroom softvera za svaki novi Prestigio Multiboard uređaj. Ovaj izvrstan edukativni softver s mnogo korisnih alata uvelike pomaže učiteljima tijekom edukacije bez obzira radi li se o studentima ili učenicim u osnovnim i srednjim školama.

Pravo na distribuciju mozaBook Classroom licenci kao i na mozaWeb Premium Student liccence za nove i postojeće partnere Prestigio Solutions-a je novi korak u razvoju i suradnji između dvije tvrtke dok će korisnici ostvariti još viši nivo usluge.
Prestigio Multiboard interaktivni ekrani kombiniraju funkcionalnsot računala, projektora, ekrana i ploče istovremeno. Veliki ekran je vidljiv pod svim uvjetima zahvaljujući velikoj osvjetljenosti dok senzorski sustav omogućuje do 20 simultanih dodira istovremeno te pruža velike mogućnosti suradnje istovremeno u učionici. Uz predisntaliranu verziju Windows 10 Pro, Android i specijalizirane aplikacije, korištenje i integracija uređaja je pojednostavljena bez obzirao kojim se uređajima radi.

MozaBook softver diversificirala je setove alata za edukaciju kroz mnoge interaktivne 3D animacije, video zapise i igre, slike, i audio galeriju što pomaže kod izrade raznih prezentacija. Spektakularni interaktivni elementi i ugrađene aplikacije za razvoj vještina , izvedbu eksperimenata i ilustracija održat će interes studenata te utječe na motivaciju i brzinu učenja.

Prestigio Multiboard i mozaBook predstavljaju snažno rješenje koja olakšava proces učenja, čini gradivo zanimljivijim i lakšim za razumjeti studentima te olakšava posao učiteljima.

Ukoliko želite saznati više te odabrati najbolje rješenje za vlastite potrebe, kontaktirajte nas na prestigioaddreality@prestigio.eu

O Prestigio:

Prestigio je međunarodna tvrtka koja nudi široki asortiman konzumne elektronike i rješenja za edukaciju i poslovanje više od 20 godina. Tvrtka prodaje svoje proizvode u 30 zemalja u cijelom svijetu, s 25 milijuna prodanih proizvoda tijekom svog postojanja.Prestigio proizvodi uključuju pametne uređaje i dodatni pribor, inovativna rješenja za poslovanje i edukaciju. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tipkovnicu koja koristi touchpad na samim tipkama, kao i pametne zvučne sustave, prjenosne akustične sustave, interaktivne panele, digitalna oglasna rješenja i slične proizvode što pšredstavlja samo početak u daljnjem razvoju tvrtke. Tvrtkin slogan za predstavljanje novih proizvoda je ‘The art of hi-tech’, kao poseban znak pažnje i stavljanjan naglaska na inovativnost, vrhunske materijale i modernu tehnologiju.Prestigio brand je u vlasništvu tvrtke ASBISC Enterprises Plc., jedne od vodećih svjetskih distribucijske tvrtke na EMEA tržištima. Tvrtka psojeduje proizvodne, dizajnerske i tehničke objekte u Europi, Kini i Bjelorusiji te 15 ureda u raznim regijama uključujući CIS, Ukrajni, Bliskom istoku i Africi.

O Mozaik Education:

S početkom nakladnika knjiga namjenjenih primarnim i sekundarnnim edukacijskim grupama kroz trideset godina, Mozaik Education razvijala je i rješenja za digitalnu edukaciju posljednjih 12 godina gdje se isprofilirala kao jedan od predvodnika na polju digitalne edukacije. S lokaliziranim prijevodom na 35 jezika, danas je mozaLearn digitalni edukacijski sustav korišten u svim segmnentima edukacijskog sustavana svakom kontinetu. Mozaik kontinuirano razvija i usavršava novi softver, interaktivan 3D, video i audi sadržaj kao i edukativne aplikacije koje odgovaraju zahtjevima obrazovanja propisanih od ministarstva, K-12 učitelja i studenata kao i nakladnika u cijelom svijetu. Pokrivajući sve segmente od digitalnih knjiga do prezentacijskog softvera i interaktivnih ploča , računala i tableta te upravljačkog softvera za učionice, mozaLearn rješenja pomaže u stvaranju novog poglavlja u edukaciji.

Za više informacija o mozaBook i drugim proizvodima Mozaik Education, posjetite www.mozaweb.com, ili kontaktirajte office@mozaweb.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.