Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 13, 2023
ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te ...
Ožujak 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, najavio je svoju ...
Ožujak 01, 2023
Predstavljamo nove modele uz AMD 3D V-Cache™ Tehnologiju za ultimativne gaming ...
Veljača 07, 2023
Pojačan na 6.0 GHz frekvencije, i9-13900KS predstavlja novi temelj u PC ...
Veljača 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributer, razvijatelj rješenja i ...
Veljača 01, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač ...
Siječanj 31, 2023
Nedavni izvještaj IDC MarketScape, najbolji u ICT industriji alata za procjenu ...
Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
ASBIS  Hrvatska od sada distributer Synology proizvoda

ASBIS Hrvatska od sada distributer Synology proizvoda

ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te se od danas u našoj ponudi nalazi distribucija Synology proizvoda.

Već danas možete kupiti vrhunske Synology NAS uređaje za mrežnu pohranu podataka u ASBIS-u!

ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te se od danas u našoj ponudi nalazi distribucija Synology proizvoda. 

Synology je jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za mrežnu pohranu podataka (NAS). NAS uređaji su mrežni uređaji koji sadrže više diskova za pohranu podataka, obično konfiguriranih na redundantan način te čine objedinjenu pohranu podataka dostupnom za čitavu mrežu, a po vrlo pristupačnoj cijeni. Njegova velika rasprostranjenost u tvrtkama svih veličina kao i kod kućnih korisnika koji imaju potrebu za skladištenjem podataka i / ili izradu backupa datoteka sa više računla na jedno, pouzdano mjesto.

Synology portfelj donosi široku ponudu NAS uređaja koji odgovaraju specifičnim potrebama i raspoloživim budgetima. Ponuda Synology proizvoda sastoji se od desktop modele koji nose naziv DiskStation, rack mount modela iz serije RackStation za ugradnju u ormare kao i FlashStation modele koji pružaju SSD vrstu pohrane.

Kako bi Vam olakšali odabir modela NAS uređaja, možete se poslužiti s Synology NAS konfiguratorom kako bi lako odabrali model koji Vam je potreban. 

Pozivamo Vas da se ulogirate u ASBIS  eShop te provjerite ponudu i cijene Synology proizvoda a za sva dodatna pitanja kontaktirajte vašeg prodajnog referenta ili nas kontaktirajte na vad@asbis.hr.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.