Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
ASBIS  Hrvatska od sada distributer Synology proizvoda

ASBIS Hrvatska od sada distributer Synology proizvoda

ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te se od danas u našoj ponudi nalazi distribucija Synology proizvoda.

Već danas možete kupiti vrhunske Synology NAS uređaje za mrežnu pohranu podataka u ASBIS-u!

ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te se od danas u našoj ponudi nalazi distribucija Synology proizvoda. 

Synology je jedan od vodećih svjetskih proizvođača uređaja za mrežnu pohranu podataka (NAS). NAS uređaji su mrežni uređaji koji sadrže više diskova za pohranu podataka, obično konfiguriranih na redundantan način te čine objedinjenu pohranu podataka dostupnom za čitavu mrežu, a po vrlo pristupačnoj cijeni. Njegova velika rasprostranjenost u tvrtkama svih veličina kao i kod kućnih korisnika koji imaju potrebu za skladištenjem podataka i / ili izradu backupa datoteka sa više računla na jedno, pouzdano mjesto.

Synology portfelj donosi široku ponudu NAS uređaja koji odgovaraju specifičnim potrebama i raspoloživim budgetima. Ponuda Synology proizvoda sastoji se od desktop modele koji nose naziv DiskStation, rack mount modela iz serije RackStation za ugradnju u ormare kao i FlashStation modele koji pružaju SSD vrstu pohrane.

Kako bi Vam olakšali odabir modela NAS uređaja, možete se poslužiti s Synology NAS konfiguratorom kako bi lako odabrali model koji Vam je potreban. 

Pozivamo Vas da se ulogirate u ASBIS  eShop te provjerite ponudu i cijene Synology proizvoda a za sva dodatna pitanja kontaktirajte vašeg prodajnog referenta ili nas kontaktirajte na vad@asbis.hr.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.