Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Što drugi kažu o PQI proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Card Drive U510 8GB

Lipanj 20, 2008

Što drugi kažu o PQI proizvodima - PC Ekspert portal objavio je članak o Card Drive U510 8GB

PC Ekspert portal objavio je članak o PQI Card Drive U510 8GB...

 PC Ekspert portal objavio je članak o PQI Card Drive U510 8GB - vrlo zanimljivom U510 card drive uređaju koji nudi kapacitet od 8GB u formatu kreditne kartice. Objavljeni članak prenosimo Vam u cjelosti:

"Card Drive dolazi u srebrno obojanoj kutiji na kojoj se nalaze svi podaci relevantni korisniku. Prozirni plastični dio nam daje i pogled na samu karticu čije je kućište napravljeno od aluminija te je vrlo elegantno.Kartica je po dužini i širini identična kreditnim/zdravstvenim/članskim i inim karticama, a od njih je jedino malo deblja. Debljina je svega 3mm pa stoga neće biti problem prenositi ju u klasičnom novčaniku. Dizajn kartice je vrlo jednostavan, a obilježja su jedino oznake kapaciteta u donjem lijevom kutu, te proizvođača u gornjem desnom. Na poleđini kartice se nalazi USB 2.0 konektor kojeg je potrebno izvući izvan kućišta, a jedino bi poželjeli da je flat kabel malo duži kako ne bi često morali koristiti priloženi produžni USB kabel. Proizvođač ne navodi najveću brzinu čitanja, a mi smo HD Tachom izmjerili ne previše uvjerljivih 19.9MB/s (prosječno čitanje) uz prosječnu brzinu pristupa 0.6ms. Nadamo se kako je kod U510 kartica većih kapaciteta (16, 32i 64GB) brzina čitanja ipak malo veća. Uz uređaj dolazi i tanka torbica od meke tkanine u koju ga je moguće smjestiti kao ne bi došlo do eventualnih oštećenja tijekom transporta.

Kao što smo rekli priložen je i produžni USB kabel a naći ćete i korisničke upute za rad. Na U510 kartici se nalazi i USB Notebook program koji korisniku olakšava prijenos i sinkronizaciju e-mailova, lista kontakata, dokumenata, Internetskih adresa itd. na U510 (ili neku drugu prijenosnu memoriju). Ujedno ovaj program možete konfigurirati tako da vam U510 služi kao PC Lock, a moguće je konfigurirati i kompresiju osobnih podataka te zaštitu istih. U510 kapaciteta 8GB u Hrvatskoj košta 320,00 kn, te predstavlja vrlo zanimljivu altrenativu klasičnim memory stickovima."

Naručie PQI proizvode u ASBIS eShopu.

Više informacija o PQI proizvodima saznajte ovdje.

Kompletan članak na PC Ekspert stranicama pročitajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.