Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Kolovoz 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Kolovoz 10, 2021
Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju ...
Što drugi kažu o ASUS prijenosnicima - VIDI objavio test prijenosnika do 4000kn

Rujan 09, 2011

ASUS

Što drugi kažu o ASUS prijenosnicima - VIDI objavio test prijenosnika do 4000kn

Zašto je naš ASUS A53E osvojio Grand Prix nagradu pročitajte u daljnjem tekstu

Časopis VIDI je u svom izdanju za kolovoz/rujan (broj 185/186) objavio vodič za kupnju prijenosnika za školu od 3500 do 4000kn s Windows OS. Kako kaže autor teksta, tablice i tehnički podaci vrlo su bitni kod kupnje, no treba obratiti pozornost i na druge stavke. Zašto je naš ASUS A53E osvojio Grand Prix i Best Buy nagradu pročitajte u daljnjem tekstu. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

"Pogonjen Intelovim Sandy Bridge procesorom, Pentium Dual Core B940 te uz 4GB radne memorije A53E nema nikakvih problema s multitaskingom. Skoro sve zadatke rješava kao od šale, uključujući multimediju i nezahtjevan gaming smanjene rezolucije. Posjeduje dobru tipkovnicu i touchpad, ali tipke touchpada su klimave i "jeftino" sjajne. Šteta jer vizualni dojamkoji ostavlja je ajko upečatljiv. Dobar dizajn, zanimljiva boja kućišta (lime green kod testnog modela) te palmrest od brušenog aluminija zajedno čine lijepu cjelinu. Slavljenik u borbi za Grand Prix ponajviše zbog većeg hard diska i više radne memorije od brata K53E."

Matej Majstorović, VIDI br.185/186

Naručite ASUS prijenosnike u ASBIS eShopu