Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Što drugi kažu o našim proizvodima - časopis VIDI u svom je izdanju za lipanj objavio članak o Prestigio, Canyon i Toshiba torbama za prijenosnike

Lipanj 02, 2008

Što drugi kažu o našim proizvodima - časopis VIDI u svom je izdanju za lipanj objavio članak o Prestigio, Canyon i Toshiba torbama za prijenosnike

Časopis VIDI u svom je izdanju za lipanj objavio članak o Prestigio Wallstreet, Canyon CNR-NB1 i Toshiba EasyGuard Business torbama za prijenosna računala. Kao zaključak na testirane torbe i ruksake, autor teksta je utvrdio kako je ruksak puno praktičnije rješenje za prijenosnik od torbe.

Časopis VIDI u svom je izdanju za lipanj objavio članak o Prestigio Wallstreet, Canyon CNR-NB1  i Toshiba EasyGuard Business torbama za prijenosna računala. Kao zaključak recenzije, autor teksta je utvrdio kako je ruksak za prijenosnike puno praktičnije rješenje od torbe. Prenosimo Vam dio objavljenog članka:

" ...Toshibin ruksak namijenjen prijenosnicima s 15,4" zaslonom izrađena je od izvanredno kvalitetnih materijala. Izgledom poprilično glomazna ima svoje prednosti i mane. Naramenice su vrlo debele što osigurava udobnost pri nošenju prijenosnika i na dulje staze. Kod Canyon Black Orange ruksaka nam se iznimno dopao ergonomski oblik ramenih remena. Ruksak vrlo dobro naliježe na leđa i ramena. No na istim tim remenima zadebljanje od spužve su tanka i sigurno bi dulje nošenje prijenosnika u ovoj torbi mogli izazazvati neugodne bolove. Unutrašnjost je vrlo dobro rješenja, a prostor dobro iskorišten. Ipak zamjeramo postavljanje prijenosnika zajedno sa svim ostalim predmetima u istom pretincu. Svojom dimenzijama ova naprtnjača ipak namijenjena nešto "sitnijim" korisnicima. Toshibina prevelika torba namijenjena je prijenosu računala dijagonale zaslona od 17".

Remen koji je isporučen s ovom torbom ugodno nas je iznenadio svojom čvrstoćom i mekanim jastučićem. Prostor je dobro riješen unutar torbe, a računalo, premda se nalazi u istom pretincu kao i ostatak opreme, što ne odobravamo, zaštićeno je EasyGuard sustavom zaštite koji podiže zaštitu prijenosnika na sasvim novu razinu. Pretinaca je malo ali su dobro i pametno raspoređeni. Kvaliteta materijala korištenih pri izradi torbe je odlična, no svakako ne možemo zamisliti kakvog poslovnog čovjeka kako koristi ovakvu torbu. Ova serija torbi, s druge strane, kao stvorena je za ostvaiti dobar dojam na kakvom poslovnom sastanku. Koža je ipak koža. Serija torbi od kojih smo mi na testiranje dobili dvije boje, smeđu i crnu, doista je pravi pogodak u srce hrvatskog managera. Namijenjene korištenju s 15,4" prijenosnim računalima torbe izgledaju doista vrlo kompaktno i diskretno. U unutrašnjosti su nam se posebno svidjeli dodatni pretinci namijenjeni pohrani plastičnih kartica, dokumenata i slične plastične galanterije. Kvaliteta materijala od kojih su izgrađene torbe ugodno nas je iznenadila. Sa strane se nalaze standardne kuke za vješanje remena. Na samom remenu nam se nije dipao podebljani dio koji bi trebao omekšati dodirnu točku ramena i remena. On je tanak i sastoji se samo od jednog dijela kože, iste one od koje je građena torba..."

Dejan Rudić, VIDI, broj 147., lipanj 2008.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.