Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Uspješna i zanimljiva godina za odjel potrošačke elektronike u ASBIS Hrvatska

Uspješna i zanimljiva godina za odjel potrošačke elektronike u ASBIS Hrvatska

U protekloj godini, ASBIS Hrvatska i odjel koji je zadužen za potrošačku elektroniku, doživio je brojne pozitivne promjene i vrlo uspješan uspon u industriji tehnologije i potrošačke elektronike. Raznoliki portfelj brendova nije samo odražavao kvalitetu i inovacije, već je i osvajao priznanja te postizao značajne poslovne uspjehe.

Ovaj odjel zadužen je za desetak brendova kao što su premium brendovi Bang & Olufsen, Loewe i Devialet, dobro poznati globalni div LOGITECH te AENO, AQARA, CANYON, LORGAR, MIDEA i PRESTIGIO. Svaki brend ispisao je svoju jedinstvenu priču u godini iza nas, ali onih nekoliko koje je odjel istaknuo donosimo u nastavku.

AENO Pametne Grijalice: Dvostruka Pobjeda na Red Dot Awards

AENO pametne grijalice ostvarile su izniman uspjeh osvojivši prestižnu Red Dot nagradu i to čak u dvije kategorije za izniman dizajn i pametni uređaj. Ova priznanja potvrđuju ne samo iznimnu funkcionalnost već i estetsku privlačnost AENO pametnih uređaja. Općenito govoreći, AENO kao novi brend ostvaruje značajne prodajne rezultate, a za brendom se pokazuje veliki interes krajnjih potrošača što ovom timu daje dodatni podstreh za još snažnija ulaganja i razvoj brenda.

ASBIS i Bang & Olufsen obilježili tri godine uspješne poslovne suradnje

U svibnju ove godine, ASBIS i Bang & Olufsen obilježili su treću godinu suradnje. Kroz distribucijske napore omogućeno je korisnicima brži i lakši pristup ovim premium audiovizualnim rješenjima, što je iznimno bitno za sve ljubitelje luksuznih i dizajnerski jedinsvenih uređaja brenda. Veliki broj ljudi posvećen je predanom radu na razvoju ovog svjetski poznatog brenda što je rezultiralo izvrsnim poslovnim rezultatima kao i već spomenutim zadovoljstvom krajnjih korisnika.

Loewe proslavio velikih 100 godina postojanja

Brend Loewe, jedan je od premium brendova iza čije distribucije ASBIS ponosno stoji jer je riječ o sinonimu za vrhunsku tehnologiju i dizajn. Ovaj povjesni brend proslavio je veliki jubilej - 100 godina postojanja. Kao pionir u premium segmentu, Loewe je ostvario značajan doprinos industriji televizora i audio opreme, zbog čega se u ASBIS-u s posebnom pažnjom radi na razvoju ovog brenda.

Novi Premium brend: Devialet

Potpisivanje ugovora za distribuciju premium brenda Devialet označilo je važan korak naprijed za odjel potrošačke elektronike u ASBIS-u. Ovaj francuski premium brend, poznat po specifičnom dizajnu, vrhunskoj tehnologiji i inovacijama u zvučnom inženjeringu, vrlo je cijenjen među zaljubljenicima u vrhunski zvuk, a sada je dostupan kroz ASBIS distribucijsku mrežu što je vrlo značajno za ovu publiku.

Uspjesi odjela potrošačke elektronike tijekom prošle godine bili su brojni, ne samo u navedenim primjerima, već i šire. Oni odražavaju posvećenost tima prema vrhunskim tehnologijama i potrošačkoj elektronici. Pažljivo planiranim strategijama poslovanja dodatno se proširila partnerska mreža, no najveći uspjeh je u konačnici zadovoljstvo partnera i krajnjih korisnika koji imaju pristup zanimljivim, kvalitetnim i specifičnim proizvodima. Odjel potrošačke elektronike s ponosom ističe sva postignuća u 2023. godini i s nestrpljenjem očekuje nove izazove i uspjehe u godini koja dolazi.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.