Lipanj 11, 2024
ASBIS je prepoznat kao Lexarov globalni strateški partner za 2023
Lipanj 05, 2024
U svijetu bežičnog umrežavanja koji se stalno razvija, Wi-Fi 7 je spreman ...
Lipanj 04, 2024
Kako temperature rastu, Midea, jedan od lidera pametnih kućanskih aparata, ...
Lipanj 04, 2024
Dell Technologies čini PowerStore bitnom all-flash platformom za pohranu za ...
Svibanj 31, 2024
Procesori serije AMD EPYC 4004 pokreću prošireni raspon početnih dizajna ...
Svibanj 29, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je stavljanje u prodaju U6 Mesh Pro, najsuvremenije WiFi ...
Svibanj 28, 2024
Kao dio rastuće ponude AI uređaja i infrastrukture Dell AI Factory, Dell ...
Svibanj 27, 2024
Kao dio svoje misije da AI dovede posvuda, Intel kontinuirano ulaže u ...
Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

Kolovoz 07, 2018

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN!

ASBIS postaje ovlašteni distributer branda TYAN za EMEA tržište: centralna i Istočna Europa, baltičke zemlje, bivši Sovjetski savez, Srednji istok i Afrika.

"Uzbuđeni smo oko novog partnerstva s ASBIS kompanijom, čime ćemo predstaviti TYAN serverska rješenja EMEA tržištu. Ova suradnja će osnažiti našu prodajnu mrežu kao i značajno poboljšati uslugu prema korisnicima diljem EMEA tržišta," izjavio je Robby Lin, Senior Director, MiTAC Computing Technology Corporation's TYAN Business Unit.

"Glavni dio TYAN portfelja u segmentu HPC, storage i cloud-serverskih platformi temelje se na Intel® Xeon® skalabilnim procesorima i AMD EPYC™ procesorima, dizajniranih za podršku HPC-a, podatkovnim centrima, serversku pohranu te tržišno sigurnosne uređaje. Nadamo se da ćemo pružiti visoko-integrirane i pouzdane proizvode i omogućiti stjecanje novih poslovnih mogućnosti kroz ASBIS distributivnu mrežu.”

Georgii Saprykin, Product Marketing Manager, ASBISc Enterprises plc izjavio je:

"Partnerstvo  s TYAN proširuje ASBIS-ovu ponudu serverskih rješenja, čime našim partnerima nudimo pouzdane platforme za cloud infrastrukture, Big Data i Deep Learning tehnologije i rješenja. S TYAN  serverskim platformama i rješenjima pohrane, naši partneri mogu se usredotočiti na širenje poslovanja i  paleta usluga bez previše uloženog vremena i dodatnih troškova."

O kompaniji TYAN:

TYAN, vodeći serverski brand MiTAC Computing Technology Corporation koji je dio MiTAC Group (TSE:3706), dizajnira, proizvodi i plasira na tržište napredne  x86 i x86-64 servere/workstation board tehnologije, platforme i serverska rješenja. Orjentirani su kopcima iz segmenta OEM, VAR, System Integratora i Resellera diljem svijeta. TYAN nudi liderima sklabilne, visoko integrirane i pouzdane proizvode širokog spektra.

Za više informacija posjetite MiTAC web stranicu http://www.mic-holdings.com ili TYAN web stranicu na http://www.tyan.com

O ASBIS:

ASBIS je vodeći Value Add Distributer, OEM i pružatelj rješenja za IT, IoT, IoT, AI diljem CEE, FSU, MEA. Kompanija je specijalizirana za value added distribuciju (VAD), B2B market solutions i ICT distribuciju  rješenja  od strane velikih partnera. Ekspertni timovi rade konfiguraciju hardvera i softverskih rješenja za cloud bazirane usluge.

Za više informacija posjetite: www.asbis.com.