Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
TVRTKA ASBIS GROUP SLAVI SVOJU 30. GODIŠNJICU!

Studeni 09, 2020

ASBIS

TVRTKA ASBIS GROUP SLAVI SVOJU 30. GODIŠNJICU!

Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na tržištu.

Ključ uspjeha tvrtke je povjerenje klijenata, angažman zaposlenika, neprekidni razvoj asortimana proizvoda i rješenja, a sve to pomnoženo s uloženim vremenom. Sve se to može reći za međunarodni holding ASBIS Group, koji ove godine slavi svoju 30. godišnjicu.

Tvrtka ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je specijalizirana za distribuciju VAD proizvoda i rješenja (distribucija dodane vrijednosti) na polju informacijske i komunikacijske tehnologije od globalnih dobavljača. Trenutno ima vlastite urede diljem regije EMEA (Europa, Srednji Istok i Afrika) u 27 država. Korporativni portfolio holdinga uključuje stotine dobavljača te desetine tisuća proizvoda. Tvrtka je na tržište izbacila i vlastite brendove, a godišnji joj je promet oko 2 milijarde dolara. Tvrtka ASBIS se postupno uspjela pretvoriti iz male tvrtke s 12 zaposlenih u globalnog IT distributera s osobljem koje broji gotovo 1800 zaposlenika i oko 20 000 aktivnih klijenata u 56 zemalja.

ASBIS Group je u Minsku 1990. godine osnovao Sergej Kostević, koji tvrtku vodi i danas. Godine 1995., tvrtka je registrirana u Cipru, a sjedište joj je prebačeno u Limassol, gdje se nalazi i danas. Uredi tvrtke ASBIS 2000. godine započinju s radom u 10 država Središnje i Istočne Europe, a osnovan je i drugi distribucijski centar u Dubaiju. Mrežna platforma za e-trgovinu je osnovana 20002. godine. Prvi ured u Južnoafričkoj Republici je otvoren 2004. godine. U 2006. godini promet tvrtke je premašio milijardu dolara. Godine 2007., tvrtka ASBIS uspješno je uvrštena na Varšavsku burzu dionica (WSE) pod kraticom ASB. Tvrtka je 2011. godine osvojila nagradu „Distributera godine na Srednjem Istoku i u Sjevernoj Africi“ u sklopu dodjele nagrada EMEA Channel Academy Awards, a 2013. – nagradu Varšavske burze dionica za najbolje odnose s ulagačima. Prema izvješću IT Europe, tvrtka ASBIS je 2015. uvrštena među TOP 10 svjetskih IT distributera. Posljednih godina tvrtka ASBIS i njezine podružnice redovito osvajaju nagrade „Distributera godine“ vodećih svjetskih proizvođača, kao što su Seagate, Lenovo, HP, DELL EMC, Western Digital i drugi.

U proteklih pet godina tvrtka ASBIS je značajno optimizirala svoj portolio proizvoda, uvela nove operativne procese, proširila i ojačala svoju regionalnu nazočnost te osvojila brojne nagrade ove industrijske grane. Nedavno je tvrtka surađivala s najvećim klijentima na polju podatkovnih centara te se također usmjerila na razvoj vlastitih brendova. Nastavlja se razvoj i implementacija ICT proizvoda pod zaštitnim brendovima Prestigio i Canyon. Pojavio se novi brend, Perenio, koji nudi sustave za sigurnost ljudi i upravljanje zgradama pomoću tehnologija umjetne inteligencije.

"Završili smo dugo putovanje puno događaja i neprocjenjivih iskustava, koja neprekidno „investiramo“ u razvoj holdinga. I dalje smo ambiciozni u svom globalnom širenju, znatiželjni kad je riječ o novim načinima kako da zadovoljimo potrebe potrošača i ostali smo vjerni svojoj misiji, a ona je da inovativne tehnologije učinimo dostupnima i razumljivima velikom broju potrošača. Duboko cijenimo svoje zaposlenike, zahvaljujući kojima neumorno idemo prema naprijed. Neizmjerno smo zahvalni i našim klijentima, koji nas nadahnjuju, motiviraju i već godinama daju svoje povjerenje. Sve nam to pomaže da na budućnost gledamo s optimizmom, da pronalazimo sve više novih niša, proizvoda i tržišta na kojima možemo pokazati najbolje standarde naših usluga", komentirao je Serhei Kostevitch, osnivač i predsjednik Uprave tvrtke ASBIS Group. 2020. godina se pokazala teškom za cijelu globalnu ekonomiju, no potreba prelaska na rad od kuće je otvorila nove prilike u IT polju. Zahvaljujući vrlo dobroj strategiji, čvrsto povezanom timu koji radi kao jedan mehanizam, brzom odgovoru i fleksibilnom upravljanju, tvrtka nije propustila priliku da se nađe na čelu globalne distribucije digitalne tehnologije. Prema predviđanjima koje je objavila tvrtka ASBIS Group, očekuje se kako će prihod od prodaje u 2020. godini premašiti 2 milijarde dolara.

Klijenti, partneri i dobavljači, koji predstavljaju sastavni dio tvrtke, izvor života i glavnu arteriju, igraju neprocjenjivu ulogu u priči o velikom uspjehu tvrtke ASBIS. Tvrtka je zahvalna svakome za godine plodne suradnje, spremna je vidjeti što slijedi i graditi zajedničke planove za budućnost. Kako bi izrazila svoju zahvalnost i pozvala sve da proslave ovaj značajni datum, tvrtka ASBIS će pokrenuti poseban motivacijski program. Pojedinosti potražite u sljedećim najavama na službenoj web stranici: www.asbis.com i na društvenim mrežama.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.