Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 03, 2021
Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne ...
Veljača 26, 2021
Prestigio je proširio asortiman modernih stanica za punjenje mobilnih uređaja i ...
Veljača 25, 2021
Dell Vas poziva da se registriate i sudjelujete u "Power Cup" nagradnom ...
Veljača 23, 2021
Prestigio je predstavio ReVolt A8, novi kompaktni bežičnu stanicu za punjenje ...
Veljača 22, 2021
Precision 3560 Mobile Wokrstation - - Snaga je u detaljima! Provjerite ponudu u ...
Veljača 22, 2021
PowerEdge Serveri - radna snaga koja Vam omogućuje da se fokusirate na ...
Siječanj 19, 2021
Hibridni ured je ekstremno bolji uz jednostavna i fleksibilna rješenja za ...
Siječanj 11, 2021
Pridružite se na službenom otvorenju Intel® Partner Alliance programa, i ...
Prosinac 28, 2020
Intel već godinama transformira edge računalstvo - pružajući vrijednost za ...
Prosinac 24, 2020
Intel je najavio šest novih proizvoda za memoriju i pohranu kako bi kupcima ...
TVRTKA ASBIS GROUP SLAVI SVOJU 30. GODIŠNJICU!

Studeni 09, 2020

ASBIS

TVRTKA ASBIS GROUP SLAVI SVOJU 30. GODIŠNJICU!

Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na tržištu.

Ključ uspjeha tvrtke je povjerenje klijenata, angažman zaposlenika, neprekidni razvoj asortimana proizvoda i rješenja, a sve to pomnoženo s uloženim vremenom. Sve se to može reći za međunarodni holding ASBIS Group, koji ove godine slavi svoju 30. godišnjicu.

Tvrtka ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) je specijalizirana za distribuciju VAD proizvoda i rješenja (distribucija dodane vrijednosti) na polju informacijske i komunikacijske tehnologije od globalnih dobavljača. Trenutno ima vlastite urede diljem regije EMEA (Europa, Srednji Istok i Afrika) u 27 država. Korporativni portfolio holdinga uključuje stotine dobavljača te desetine tisuća proizvoda. Tvrtka je na tržište izbacila i vlastite brendove, a godišnji joj je promet oko 2 milijarde dolara. Tvrtka ASBIS se postupno uspjela pretvoriti iz male tvrtke s 12 zaposlenih u globalnog IT distributera s osobljem koje broji gotovo 1800 zaposlenika i oko 20 000 aktivnih klijenata u 56 zemalja.

ASBIS Group je u Minsku 1990. godine osnovao Sergej Kostević, koji tvrtku vodi i danas. Godine 1995., tvrtka je registrirana u Cipru, a sjedište joj je prebačeno u Limassol, gdje se nalazi i danas. Uredi tvrtke ASBIS 2000. godine započinju s radom u 10 država Središnje i Istočne Europe, a osnovan je i drugi distribucijski centar u Dubaiju. Mrežna platforma za e-trgovinu je osnovana 20002. godine. Prvi ured u Južnoafričkoj Republici je otvoren 2004. godine. U 2006. godini promet tvrtke je premašio milijardu dolara. Godine 2007., tvrtka ASBIS uspješno je uvrštena na Varšavsku burzu dionica (WSE) pod kraticom ASB. Tvrtka je 2011. godine osvojila nagradu „Distributera godine na Srednjem Istoku i u Sjevernoj Africi“ u sklopu dodjele nagrada EMEA Channel Academy Awards, a 2013. – nagradu Varšavske burze dionica za najbolje odnose s ulagačima. Prema izvješću IT Europe, tvrtka ASBIS je 2015. uvrštena među TOP 10 svjetskih IT distributera. Posljednih godina tvrtka ASBIS i njezine podružnice redovito osvajaju nagrade „Distributera godine“ vodećih svjetskih proizvođača, kao što su Seagate, Lenovo, HP, DELL EMC, Western Digital i drugi.

U proteklih pet godina tvrtka ASBIS je značajno optimizirala svoj portolio proizvoda, uvela nove operativne procese, proširila i ojačala svoju regionalnu nazočnost te osvojila brojne nagrade ove industrijske grane. Nedavno je tvrtka surađivala s najvećim klijentima na polju podatkovnih centara te se također usmjerila na razvoj vlastitih brendova. Nastavlja se razvoj i implementacija ICT proizvoda pod zaštitnim brendovima Prestigio i Canyon. Pojavio se novi brend, Perenio, koji nudi sustave za sigurnost ljudi i upravljanje zgradama pomoću tehnologija umjetne inteligencije.

"Završili smo dugo putovanje puno događaja i neprocjenjivih iskustava, koja neprekidno „investiramo“ u razvoj holdinga. I dalje smo ambiciozni u svom globalnom širenju, znatiželjni kad je riječ o novim načinima kako da zadovoljimo potrebe potrošača i ostali smo vjerni svojoj misiji, a ona je da inovativne tehnologije učinimo dostupnima i razumljivima velikom broju potrošača. Duboko cijenimo svoje zaposlenike, zahvaljujući kojima neumorno idemo prema naprijed. Neizmjerno smo zahvalni i našim klijentima, koji nas nadahnjuju, motiviraju i već godinama daju svoje povjerenje. Sve nam to pomaže da na budućnost gledamo s optimizmom, da pronalazimo sve više novih niša, proizvoda i tržišta na kojima možemo pokazati najbolje standarde naših usluga", komentirao je Serhei Kostevitch, osnivač i predsjednik Uprave tvrtke ASBIS Group. 2020. godina se pokazala teškom za cijelu globalnu ekonomiju, no potreba prelaska na rad od kuće je otvorila nove prilike u IT polju. Zahvaljujući vrlo dobroj strategiji, čvrsto povezanom timu koji radi kao jedan mehanizam, brzom odgovoru i fleksibilnom upravljanju, tvrtka nije propustila priliku da se nađe na čelu globalne distribucije digitalne tehnologije. Prema predviđanjima koje je objavila tvrtka ASBIS Group, očekuje se kako će prihod od prodaje u 2020. godini premašiti 2 milijarde dolara.

Klijenti, partneri i dobavljači, koji predstavljaju sastavni dio tvrtke, izvor života i glavnu arteriju, igraju neprocjenjivu ulogu u priči o velikom uspjehu tvrtke ASBIS. Tvrtka je zahvalna svakome za godine plodne suradnje, spremna je vidjeti što slijedi i graditi zajedničke planove za budućnost. Kako bi izrazila svoju zahvalnost i pozvala sve da proslave ovaj značajni datum, tvrtka ASBIS će pokrenuti poseban motivacijski program. Pojedinosti potražite u sljedećim najavama na službenoj web stranici: www.asbis.com i na društvenim mrežama.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.