Veljača 09, 2024
Intelovo proširenje Intel Core 14. generacije procesora daje glavnim ...
Veljača 06, 2024
Dell Technologies Alienware gaming monitori nagrađeni su na prestižnoj dodjeli ...
Siječanj 30, 2024
Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) nova je stropna Wi-Fi 7 pristupna točka sa 6 ...
Siječanj 25, 2024
ASBIS Grupa ima čvrsto i dugotrajno partnerstvo s AMD-om, globalnim tehnološkim ...
Siječanj 22, 2024
Iznimno rješenje za sobe za sastanke JoinU tvrtke Prestigio Solutions, ...
Siječanj 22, 2024
Prestigio Solutions, vlastiti brend ASBISC Enterprises Plc, najavio je ...
Siječanj 10, 2024
AENO sa zadovoljstvom predstavlja posebnu ponudu na svojim inovativnim ...
Prosinac 27, 2023
U protekloj godini, ASBIS Hrvatska i odjel koji je zadužen za potrošačku ...
Prosinac 26, 2023
Obavijest o radnom vremenu za 02.01. te 03.01.2024.
ASBIS postaje službeni ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Tintri

Srpanj 06, 2020

ASBIS, Tintri, DISTRIBUTION AGREEMENT

ASBIS postaje službeni ovlašteni distributer proizvoda tvrtke Tintri

ASBIS je postao službeni distributer proizvoda tvrtke Tintri®, pružatelja inteligentne infrastrukture, čijim će proizvodima opskrbljivati Rusiju, Bjelorusiju, Kazahstan, Ukrajinu, Poljsku, Mađarsku, Rumunjsku, Bugarsku, Slovačku, Češku, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu , Srbiju, Makedoniju, Latvija, Litva, Estonija, Cipar, Armenija, Azerbejdžan, Kirgistan, Moldavija, Tadžikistan, Uzbekistan, Turkmenistan, Gruzija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Bahrein, Irak, Kuvajt, Oman, Katar, Saudijska Arabija, Jemen, Alžir, Maroko, Egipat i Tunis.

Tintri donosi jedinstvene rezultate u podatkovnim centrima zahvaljujući inteligentnoj infrastrukturi koja pamti korisničko okruženje za isporuku autonomnih operacija. Zahvaljujući mogućnosti brzog pretvaranja podataka u informacije, Tintri pomaže pojednostaviti i ubrzati operacije koje omogućuju poslovni uvid na temelju podataka koji su nedostupni u standardnoj infrastrukturi. Rezultat je infrastruktura koja proaktivno odgovara na potrebe aplikacija podupirući zahtjeve tržišta i pružajući istinsku konkurentsku prednost.

Tintri portfelj rješenja inteligentne infrastrukture uključuje VMstore™, Intelliflash™ i NexentaStor™ obitelji proizvoda.

"Oduševljeni smo što možemo surađivati s ASBIS-om na povećanju našeg dosega prema partnerima na EMEA tržištu, uključujući Istočnu Europu, Baltik, bivšu Sovjetsku uniju i zemlje Bliskog Istoka", rekao je Darren Gross, direktor za međunarodne kanale i Benelux/nordijsku prodaju, Tintri. "S obzirom na marketinške i tehničke sposobnosti ASBIS-a, njihovu lokalnu prisutnost na tržištu te znanje i odnose u regiji, naši međusobni partneri i pružatelji usluga mogu očekivati čvrstu podršku za Inteligentnu infrastrukturu i pomicanje granica AI, automatizacije i prediktivne analitike."

ASBIS posjeduje stručnjake različitih profila u svojim tehničkih timovima i menadžera prodaje, te je  spreman podržati integratore sustava i pružatelje usluga iz srednjoistočne Europe, zemalja post-Sovjetskog Saveza i regije Bliskog Istoka u odabiru optimalnog rješenja za rastuće potrebe kupaca u području pohrane i obrade podataka.

„Potpisivanje ugovora s tvrtkom Tintri osnažuje poziciju ASBIS-a kao distributera i dobavljača rješenja među partnerima. Uvjereni smo da će našim naporima linija proizvoda Tintri preuzeti vodeću ulogu u podatkovnim centrima najvećih kupaca u regiji", rekao je Yuri Koval, menadžer poslovnog razvoja, ASBISc Enterprises plc.

O Tintri-u:

Sa sjedištem u Silicijskoj dolini, Tintri je podružnica u stopostotnom vlasništvu DataDirect Networks (DDN), najveće svjetske kompanije za pohranu podataka. Tintri ostvaruje jedinstvene rezultate u enterprise podatkovnim centrima. Tintri inteligentna infrastruktura pamti korisičko okruženje za isporuku autonomnih operacija. Analitički uvidi pomažu pri pojednostavljenju i ubrzanju poslovanja i omogućuje poslovne uvide koji se temelje na podacima. Tisuće Tintri kupaca uštedjelo je milijune sati upravljanja koristeći Tintri. Birajte drugačije, izbor je vaš. Saznajte više o Tintri portfelju rješenja OVDJE.

O  ASBIS-u:

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) vodeći je distributer, OEM i pružatelj rješenja u  IT, IoT, IoT, AI području širom CEE, FSU, MEA zemalja. Tvrtka je specijalizirana za distribuciju proizvoda, B2B tržišna rješenja i distribuciju ICT proizvoda od globalnih dobavljača. U suradnji s liderima IT industrije, stručni timovi ASBIS grupacije konfiguriraju hardverske proizvode i softverske elemente kao i usluge utemeljene na cloudu i tehnologije za stvaranje komercijalno održivih rješenja prema potrebama partnera. Za više informacija posjetite www.asbis.com