Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...

Veljača 07, 2018

award

ASBIS je osvojio prestižno "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje tijekom WD partnerske konferencije.

Od 17 do 19 siječanj, 2018 godine, Western Digital otvara svoja vrata za sudjelovanje na Partner Summit Event u Amsterdamu.

Za vrijeme trajanja, Western Digital Event - a otkriti će strategiju budućnosti s fokusom na 3 strateške smjernice: poduzetnost, kanali i prodaja. Nakon akvizicije HGST i SanDisk Western Digital Corporation djeluju kao sveobuhvatni pružatelji rješenja za pohranu sa globalnim dosegom, i opsežnu platformu koja uključuje ogromno iskustvo u pohrani podataka.

Od više od 150 distributera WD - a u EMEA regiji, samo su šest priznata sa posebnim nagradama za postignuća u 2017 godini. ASBIS je osvojio "Strongest Enterprise Device Growth 2017 in Eastern Europe" priznanje a to je postalo moguće zahvaljujući radu ASBIS-ovog središnjeg tima, regionalnim prodajnim timovima uz veliku podršku VAD & Solution odjela. Kao kompanije, fokusiramo se i ulažemo u to da budemo značajan dio u VAD segemntu našim korisnicima koji to sve više prepoznaju te da ASBIS bude i dalje najbolji distributer u EMEA regiji.

Uz sve ostalo navedeno, ASBIS i dalje planira održavati stečeno dugoročno partnerstvo s kompanijom WD, što je u konačnici značajno pridonosi obostranom rastu obje tvrtke te što se zatim i osjeti na zadovoljstvu svih prodajnih partnera tvrtke ASBIS.