Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 13, 2023
ASBIS grupa neprestano radi na povećanju ponude proizvoda svojim partnerima, te ...
Ožujak 03, 2023
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, najavio je svoju ...
Ožujak 01, 2023
Predstavljamo nove modele uz AMD 3D V-Cache™ Tehnologiju za ultimativne gaming ...
Veljača 07, 2023
Pojačan na 6.0 GHz frekvencije, i9-13900KS predstavlja novi temelj u PC ...
Veljača 02, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći Value-Added Distributer, razvijatelj rješenja i ...
Veljača 01, 2023
ASBISC Enterprises PLC, vodeći VAD distributer s dodanom vrijednošću, dobavljač ...
Siječanj 31, 2023
Nedavni izvještaj IDC MarketScape, najbolji u ICT industriji alata za procjenu ...
Siječanj 13, 2023
Intel naglašava široko industrijsku adaptiranost kroz sve glavne CSP, OEM, ODM ...
Siječanj 05, 2023
ASBIS Enterprises PLC, vodeći Value Add Distributer, developer i pružatelj ICT, ...
Prosinac 22, 2022
Tvrtka ASBIS želi Vam ugodne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu!
Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Srpanj 09, 2012

Canyon

Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iza Canyona.

PC CHIP časopis je u svom ljetnom dvobroju objavio recenziju o Canyon Stealth seriji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iz Canyona.

"Kao i prije, i ovaj put nas Canyon ugodno iznenađuje sa visokokvalitetnim ruksakom za prijenosnik, po vrlo povoljnoj cijeni. Vrlo sličan prošlom modelu, no različite boje i vanjskog dizajna. Veliki broj pretinaca, elegantnog dizajna, normalne mase i idealnih dimenzija, ovaj ruksak će biti pun pogodak za apsolutno sve korisnike prijenosnika do 15.6 inča...

Miš sa stilom

U ovoj seriji došla su nam dva ista modela koji se jedino razlikuju u svojem principu rada - žičano ili bežično. Stvar je prije svega u samom dizajnu miša. Bitno je spomenuti odličan ergonomski dizajn zahvaljujući kojem miš odlično i ugodno leži u ruci.

Model CNL-MBMSO02 sa svojih 6 tipki sigurno može konkurirati miševima drugih proizvođača, a i rezolucija mu je znatno bolja od prethodnog modela. Gotovo neprimjetne mase, ovaj miše će nekima možda biti i prelagan, pa se sam osjećaj za naglijim i refleksnijim pokretima može tu i tamo izgubiti, no s  obzirom na cijenu uređaja, to je nešto što zaista nije gotovo nikakav problem.

Zvuk Stealth serije

U ovom kompletu smo još istestirali jedan od modela slušalica (ear cup stil) i jedan par zvučnika. Kako smo u početku već spomenuli, došlo je do nekih poboljšanja, a vrlo nam je drago što se radi i o poboljšanju kvalitete zvuka.

Spomenimo zvučnike prvo. Prije svega vrlo povoljna cijena za ovakav proizvod. Radi se o paru zvučnika male snage, no dovoljne za korištenje za prijenosnike, za što su zapravo i namijenjeni...

Slušalice su identične kao u X-Ray seriji, samo drugačijeg dizajna. Kvaliteta uređaja je ista, pa ćemo reći istu stvar za njih - za korištenje na računalu, eventualno za neku igru, film ili glazbu, no nažalost bez ekstra osjećaja i doživljaja."

Hrvoje Sirovina, PC CHIP br.206/207

Naručite Canyon Stealth u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.