Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Veljača 27, 2024
Dell Technologies predstavlja novo izdanje RISE Partner Programa. Novo ...
Veljača 26, 2024
Od 18. do 21. ožujka ASBIS će zajedno s AMD-om, inovatorom računarstva visokih ...
Veljača 23, 2024
Ubiquiti, globalni lider u mrežnoj tehnologiji, najavio je izdavanje dvaju ...
Veljača 23, 2024
Edgecore Networks, lider u otvorenim mrežnim rješenjima, predstavio je ECS4650 ...
Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Srpanj 09, 2012

Canyon

Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iza Canyona.

PC CHIP časopis je u svom ljetnom dvobroju objavio recenziju o Canyon Stealth seriji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iz Canyona.

"Kao i prije, i ovaj put nas Canyon ugodno iznenađuje sa visokokvalitetnim ruksakom za prijenosnik, po vrlo povoljnoj cijeni. Vrlo sličan prošlom modelu, no različite boje i vanjskog dizajna. Veliki broj pretinaca, elegantnog dizajna, normalne mase i idealnih dimenzija, ovaj ruksak će biti pun pogodak za apsolutno sve korisnike prijenosnika do 15.6 inča...

Miš sa stilom

U ovoj seriji došla su nam dva ista modela koji se jedino razlikuju u svojem principu rada - žičano ili bežično. Stvar je prije svega u samom dizajnu miša. Bitno je spomenuti odličan ergonomski dizajn zahvaljujući kojem miš odlično i ugodno leži u ruci.

Model CNL-MBMSO02 sa svojih 6 tipki sigurno može konkurirati miševima drugih proizvođača, a i rezolucija mu je znatno bolja od prethodnog modela. Gotovo neprimjetne mase, ovaj miše će nekima možda biti i prelagan, pa se sam osjećaj za naglijim i refleksnijim pokretima može tu i tamo izgubiti, no s  obzirom na cijenu uređaja, to je nešto što zaista nije gotovo nikakav problem.

Zvuk Stealth serije

U ovom kompletu smo još istestirali jedan od modela slušalica (ear cup stil) i jedan par zvučnika. Kako smo u početku već spomenuli, došlo je do nekih poboljšanja, a vrlo nam je drago što se radi i o poboljšanju kvalitete zvuka.

Spomenimo zvučnike prvo. Prije svega vrlo povoljna cijena za ovakav proizvod. Radi se o paru zvučnika male snage, no dovoljne za korištenje za prijenosnike, za što su zapravo i namijenjeni...

Slušalice su identične kao u X-Ray seriji, samo drugačijeg dizajna. Kvaliteta uređaja je ista, pa ćemo reći istu stvar za njih - za korištenje na računalu, eventualno za neku igru, film ili glazbu, no nažalost bez ekstra osjećaja i doživljaja."

Hrvoje Sirovina, PC CHIP br.206/207

Naručite Canyon Stealth u ASBIS eShopu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.