Lipanj 03, 2020
Bang & Olufsen upravo je povisio standard luksuza kućnog TV-a ili bolje rečeno ...
Lipanj 01, 2020
Tvrtka Bang & Olufsen predstavila je drugu generaciju nagrađivanog luksuznog ...
Svibanj 29, 2020
Obavijest o promjenama rada skladišta i servisa od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. ...
Svibanj 26, 2020
G915 TKL kombinira sofisticirani dizajn s vrhunskim tehnologijama i naprednim ...
Svibanj 26, 2020
HPC sustavi su prvi višesmjerni GPU-ovi koji objedinjuju trening, ...
Svibanj 25, 2020
ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer IT proizvoda u Europi, Bliskom ...
Svibanj 20, 2020
Dostupan je niz prilagođenih opcija za cyber-sigurnost i upravljanje krajnjim ...
Svibanj 18, 2020
ASBIS je postao Solutions Integration partner za Teslu i Quadro, kao i vGPU ...
Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Srpanj 09, 2012

Canyon

Canyon Stealth - PC CHIP recenzija

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iza Canyona.

PC CHIP časopis je u svom ljetnom dvobroju objavio recenziju o Canyon Stealth seriji. Prenosimo vam dio objavljenog članka:

Nakon serije X-Ray, isprobali smo i Stealth komplet računalne periferije kao novu liniju proizvoda iz Canyona.

"Kao i prije, i ovaj put nas Canyon ugodno iznenađuje sa visokokvalitetnim ruksakom za prijenosnik, po vrlo povoljnoj cijeni. Vrlo sličan prošlom modelu, no različite boje i vanjskog dizajna. Veliki broj pretinaca, elegantnog dizajna, normalne mase i idealnih dimenzija, ovaj ruksak će biti pun pogodak za apsolutno sve korisnike prijenosnika do 15.6 inča...

Miš sa stilom

U ovoj seriji došla su nam dva ista modela koji se jedino razlikuju u svojem principu rada - žičano ili bežično. Stvar je prije svega u samom dizajnu miša. Bitno je spomenuti odličan ergonomski dizajn zahvaljujući kojem miš odlično i ugodno leži u ruci.

Model CNL-MBMSO02 sa svojih 6 tipki sigurno može konkurirati miševima drugih proizvođača, a i rezolucija mu je znatno bolja od prethodnog modela. Gotovo neprimjetne mase, ovaj miše će nekima možda biti i prelagan, pa se sam osjećaj za naglijim i refleksnijim pokretima može tu i tamo izgubiti, no s  obzirom na cijenu uređaja, to je nešto što zaista nije gotovo nikakav problem.

Zvuk Stealth serije

U ovom kompletu smo još istestirali jedan od modela slušalica (ear cup stil) i jedan par zvučnika. Kako smo u početku već spomenuli, došlo je do nekih poboljšanja, a vrlo nam je drago što se radi i o poboljšanju kvalitete zvuka.

Spomenimo zvučnike prvo. Prije svega vrlo povoljna cijena za ovakav proizvod. Radi se o paru zvučnika male snage, no dovoljne za korištenje za prijenosnike, za što su zapravo i namijenjeni...

Slušalice su identične kao u X-Ray seriji, samo drugačijeg dizajna. Kvaliteta uređaja je ista, pa ćemo reći istu stvar za njih - za korištenje na računalu, eventualno za neku igru, film ili glazbu, no nažalost bez ekstra osjećaja i doživljaja."

Hrvoje Sirovina, PC CHIP br.206/207

Naručite Canyon Stealth u ASBIS eShopu.