Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 29, 2024
Intel je potvrdio svoj portfelj AI proizvoda za prve modele Meta Llama 3 8B i ...
Travanj 26, 2024
Svijet medija postao je bogatiji za još jedan luksuzni brend u svojem već sad ...
Travanj 15, 2024
Obavijest o radnom vremenu tvrtke ASBIS tijekom parlamentarnih izbora ...
Travanj 05, 2024
Ubiquiti Inc. najavio je ažuriranje svoje UniFi Protect aplikacije i najnovije ...
Ožujak 28, 2024
Tvrtka ASBIS Vam želi sretan i blagoslovljen Uskrs.
Ožujak 25, 2024
Obavijest o radnom vremenu
Ožujak 17, 2024
Mrežni adapteri serije Intel® Ethernet 800 podržavaju brzine do 100 Gbps i ...
Ožujak 12, 2024
Čelnici AI i vrhunske tvrtke iz zdravstva, transporta, financijskih usluga, ...
Ožujak 11, 2024
Na MWC 2024 u Barceloni, Intel je najavio svoj budući Intel® Xeon® procesor s ...
Ožujak 05, 2024
ASBISC Enterprises PLC, vodeći distributer s dodanom vrijednošću, programer i ...
Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - tportal objavio je članak o Prestigio Digital Walletu

Lipanj 09, 2008

Što drugi kažu o Prestigio proizvodima - tportal objavio je članak o Prestigio Digital Walletu

Tportal objavio je članak o Prestigio Digital Walletu u kojem navodi kako je upravo ovaj Prestigio novčanik idealan za novac, dokumente i značajnu količinu materijala u digitalnom formatu...

Tportal objavio je članak o Prestigio Digital Walletu u kojem navodi kako je upravo ovaj Prestigio novčanik idealan za novac, dokumente i značajnu količinu materijala u digitalnom formatu. Objavljeni članak prenosimo Vam u cjelosti:

"Moramo priznati da smo u ovih nekoliko godina koliko pratimo svijet gadgeta i gadgetolikih pojava nailazili na svakojake neobične uređaje, no nismo naišli na gadget ove vrste – uređaj sa slike omogućuje vam da na jednom mjestu sa sobom nosite novac, dokumente i ostali uobičajeni sadržaj novčanika te značajnu količinu materijala u digitalnom formatu.

Tvrtka ASBIS nakrcala nam je redakciju značajnom količinom gadgeta, a prvi koji smo vam u ovom serijalu odlučili predstaviti je novčanik s ugrađenim tvrdim diskom kapaciteta 80 GB. U seriji uređaja Prestigio Digital Wallet dostupni su uređaji kapaciteta diska 40, 60, spomenutih 80 te 100 GB. 

Što se tehničke strane tiče, disk je poznati 1,8-inčni model Pocket Drive II tvrtke Prestigio, no kao što vidite, predstavljen je u zanimljivom pakiranju. Novčanik u koji je smješten izrađen je od vrhunske kože, što jasno daje do znanja da u kompaniji ciljaju na segment poslovnih korisnika. Potpune dimenzije uređaja iznose 30 x 110 x 105 milimetara, teži 240 grama, a s desne strane sadrži pretinac u koji je prikladno smješten USB kabel.

Kutija s kojom se Prestigio Digital Wallet isporučuje sadrži i CD s upravljačkim programima, no s obzirom da se radi o klasičnom disku, oni vam u najvećem broju slučajeva neće biti potrebni. Novčanik Prestigio Digital Wallet s kapacitetom 80 GB može se nabaviti po cijeni od 1259 kuna."

 B.R. Tportal, svibanj 2008.

Tekst na Tportalu pogledajte ovdje.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.