Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 06, 2021
Za gamere, kreatore sadržaja i PC entuzijaste koji žele performasne bez potrebe ...
Travanj 30, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći dsitributer IT i CE proizvoda na rastućim ...
Travanj 28, 2021
majući uspiješnu suradnju na Bliskom Istoku s Mimosa by Airspan, vodeći ...
Travanj 20, 2021
PRESS RELEASE -20.04.2021; Limassol, Cyprus, i Warsaw, Poland
Travanj 14, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), vodeći proizvođač servera visokih ...
Travanj 14, 2021
2X više All-Flash NVMe Bandwidth, do 12TB* memorije, Open OCP 3.0 I/O, Najviša ...
Travanj 12, 2021
Prestigio proširuje ponudu power bank prijenosnih baterija temeljenih na ...
Travanj 07, 2021
Intelova treća genracija skalaiblnih Intel Xeon procesora – jedini procesor s ...
Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Novi dizajn Canyon web stranica - dizajn, preglednost i puno korisnih infomacija

Svibanj 11, 2007

Novi dizajn Canyon web stranica - dizajn, preglednost i puno korisnih infomacija

Tvrtka Canyon najavila je da će 15.05.2007. predstaviti nove, redizajnirane web stranice. Predstavljanje novih stranica biti će i popraćeno s promotivnim poklonima prema svim partnerima koji će na taj dan kupiti neke od Canyon proizvoda. Osim novog dizajna, nove stranice posjedovat će i dodatne grafičke i navigacijske funkcionalnosti koje će pridonjeti lakšem snalaženju, te većoj interaktivnosti sa samim korisnikom. Stranice će sadržavati detaljne opise svih Canyon proizvoda, te dodatne informacije vezane za vijesti i marketinške programe.

          

NOVE CANYON WEB STRANICE

Tvrtka Canyon najavila je da će 15.05.2007. predstaviti nove, redizajnirane web stranice. Predstavljanje novih stranica biti će i popraćeno s promotivnim poklonima prema svim partnerima koji će na taj dan kupiti neke od Canyon proizvoda. Osim novog dizajna, nove stranice posjedovat će i dodatne grafičke i navigacijske funkcionalnosti koje će pridonjeti lakšem snalaženju, te većoj interaktivnosti sa samim korisnikom. Stranice će sadržavati detaljne opise svih Canyon proizvoda, te dodatne informacije vezane za vijesti i marketinške programe. Canyon web stranice uskoro će se pojaviti i na hrvatskom jeziku na adresi http://canyon-tech.com.hr .   

Poseban dio stranica predstavlja poglavlje s vijestima - gdje se mogu pronaći sve relevantne informacije vezane uz tvrtku Canyon uključujući i vijesti o Canyon proizvodima iz drugih zemalja, a koje će se zatim prevoditi na lokalne jezike. Canyon stranice sadržavat će i detaljan popis svih partnera u svim zemljama, tako da će pristup krajnjim potrošačima biti olakšan s pronalaženjem najbližeg partnera u ovisnosti o lokaciji gdje se nalazi.

Najbitinji dio novih stranica predstavlja katalog Canyon proizvoda koji sada pruža veliki broj detaljnih infomacija o svakom proizvodu koji se nalazi u ponudi. Sustav navigacije koji je implementiran, pojednostavnjuje snalaženje među grupama proizvoda, tako da će samo pronalaženje proizvoda kao i prebacivanje među grupama biti jednostavno izvedivo i lagano - putem aktivnog sučelja na stranici. 

Od ostalih pogodnosti - stranica posjeduje feedback poglavlje u kojem korisnik može postaviti upit o bilo kojoj temi vezanoj uz Canyon, a koji će biti proslijeđen odgovarajućoj osobi vezanoj za tematiku.

Uz sve to, tvrtka Canyon organizirala je na dan predstavljanja novih stranica CANYON DAY promociju, koja nagrađuje svaku kupovinu Canyon proizvoda 15.05.2007 u ASBIS-u.

Više detalja o CANYON DAY promociji možete pročitati ovdje

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.