Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 18, 2022
New systems are designed to make your data center infrastructure better, ...
Studeni 17, 2022
Novi NUC pogoni otključani Intel Core procesor 13 generacije, donoseći novu ...
Studeni 17, 2022
An extensive portfolio of servers and storage systems powered by the upcoming ...
Studeni 11, 2022
Uz nanadmašne performanse, predvodništvo u novim tehnologijama energetske ...
Studeni 09, 2022
Zaradite dodatne bodove u ekskluzivnim Intel kvartalnim promocijama.
Studeni 04, 2022
ASBIS Hrvatska sa zadovoljstvom objavljuje da se g. Marko Malić pridružio ...
Studeni 04, 2022
Prva na svijetu Gaming GPU s Chiplet tehnologijom. Stvorena na nevjerojatnoj ...
Studeni 04, 2022
ASBIS kao VAD distributer ostaje predan daljnjem razvoju prodajnih kanala za ...
Listopad 27, 2022
Infinidat, vodeći pružatelj rješenja za pohranu podataka kod poslovnih ...
Listopad 01, 2022
13. generacija Intel Core desktop procesora donosi najnaprednije iskustvo ...
AENO predstavio premium eco-friendly pametan grijač

Rujan 26, 2022

AENO

AENO predstavio premium eco-friendly pametan grijač

AENO, mlad i dinamičan proizvođač malih kućanskih uređaja proširio je svoju ponudu s eco-friendly pametnim grijačem koji s štedljivim infracrvenim i konvektorskim metodama grijanja štedi novac i energiju.

Tijekom dolazeće jeseni i zime dolazi i novitet - dizajnerski oblikovana AENO premium pametni grijač koji se odlikuje štednjom enrgije grijanja pomoću infracrvene tehnologije i malom potrošnjom energije, te će biti dostupna za narudžbu europskim kupcima. Uz to, AENO grijač je proizvod razvijen i proizveden Poljskoj te je potpuno europski proizvod. 

ŠTEDNJA ENERGIJE

AENO grijač je brz i efektivno koristi 700 Watta snage bez gubitka energije i bespotrebnog trošenja novca. U trenutku kada je prostorija zagrijana, uređajj se automatski gasi kako ne bi trošio energiju te se pali samo kako bi održavao temperaturu, što je uvijek jeftinije i lakše za korisnike. Korisnici mogu štediti energiju i ostati u toplom tijekom cijele sezone grijanja. AENO grijač prikladan je za frijanje do 30m2 te se može koristiti na bilo kojoj lokacij poput vikendice na moru, ureda, restaurana ili hotela. 

Infracrveni grijaći panel s malom potrošnjom energije - do 700+ Watta, pruža značajne mogućnosti uštede energije. Uređaj osigurava usmjereno lokalno zagrijavanje objekata, bez rasipanja energije na zagrijavanje vanjskog prostora. Infracrvena tehnologija koja štedi energiju čini AENO grijač isplativijim od većine tradicionalnih sustava grijanja kao što su klima uređaji, plinske grijalice, centralno grijanje, podno grijanje. Visoka energetska i troškovna učinkovitost osigurana je činjenicom da AENO ne troši energiju na vlastito grijanje, na rad ventilatora i na grijanje zraka.

DIZAJN

Štoviše, to je dizajnerska grijalica koja se savršeno uklapa u svaki stil interijera. Korisnik može odabrati crnu ili bijelu boju. Bilo da želite da se nevidljivo uklopi (bijelo na bijelo) ili naglasi (crno na bijelo) njegov stil. Ovaj model se uklapa u svaki dnevni boravak ili uredski prostor za uštedu novca, zdrav život i dobrobit stanovnika.

AENO grijač je izrađen od vrhunskih materijala. Doista dizajnerski grijač. Minimalistički dizajn implementiran u kućište od 11 mm od kaljenog stakla i s aluminijskim nogama. Novost izgleda sjajno s bilo koje točke gledišta! 

ECO-FRIENDLY PROIZVOD

AENO grijač radi bez upuhivanja zraka i dizanja prašine. Ne proizvodi zagađivače, mirise i buku. Infracrveni električni grijač AENO ne isušuje zrak i ne sagorijeva kisik u kući. Time se održava trenutna ravnoteža vlažnosti u prostoriji za dobrobit cijele obitelji.

PAMETAN

Korisnik može upravljati grijačem s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću AENO aplikacije prilagođene korisniku. Gdje god se nalazili, imate pristup cijelom izborniku opcija za upravljanje vašim uređajem:

  • paljenje / gašenje;
  • postavljanje željene temperature;
  • pravljenje rasporeda grijanja (jedna temperatura tijekom dana, druga preko noći ili u određenom vremenu);
  • izrada scenarija grijanja s više AENO uređaja;
  • kontrola i pračenje statistike potrošnje energije;
  • postavljanje uređaja iz AENO EKO Sustava (blender, robotski usisavač, etc.)

SIGURAN

Uređaj je siguran za djecu i životinje. Opremljen je bravom za djecu za vaš mir čak i ako je grijalica postavljena u dječjoj sobi. Gumb za uključivanje/isključivanje u mobilnoj aplikaciji osigurava da vaše dijete slučajno ne UKLJUČI grijač.

AENO grijač ima zaštitu od pada. U slučaju pada grijača, automatski se isključuje, počinje alarmirati i šalje push-up obavijest na pametni telefon.

Korisnik također može podesiti temperaturu ploče od 60°C do 120°C za konstantno grijanje (grijanje nogu)

Možete jednostavno instalirati grijač i započeti s jednostavnim i brzim postavljanjem. Potrebna je samo 1 minuta za postavljanje u 2 koraka putem Wi-Fi veze u mobilnoj aplikaciji AENO:

  1. Uključite uređaj u struju.
  2. Uključite grijač putem AENO aplikacije i slijedite instrukcije na ekranu. 

O TVRTKI AENO
AENO je mlada i dinamična marka pametnih kućanskih aparata, kreirana od strane međunarodnog tima visokokvalificiranih inženjera i proizvedena u Kini u modernoj proizvodnji. AENO brine o kupcima i nastoji stalno poboljšavati funkcionalnost proizvoda i širiti mogućnosti. Kako bi se povećala vrijednost i kvaliteta, optimizirali logistički putovi dostave za maloprodajne lance i krajnje korisnike, proizvodna linija za proizvodnju vrhunske eco pametne grijalice radi u Europi, u Poljskoj.
Misija AENO-a je učiniti pametne tehnologije dostupnijima, preuzimajući svakodnevnu rutinu i smanjujući teret kućanskih poslova.
Obitelj proizvoda uključuje: pročistače zraka, ovlaživače, robotske usisavače, štapne usisavače, parne čistače, aparate za paru za odjeću, kuhala za vodu, električne roštilje, blendere, električne pećnice, Sous-Vide, usisavače, električne četkice za zube i irigatore itd. Za novosti i više informacija posjetiteObitelj proizvoda uključuje: pročistače zraka, ovlaživače, robotske usisavače, štapne usisavače, parne čistače, aparate za paru za odjeću, kuhala za vodu, električne roštilje, blendere, električne pećnice, Sous-Vide, usisavače, električne četkice za zube i irigatore itd. Za novosti i više informacija posjetite
: www.aeno.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.