Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Veljača 18, 2020
AMD je lansirao novi profesionalni grafički akcelerator, temeljen na najnovijoj ...
Veljača 18, 2020
SonicWall objavio najnovije Cyber Threat izvješće
Veljača 13, 2020
AMD Threadripper 3990X posebno je dizajniran i optimiziran za najzahtjevnije ...
Veljača 13, 2020
Logitech StreamCam® i Logitech Capture nadahnjuju ljude na dijeljenje svojih ...
Veljača 07, 2020
Dostupni od veljače 2020. godine, novi Crucial® Ballistix® i Crucial® ...
Siječanj 29, 2020
OpenStack "Train" softver koristi virtualizirano okruženje uz pomoć InfiniBanda ...
Siječanj 29, 2020
Proboj u umjetnoj inteligenciji (AI). Nova era inovacija u mobilnom ...
Siječanj 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., zlatni partner Oracle PartnerNetwork (OPN), ...
Siječanj 23, 2020
Revolucionarni modularni storage sustav ugrađen za učinkovito upravljanje ...
Siječanj 21, 2020
Ultimativna grafička kartica za 1080p gaming
AMD lansirao prvi na svijetu 65W 12-jezgreni desktop procesor namijenjen poslovnom tržištu

Listopad 02, 2019

AMD, Ryzen 3000

AMD lansirao prvi na svijetu 65W 12-jezgreni desktop procesor namijenjen poslovnom tržištu

Nastavljajući svoju 7 mm "Zen2" ofenzivu pokrenutu ove godine, AMD je lansirao liniju procesora serije Ryzen 3000 dizajnirane za poslovna računala.

Nastavljajući svoju 7nm "Zen2" ofenzivu pokrenutu ove godine, AMD je lansirao liniju procesora Ryzen 3000 serije dizajniranu za poslovna računala, prvenstveno velike OEM proizvođače, kao što su HP ili Lenovo, koji malo i veliko tržište, kao i javni sektor, opskrbljuju s EliteDesk i ThinkCentre linijama.

AMD-ovi poslovno orijentirani procesori u nazivu sadrže sufiks "PRO", a u nekoliko bitnih detalja se razlikuju od svojih imenjaka odgovarajućeg sufiksa, namijenjenog običnim korisnicima. Najznačajnija razlika je u tome što "PRO" Ryzen procesori koriste kompletan sigurnosni paket tehnologija koji koriste i EPYC procesori. Konkretno, PRO modeli podržavaju potpunu enkripciju sistemske memorije i nadopunjuju se sigurnosnim tehnologijama, kao što su Windows Security, Lenovo ThinkShield ili HP SureStart.

AMD također jamči dugoročnu dostupnost modela. Točnije, razdoblje od dvije godine. Ovo je važan element u javnoj nabavi koji se odvija u više tranša u različitim vremenskim intervalima. Ono što je poslovnim kupcima najzanimljivije je činjenica da uz "PRO" procesore dobivaju najbolje komada silicijuma.

U tom pogledu, najzanimljivi aspekt PRO linije je taj da svi modeli imaju maksimalnu potrošnju energije između 35 i 65 W. To je vrlo važan element, s obzirom na to da su poslovni desktopi malog formata, skromnog napajanja i rashladnog rješenja, obično smješteni u udubljenom kutu s malo prekomjerne cirkulacije i ventilacije.

 

Činjenica da je AMD uspio izgraditi 65W 12-jezgreni/24-thread Ryzen 9 PRO procesor, dovoljno govori o izvanrednoj kvaliteti ovih 7nm čipova i mogućnostima "Zen2" arhitekture. HP i Lenovo prvi su poslovni partneri koji su u ovom kvartalu uspješno na tržište lansirali svoje poslovne PC-e, temeljene na sljedećoj generaciji procesora Ryzen "PRO", dok će se drugi igrači u industriji pridružiti početkom sljedeće godine.

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.