Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 11, 2023
Na ovogodišnjem događaju Hot Chips, Intel je pružio prvi detaljan uvid u svoju ...
Rujan 07, 2023
ASBIS je proširio Ubiquiti liniju proizvoda dodavanjem Ubiquiti Cloud Key ...
Kolovoz 30, 2023
Dell Technologies predstavio je svoje nanjnovije Alienware zaslone za igranje, ...
Kolovoz 16, 2023
Pametne, sonične AENO električne četkice prepune su naprednih i inovativnih ...
Kolovoz 04, 2023
Intel dodaje dvije nove Intel Arc Pro grafičke procesorske jedinice svojoj ...
Srpanj 25, 2023
ASBIS Grupa je uspješno postigla najvišu razinu partnerstva s tvrtkom Ubiquiti, ...
Srpanj 19, 2023
Prestigio Solutions, vlastiti brend ASBISS Enterprises Plc., slavi svoju 10. ...
Lipanj 22, 2023
Nova proizvodna linija mrežnih tehnologija tvrtke Ubiquiti dostupna je uz ASBIS ...
Lipanj 22, 2023
PowerEdge sada nudi poslužitelje koji se mogu jednostavno instalirati unutar ...
Lipanj 21, 2023
S lansiranjem 4. generacije Intel® Xeon® skalabilnih procesora u siječnju ...
ASBIS uspješno ostvario najviši partnerski status u tvrtki Ubiquiti te je od sada Elite partner.

Srpanj 25, 2023

ASBIS

ASBIS uspješno ostvario najviši partnerski status u tvrtki Ubiquiti te je od sada Elite partner.

ASBIS Grupa je uspješno postigla najvišu razinu partnerstva s tvrtkom Ubiquiti, globalni liderom u upravljanim WiFi sustavima i mrežnoj infrastrukturi, te od sada prirpada Elite statusu partnera. Ovo priznanje rezultat je uspješne suradnje i visoke učinkovitosti ASBIS-a kao Ubiquti distributera.

 

ASBIS Grupa (WSE: ASB) vodeća je IT tvrtka specijalizirana za distribuciju i razvoj IT, IoT i robotskih proizvoda, rješenja i usluga s dodanom vrijednošću na tržištima Europe, Bliskog istoka, središnje Azije i Afrike, postigla je najvišu razinu učinkovitosti distribucije od Ubiquitija, svjetskog lidera u upravljanim WiFi sustavima i mrežnoj infrastrukturi.

ASBIS i Ubiquiti ostvaruju uspješno partnerstvo zadnjih 9 godina, počevši od 2014. Tijekom tog vremena postignuti su brojne prekretnice, uključujući ali ne ograničavajući se na:

  1. ASBIS je jedan od najvećih Ubiquiti distributera u EMEA regiji.
  2. Unutar ASBIS Networking portfelja, Ubiquiti je vodeći proizvođač u pogledu količine prodaje.
  3. Korisnici ASBIS-a pokazali su veliko zanimanje za Ubiquitijeva bežična i žična rješenja po principu "ključ u ruke", što je rezultiralo rekordnom prodajom.
  4. ASBIS je okupio tim vrhunskih stručnjaka za Ubiquiti proizvode kako bi svojim kupcima pružili najbolju moguću uslugu.

Apsolutno smo oduševljeni što smo postigli status Elite kao distributera, što je pravi odraz naše nepokolebljive učinkovitosti i djelotvornosti. Želimo se od srca zahvaliti Ubiquityju što je prepoznao naš naporan rad i dodijelio nam ovu istaknutu čast. Ovo postignuće je potvrda naše predanosti rastu, motivirajući nas da guramo ka još većim prekretnicama”, rekao je Vadem Ilyasov, menadžer poslovnog razvoja u ASBIS-u.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.