Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 14, 2021
Intel je oduvijek bio proizvođač dijelova za integraciju. U 2021, kompanije je ...
Lipanj 10, 2021
ASBISc Enterprises Plc, vodeći Value-Added Distributor, razvijatelj rješenja za ...
Lipanj 07, 2021
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Lipanj 04, 2021
S porastom cyber prijetnji u i novim izazovima nadošlim kroz pandemiju, HUB ...
Lipanj 03, 2021
Novi visoko performansni CPU i GPU pomiču granice tradicionalno zračno hlađenih ...
Lipanj 01, 2021
Prestigio tvrtka u vlasništvu ASBISc Enterprises Plc grupe, vodećeg ...
Svibanj 27, 2021
Tvrtka Prestigio predstavila je novu stanicu za bežično punjenje mobilnih ...
Svibanj 24, 2021
PRESS RELEASE -24 May 2021; Limassol, Cyprus, and Warsaw, Poland
Svibanj 20, 2021
Logitech je predstavio novu liniju proizvoda pod nazivom SCRIBE, whiteboard ...
Svibanj 17, 2021
Dell je pripremio novi dio programa iz serije "Win with Dell" u kojem Vas ...
ASBIS se pridružuje u borbi protiv koronavirusa te predstavlja inovativan uređaj za europsko tržište PERENIO IONIC SHIELD™

Lipanj 10, 2021

ASBIS, Perenio

ASBIS se pridružuje u borbi protiv koronavirusa te predstavlja inovativan uređaj za europsko tržište PERENIO IONIC SHIELD™

ASBISc Enterprises Plc, vodeći Value-Added Distributor, razvijatelj rješenja za IT i IoT proizvode, rješenja i usluge na rastučim tržištima Europe, Bliskog istoka i Afrike, dizajnirao je i proizveo PERENIO IONIC SHIELD™ ionski difzor.

ASBISc Enterprises Plc, vodeći distributer sa dodatom vrednošću i dobavljač IT i IoT proizvoda, rješenja i usluga na rastućim tržištima Europe, Bliskog Istoka i Afrike, razvio je, dizajnirao i proizveo inovativni ionski difuzor PERENIO IONIC SHIELD™ . Riječ je o  kompaktnom mobilnom uređaju koji emitira specifičan ionski spoj, ćime štiti ljude od poznatih koronavirusa, uključujući SARS-CoV-2. Zahvaljujući ovom inovativnom rješenju, sada zaštitu od koronavirusa možemo imati kod kuće, u uredu, u javnom i taksi prevozu pa čak i na javnim mestima.

Perenio Ionic Shield ne predstavlja još jedan u nizu ionizatora zraka. Jedinstvena tehnologija koja pokreće ovu inovaciju stvara stabilni ionski smjesu koja emitira dovoljno energije za emisiju složenih ionskih spojeva u okloni zrak. Navedena ionska smjesa sastoji se od soli magnezija, kalija, cinka, platine i zlata. Aktivni dio uređaja predstavljaju zamjenjive kapsule koje pri normalnoj upotrebi uređaja traju i do 12 mjeseci. Vrijeme upotrebe neiskorištene kapsule je sedam godina od datuma proizvodnje.

Perenio Ionic Shield ne predstavlja još jedan u nizu ionizatora zraka. Jedinstvena tehnologija koja pokreće ovu inovaciju stvara stabilni ionski smjesu koja emitira dovoljno energije za emisiju složenih ionskih spojeva u okloni zrak. Navedena ionska smjesa sastoji se od soli magnezija, kalija, cinka, platine i zlata. Aktivni dio uređaja predstavljaju zamjenjive kapsule koje pri normalnoj upotrebi uređaja traju i do 12 mjeseci. Vrijeme upotrebe neiskorištene kapsule je sedam godina od datuma proizvodnje.

Serhei Kostevitch, CEO and Chairman of the Board of Directors ASBISc Enterprises Plc, izjavio je: “Trebalo nam je 15 mjeseci da dizajniramo, razvijemo, testiramo, certiificiramo i pripremimo Perenio Ionic Shield za proizvodnju. Ovaj inovativni proizvod je djelo međunarodnog, interdisciplinarnog tima znanstvenika sa dugogodišnjim iskustvom u proučavanju efekata iona na ljudsko tijelo, bakterije i viruse koji su odigrali ključnu ulogu u ovom procesu. Stručnjaci za teorijsku fiziku, kemiju, biomedicinu i inženjerstvo iz mnogih zemalja radili su zajednički na stvaranju proizvoda koji može stvoriti veliku razliku u zaštiti našeg zdravlja i zdravlja naših najbližih.”


Perenio preporučuje upotrebu uređaja u zatvorenim prostorijama - kod kuće, u uredu, pa čak i u automobilu ili taksi vozilu. Mreža Perenio Ionic Shield uređaja smještenih u razmacima od 3 metra može zaštititi ljude i na javnim mestima poput tržnih centara, aerodroma, željezničke postaje, teretane, restorana, kao i u vozilima javnog prevoza.

Perenio Ionic Shield je vrlo kompaktan uređaj te svojim dimenzijama bez problema stane u svaku torbu, ruksak ili kofer. Prenosiv je, što značajno proširuje područje zaštite čak i tijekom  putovanja.

Najefikasnija koncentracija iona je u promjeru od dva metra. Preporučena minimalna udaljenost između Perenio Ionic Shield uređaja i ljudskog tjiela je 25 cm. Zahvaljujući, između ostalog, niskom nivou emisije ozona, uređaj je siguran za svakodnevnu upotrebu.

Serhei Kostevitch: “Započeli smo sa radom fokusirajući se na najvažnije patogene u ovom trenutku, tj. na koronaviruse, uključujući Sars-CoV-2. Sama tehnologija nam međutim, omogućava da je prilagodimo kako bismo zaštitili svoje zdravlje i od drugih štetnih stvari u okolišu. Planiramo razviti i zaštitu zaštitu protiv gripe, astme kao i različitih vrsta alergena. To znači da kupovinom jednog uređaja sada, u budućnosti, jednostavnom zamijenom kapsule, dobvate zaštitu šireg spektra. Svakako ćemo raditi na tome. ” 

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji, Perenio Ionic Shield može raditi do 6 sati bez ponovnog punjenja. Uređaj se puni preko USB Tip-C priključka te nesmetano radi tijekom faze punjenja baterije. Uređaj ne zahtjeva dodatnu konfiguraciju ili instalaciju softverskih aplikacija.

Perenio Ionic Shield PEWOW01 je prošao niz dijagnostičkih testova te kliničkih ispitivanja. Registriran je kao neinvazivni medicinski uređaj I. klase za upotrebu na tržištu Europske unije i Ujedinjenog Kraljevstva.
Uređaj će se prodavati na tržištu Europske unije s početkom srpnja 2021. godine.

O tvrtki Perenio

Perenio je inovativna, tehnološka “all around” kompanija specijalizirana za Internet of Things, Smart Home/Office, Smart Health. Više od 40 članova inženjerskog tima (uključujući industrijske dizajnere, inženjere hardvera i firmvera, programere i programere serverskog softvera) se bavi razvojem i dizajniranjem složenih rješenja i potpuno jedinstvenih proizvoda. IoT platforme, IoT ruteri, pametni senzori, aktivni pametni uređaji i od sada i PERENIO IONIC SHIELD ™ su  proizvodi kojima se istinski ponosimo.
Biti sastavni dio ASBIS grupe dozvoljava brendu Perenio još veću vidljivost i dostupnost na tržištu.

Više o brendu Perenio pronađite na www.perenio.com

 

 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.