Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Ožujak 18, 2021
Ultimativni 1440p game changer! Stvoren na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 ...
Ožujak 17, 2021
Nova 11. generacija Intel® Core™ S-serija desktop procesora (kodnog imena ...
Ožujak 15, 2021
Umjetna inteligencija pokrenula je novu eru kreativnosti i razvoja. Danas, ...
Ožujak 14, 2021
U ponedjeljak 15.03. AMD je predstavio treću generaciju AMD EPYC™ procesora, ...
Ožujak 09, 2021
Neka AMD Threadripper™ PRO procesor postane pokretačka snaga i srce vaše buduće ...
Ožujak 03, 2021
Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne ...
Ožujak 01, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans performanse, cijene i potrošnje energije ...
Kompaktno uz veliki kapacitet: ReVolt A8 Docking Station može istovremeo puniti do tri uređaja

Veljača 23, 2021

Prestigio

Kompaktno uz veliki kapacitet: ReVolt A8 Docking Station može istovremeo puniti do tri uređaja

Prestigio je predstavio ReVolt A8, novi kompaktni bežičnu stanicu za punjenje dizajniranu za iPhone, AirPods skušalice i Apple sat. ReVolt A8 omogućuje punjenje do tri uređaja istovremeno na siguran način zahvaljujući velikom kapacitetu!

Prestigio ReVolt A8 predstavlja najnoviji uređaj is serije bežičnih docking stationa s mogućnošću punjenja tri uređaja istovremeno i potpuno je kompatibilan s  Apple uređajima te svim ostalim uređajima koji imaju podršku za Qi bežični standard. Savršeno će se uklopit s bilo kojim Apple proizvodom koji trenate napunitiuključujući i iPhone 12. Integrirani punjač za Apple satove i AirPods slušalice glavne su prednosti Prestigio ReVolt A8. Ipak, najvažnije je napomenuti da sada tri uređaja mogu puniti istovremeno i time oslobađate prostor od dodatnih kablova i punjača.

Kompaktne veličine i ugodan pri korištenju prednsoti su ovog bežičnog punjačai koji je vrlo jednostavan za korištenje jer sve što morate napraviti je odložiti vaš Iphone, Apple sat ili AirPods slušalice na njega te će se uređaji automatski krenuti puniti.

Prestigio ReVolt A8 će napuniti uređaje u najkraćem mogučem vremenu jer je za svaki uređaj osigurano dovoljno kapaciteta: 10W - za telefon, 5W - za slušalice te 2.5W - za vaš sat. Snažan 21W adapter koji dolazi s uređajem osigurava dovoljno energije kako bi uređaj radio besprijekorno.

Developeri novog ReVolt A8 su također proširili funkcionalnost uređaja te su dodali horizontalanu opciju punjenja što omogučuje da koristitie vaš telefon prilikom punjenja. 

Prestigio ReVolt A8 je korisnički orjenitran uređaj jednostavan za korištenje i održavanje i ne zauzima previše prostora gdje god ga postavili a omogućuje vam da se riješite barem 2 punjača i žica koje bi koristili za punjenje svih željenih uređaja istovremeno. Uređaj je napravljen od sivog metala i stakla te pruža privlačan dizajn bilo da ga koristite u uredu ili kod kuće . 

O tvrtki Prestigio

Prestigio je svjetski proizvođač koji nudi široki spektar konzumne elektronike za kućnu,poslovnu ili edukativnu upotrebu te posluje na međunarodnom tržištu više od 20 godina. Tvrtka prodaje svoje proizvode u više od 30 zemalja s preko 25 milijuna prodanih uređaja tijekom postojanja.

Proizvodni segment uključuje pametne uređaje i pribor, inovativna rješenja za poslovne potrebe ili edukaciju. Prestigio je predstavio prvu interaktivnu tipkovnicu s tipkama osjetljivim na dodir kao i pametne zvučnike,  prijenosne zvučne sustave , bežične punjače, prijenosne punjače s grafen tehnologijom baterija i sve to predstavlja početak. Slogan kompanije za stavljanje novih proizvoda na tržište je  ‘The art of hi-tech’, te je posebna pažnja dana inovativnosti, korištenju najkvalitetnijih materijala i moderne tehnologije.

Tvrtka Prestigio u vlasništvu je ASBISC Enterprises Plc., jednog od vodećeh svjetskih IT distributera  na tržištima  EMEA regije. Posjeduje vlastite dizajnerska, proizvodna i tehnička postrojenja u Europi, Kini i Bjelorusiji. Prestigio posjeduje 15 ureda u raznim regijama uključujući CIS, Ukrajnu, Europu, Bliski istok i Afriku.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.