Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Kolovoz 12, 2021
Get performance—and points too—on this powerful promotion. In addition to the ...
Kolovoz 10, 2021
Sveobuhvatna obitelj 60-bay i 90-bay 4U modela pohrane koji podržavaju ...
ASBIS predstavlja Dell EMC Enterprise Portfolio

Listopad 28, 2016

Dell EMC, Dell, server

ASBIS predstavlja Dell EMC Enterprise Portfolio

ASBIS predstavlja kompletan Dell EMC Enterprise program proizvoda koji pomaže vašem poslovanju maksimizirajući efikasnost i optimizirajući fleksibilnost pri bilo kojoj veličini poslovanja

KUPITE ONLINE

Dell EMC Enterprise Program

Fokusiran na poboljšane performanse, autonomiju te pojednostavljeno upravljanje, Enterprise program može vam pomoći da osjetite bezbrižnost putem:

 • Višoj IT učinkovitosti
 • Superiornoj IT agilnosti 
 • Boljoj IT pouzdanosti

Dell EMC nudi infrastrukturnu IT flekisbinost uz blade, rack i tower opcije; jednostavan backup i kompleksnu opciju konsolidacije pohrane te mrežnih rješenja.

Enterprise proizvodi su skalabilna, fleksibilna, platformska rješenja uz usmjeren i intuitivan upravljački program koji vam može pomoći da ostvarite vaše poslovne uspijehe i ostvarite zadane izazove. 
 

POSLUŽITELJI: Snažna, dostupna mrežna rješenja s naglaskom na skalabilnost i pouzdanost. 

Najnovija, 13. generacija PowerEdge servera predstavlja najnapredniju postavu Dell EMC rack, tower te konvergirane infrastrukturne platformne i dizajnirana je za najširu primjenu od web, enterprise i hyperscale aplikacija.

Dell EMC PowerEdge — sveobuhvatni sustavi za tvrtke koji uključuje:

 • Intelligentan, samooptimizirajući i automatski postavljajući SAN, NAS i DAS rješenja za pohranu 
 • Sveobuhvatan paket mrežnih proizvoda za kampus LANove, podatkovne centre i bežične mreže 
 • Enterprise softver za podatkovne centre i cloud upravljanje, zaštitu podataka, upravljanje informacijama, mobile workforce upravljanjem mobilne radne snage i sigurnosti 
 • Profesionalna usluga koja pojednostavljuje pristup, dizajn implementaciju i održavanje.

Rack Server - Za poslovne korisnike uz više servera ili ograničenog prostora za pohranu:
ASBIS nudi kompletan portfolio od 1-, 2- i  4-socket rack servere dizajnirane da smanje kompleksnost u izgradnji i upravljanju podatkovnog centra. PowerEdge rack serveri pružaju performanse i funkcionalnost uz izvrsnu pouzdanost te superiornu vrijednost za samog korisnika.
 

Tower Server - Za poslovne korisnike koji traže vrijednost, fleksibilnost i široki spektar performansi :
ASBIS nudi 1- i 2-socket tower servera koji donosi snažne performanse, proširivost i pouzanost, pomažući korisnicima da uspješno vode svoje poslovanje. 

Konvergirana infrastruktura  – za ispunjavanje specifičnih poslovnih potreba, kontrolu troškova i racionalizaciju upravljanja s fleksibilnom obradom, pohranom i umrežavanjem modula:

PowerEdge FX series:individualno prilagođena IT platforma za podatkovne centre. Nudi revolucionaran dizajn za IT platforme koje integriraju poslužitelj, DAS pohranu podataka, komunikaciju i upravljanje u 2U kućištu kako bi se osigiurala infrastruktura s optimalnim radnim opterećenjem.  

PowerEdge M series: Gusti modularni IT s centraliziranim upravljanjem

Dizajniran za podatkovne centre, učinkovitost i upravljivost, PowerEdge M seriija integrira poslužitelj, pohranu, mrežu u jednom kućištu kako bi se osigurala jednostavnost, učinkovitost i mnogostrana upotreba.

PowerEdge C serija: Fleksibilni, scale-out cloud i HPC rješenje
kompletan portfolio hyperscale-inspiriranih dijeljenih sustava. PowerEdge C seriija optimizirana je distribuiranje opterećenja i cloud implementaciju.

PowerEdge VRTX: Integrirano platformsko rješenje za udaljene ili izdvojene urede 
Konvergirana IT platforma dizajnirana je od samog početka za uredska okruženja, PowerEdge VRTX integrira poslužitelj, pohranu, mrežu i upravljanje u jednom uredski optimiziranom kućištu kako bi se ostvarila efikasnost, mnogostranost i učinkovitost. 

       

 

MREŽ NA RJEŠENJA: Skalabilna, visoko performansna mrežna rješenja za spajanje krajnjih korisnika sa njihovim informacijama i aplikacijama. 

ASBIS u ponudi ima Dell EMC mrežna rješenja koja će vam pomoći da:

 • Poboljšate performanse mreže 
 • Smanjite troškove umrežavanja 
 • Da ostanete fleksibilni i adaptirate nova rješenja    

Ponuda Dell EMC mrežna rješenja uključuju:

Fiksni Port Ethernet Switchevi - u susret sa današnjim virtualnim mrežama sa elastičnim, potpuno opreljenim switchevima za velike i male kompanije:

 • Bazni Ethernet Switchevi za male mreže ili udaljene/izdvojene urede s ograničenim brojem IT osobljem .
 • Power-Over-Ethernet Switchevi za pristup i agregaciju IT upravljanih mreža, uključujući N-seriju i X - seriju switcheva:

N-Serija uključuje energetski učinkovite i ekonomične 1 GbE i 10 GbE rješenja koji nude funkcionalnost, skalabilnost i  cross-platformska rješenja koja je jednostavno uključiti u postojeći sustav.

X-serija uključuje pametne 1GbE i 10GbE switcheve za velike tvrtke, s GUI-baziranim upravljanjem.

Visoke performanse Ethernet Switches za Top-of-Rack i podatkovne centre uključujući S-seriju i Z-seriju switcheva:

S-serija uključuje flkeksibilne, snažne i optimizirane 10 GbE switcheve s dizajniranom fleksibilnosšću i visokom funckionalnošću za moderna opterećenja i aplikacije.

Z-serija nudi neprikosnovene performanse i fleksibilnost koja pomaže današnjim apliakcijama podržavajući  10/25/40/50/100GbE prolaznost podataka.

   

Chassis Switches - Visoko performansna rješenja, fleksibilna arhitektura i mnogostranost upotrebe za podatkovne centre nove generacije i kampus mreže (C-serijee)

   

Visoko performansni Computing Switchevi  - izrada malih ili velikih lanaca koristeći low-latency, visoko propusne 100Gbps+ tehnologije s ciljem dobivanja računalne gustoće, pouzdanosti i male potrošnje energije te povoljne cijene (H-serija)

   Dell Networking E-Series virtualizirani switchevi
 - pogone virtualizirane podatkovne centre i cloud computing mreže uz visoke kapacitetne chassis-based switcheve dizajnirane za upravljivost i smanjenje vašeg TCO

   


Advanced Ethernet Switchevi
 - Poslovni i podatkovni centri zahtijevaju skalabilne, funkcionalne Gigabit performanse i fleksibilne upravljačke kapacitete

   


Fibre Channel SAN Switcheve
 - Optimizirajte vašu storage area network (SAN)  infrastrukturu i maksimizira propusnostuz isokoperformansne Fibre Channel SAN switcheve

   Server Network Adapters
- Optimizira napajanje i brzinu Dell PowerEdge psolužitelja kroz cijelu vašu mrežu uz potpunu podršku za sve vrste spajanja 

   Dell SonicWALL Network Security
- Dell™ SonicWALL® sigurnosna rješenja osiguravaju tvrtkama, organizacijama svih veličina da osiguraju svoju mrežu, sustav, korisnike i podatke uz visok stupanj sigurnosti koji neće ugroziti mrežne performanse 

   


Bežična mreža
- Postavljanje cjenovno prihvatljive, sigurne i jednsotavne za upravljanje bežične mreže za zaposlenikem goste ili udaljene urede bilo da se radi o vanjskoj ili unutrašnjoj lokaciji.

POHRANA PODATAKA: Široki spektar rješenja koje nude pouzdan back-up, zaštitu i konsolidaciju podataka:

Compellent SC Serija: Multi-protokolna pohrana za tvrtke 

Performanse i zaštita kojom se pokrivaju poslovno kritična opterećenja

SC Serija softvera donosi moderne značajke koje potpuno virtualiziraju vaše podatke i fino prilagođavaju okruženje pohrane u vašoj tvrtci uz korištenje optimalnog broja uređaja prema potrebi.

Uz Dell Storage SC Seriju:

 • Apliakcije rade brže, čak i kad podaci stare i rastu  
 • Troškovi su automatski reducirani pri bilo kojem kapacitetu  
 • kontrola je jednostavna 
   

EqualLogic PS Serija: Jednostavna za upotrebu, virtualizirana IP pohrana 

Mnogostrana i jednostavna, dizajnirana za rastuće potrebe i okruženja

EqualLogic unificirana pohrana je idealna za brzprastuće tvrtke i organizacije.

PS Serija idealna za poslovne aplikacije i virtualna opterećenja gdje su kapacitet, ušteda prostora za pohranu i ograničenje troškova su usko vezani. uz zajedničko upravljanje i cros platformska rješenja i replikacijske mogućnosti između PS i SC Serije, Dell Storage osigurava buduću fleksibilnost i dugoročnu zaštitu za PS Seriju kupaca.
 

Dell Storage MD i NX Serija, te Dell MD3 Serija: Vrijednost i skladišne performanse 

Dizajnirane za brzu ugradnju, jednostavno upravljanje i učinkovitu skalabilnost pohrane

Optimizirane da spremno odgovore na potrebe srednje velikih tvrtki i udaljenih ureda, Dell Storage MD i NX Serije kao i  Dell MD3 Serija dizajnirane su da ponude dostupne i cjenovno prihvatljive iznose bez kompromitiranja buduće značajke i pouzdanost.

MD3, MD i NX Serija osigurava široki spektar koji uključuje entry-level SAN i NAS uređaje kao i direct-attached storage (DAS) proširujuće uređaje.

 MD3 Serija donosi napredne značajke s visokim performansama i zaštitom podataka.

NX Windows NAS Serija nudi rješenje tvrtkama koje imaju standardiziran Microsoft® Windows Storage Server® (WSS) softver ili korisnicima koji žele flekisibilnost i kapacitet zavisno od vlastitih potreba.     


Za dodatne informacije kontaktirajte ovlaštenog ASBIS referenta

Vladimir Pongrac - vpongrac@asbis.hr 
ASBISC-CR d.o.o. 

DELL EMC
Dell EMC, a part of Dell Technologies, enables organizations to modernize, automate and transform their data center using industry-leading converged infrastructure, servers, storage and data protection technologies. This provides a trusted foundation for businesses to transform IT, through the creation of a hybrid cloud, and transform their business through the creation of cloud-native applications and big data solutions. Dell EMC services customers across 180 countries – including 98 percent of the Fortune 500 – with the industry's most comprehensive and innovative portfolio from edge to core to cloud.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.