Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Dell XPS 18  All-in-One stolno računalo s ekranom osjetljivim na dodir

Veljača 07, 2014

Dell, desktop

Dell XPS 18 All-in-One stolno računalo s ekranom osjetljivim na dodir

Snaga stolnog računala u prijenosnom obliku

KUPITE ONLINE

Dell XPS 18 All-in-One Desktop

Dell je proširio ponudu s novim XPS 18 modelom stolnog all-in-one računala, dizajnom koji ostvaruje perfektan omjer težine, veličine i performansi u tankom kućištu vrlo privlačnog dizajna. S velikim 18.4-inčnim Full HD kapacitivnim ekranom osjetljivim na dodir, model XPS 18 otvara nove mogućnosti u multimedijalnom i casual gamerskom svijetu za obitelji a istovremeno je ima iznenađujuće malu težinu. Ovaj model mijenja klasičnu percepciju korsinika oko toga što računalo može.

Izrađen s mišlju prema obiteljskim i konzumnim aktivnostima,  XPS 18 je jedan od najtanjih AIO uređaja na svijetu uz veliku mogućnost mobilnosti i smještaja unutar svakog doma bilo za gledanje filmova, praćenje recepata u kuhinji ili za konferencije kod malih ureda i obiteljskih tvrtki.

XPS 18 sadrži mnoge nove tehnologije koje su predvodnici na tržištu AIO tehnologije. S svega 2.2kg s opcijskim SSD uređajem, XPS 18  je upola lakši od trenutno postojećih AIO uređaja te ima dvostruko duži radni period trajanja baterije do pet sati. 18.4-inčni Full HD ekran osjetljiv na dodir veći je za red veličine 3 od Apple iPad (skoro dvostruko po dijagonali) i predstavlja novi način dijeljenja i suradnje na jednom uređaju. Dovoljno je lagan da se pomiče naprijed i nazad ali sitovremeno je dovoljno čvrst da više korisnikla istovremeno gleda film, dijeli multimedijalne sadržaje ili psolovne zapise uz vidljivost iz gotovo 180 stupnjeva. XPS 18 se temelji na trećoj generaciji Intel Core procesora i Windows 8 oeprativnog sustava za beskompromisne performasne bilo da je spojen na dicking stanicu ili ga koristite u pokretu. 

XPS 18 je rađen na nasljeđu XPS tehnologije koja je poznata po beskompromsinim kriterijima, funkcijama te kvaliteti izrade uz performanse koje su gotovo gamerske. XPS 18 izrađen je od alumijina s crniom bojom kao završnom obradom uz blagi grip za osjećaj sigurnosti i komfora kod držanja. Dolazi u paketu s mišem i tipkovnicom koji još više pojednostavljuju rad i užitak korištenja.

“ XPS 18 će promijentii kako ljudi razmišljaju o računalima danas,” izjavio je Kirk Schell, vice president, Consumer PC Groupe Dell. “Svi koji su ga koristili  šokirani su i zapanjeni kako takav uređaj izvrsno funkcionira. Kombinacijom različitih postavki, funkcionalnošću te uštedom na prostorus tradicionalnim AIO dizajnom s tankim kućištem i dugim trajanjem baterije predstavlja korisnicima novi, neviđen način korištenja računala u pokretu.” 

Osobni i profesionalni sadržaj svuda i u bilo kojem trenutku

Kao bonus, Dell Wyse PocketCloud aplikacija dolazi predinstalirana na  XPS 18, te time pomaže korisnicima da naprave svoj “osobni oblak” i da s bilo koje udaljenosti upravljaju svojim profesionalnim ili osobnim sadržajem. S kombinacijom PocketCloud uz prijenosnost XPS 18 modela, mobilni zaposlenici mogu uživati u izvrsnom uređaju visokih multimedijalnih sposobnosti i psitupom putem aplikacija svojem sadržaju virtalno u bilo kojem trenutku s bilo kojeg mjesta.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.