Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Lipanj 07, 2022
Prestigio je uz već dobro poznate otvarače, proširo svoju liniju na zatvarače, ...
Svibanj 31, 2022
European Hardware Association (EHA) udruga objavila je uređaje i komponente ...
Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Ciparska plivačica sponzorirana od Prestigia osvojila šest medalja na 12-tim igrama malih eurospkih zemalja

Lipanj 14, 2007

Ciparska plivačica sponzorirana od Prestigia osvojila šest medalja na 12-tim igrama malih eurospkih zemalja

Natalia Hadjiloizou, član Ciparske plivačke reprezentacije, osvojila je ukupno šest medalja na XII-tim igrama malih europskih zemalja, poznatijih i kao male olimpijske igre, koje su se održavale od 04.06. do 09.06. u Monacu.

2007 Games of the Small States, Monaco

 

 

 

 

Natalia Hadjiloizou, član Ciparske plivačke reprezentacije, osvojila je ukupno šest medalja na XII-tim igrama malih europskih zemalja, poznatijih i kao male  olimpijske igre, koje su se održavale od 04.06. do 09.06. u Monacu.

Natalia Hadjiloizou

Natalia Hadjiloizou, član Ciparskog  nacionalnog plivačkog tima, osvojila je 6 medalja na 12-tim igrama malih europskih zemalja, popularnije zvanih Olimpijske igre malih zemalja, koje su se održavale od 4.06. do 09.06. u Monacu.

Natalia (28), koju sponzorira Prestigio od 2006.te godine, osvojila je zlatnu medalju u disciplini 100m leptir, s vremenom od 1:02:69. Također, osvojila je srebrenu medalju na 50m i 100m slobodno, te je dijelila upijeh osvajanja zlatne, srebrene i brončane medalje s svojom reprezentacijom u 3 grupe.

 

Usprkos velikoj konkurenciji Islanda, Natalia i članovi Ciparske reprezentacije iz ženskog i muškog dijela uspijeli su osvojiti 6 zlatnih , 11 srebrenih i 7 brončanih medalja. Zahvaljujući njihovim naporima, Ciparska reprezentacija povečala je ukupan broj osvojenih medalja, te sukladno tome Cipar je odabran da bude domaćin idućih igara koje će se održati 2009-te godine .

Europski olimpijski odbor pokrenuo je “Igre malih zemalja Europe” još 1985 godine, a prve igre su bile organizirne u San Marinu. Od tada, ovaj sportski događaj okuplja sudionike 8 zemalja s četiri kontinenta koje imaju manje od milijun stanovnika a održava se svake dvije godine. Ovogodišnje igre održane su uMonte-Carlu i otvorene su od  strane predsjednika Svjetskog olimpijskog odbora Jacques Roggea i princa  Alberta od Monaca.

Natalia Hadjiloizou , rođena u Bjelorusiji 1979 godine a sada živi na Cipru te je  udana je za ciparskog državljanina koji je ujedno i njen trener. Natalia u svojoj karijeri ima impresivan broj sudjelovanja na brojnim sportskim natjecanjima. Među njenim najboljim sportskim ostvarenjima su i titula Europskog prvaka (2000), šesto mjesto na Olimpijskim igrama u  Sidneyu (2000), treče mjesto u Svjetskom kupu (1999).  Ova talentirana atletičarka je majka dvogodišnje djevojčice a Natalijin hobi su čitanje knjiga i surfanje internetom na Prestigio prijenosnom računalu.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.