Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 24, 2020
Ovim partnerstvom poboljšana je i osigurana sigurnost, automatizacija i sve ...
Studeni 20, 2020
Dizajniran uz pomoć i za esports profesionalce, Logitech G PRO X Superlight ...
Studeni 18, 2020
Za sve igrače. Svaka igra. Svaki kadar. Izgrađen na revolucionarnoj AMD RDNA ™ ...
Studeni 09, 2020
Jedan od najvećih IT distributera u EMEA regiji slavi 30 godina postojanja na ...
Studeni 09, 2020
Prigrlite novu budućnost i razvijajte svoje poslovanje uz pomoć Dell EMC ...
Studeni 05, 2020
Budite nezaustavljivi s neviđenom brzinom najboljih svjetskih desktop ...
Studeni 04, 2020
Intel uvodi nove sigurnosne tehnologije kako bi osigurao rad osjetljivog radnog ...
Listopad 27, 2020
Dizajniran za AMD EPYC ™ druge generacije
Listopad 21, 2020
Stolni procesori AMD Ryzen ™ 5000 serije izgrađeni na novoj osnovnoj ...
Listopad 19, 2020
Registrirajte se i besplatno preuzmite TP-Linkov WiFI management softver !
Metrocluster INFINIDAT i 100% garancija Always On

Travanj 22, 2019

INFINIDAT, InfiniBox, Metrocluster

Metrocluster INFINIDAT i 100% garancija Always On

INFINIDAT je nedavno najavio Metro Cluster rješenje InfiniBox Always On sustava za pohranu, uključujući dostupnost jedinstvene garancije podataka.

Gartner je kompaniju INFINIDAT evaluirao kao vizionarsku kompaniju čak 3 godine zaredom, u razdoblju od 2015. do 2017. godine. U 2018. godini, Gartner je premjestio INFINIDAT u liderski sektor na Magic Quadrant-u u kategoriji diskova opće namjene. U isto vrijeme, na ljestvici "Completeness of Vision", INFINIDAT je nadmašio tržišne lidere kao što su HPE, Dell EMC, Hitachi Vantara, IBM. Jedna od slabosti INFINDATA je nedostatak rastegnutog clustera.

Stoga, najava INFINIDAT metoclustera odgovor je na Gartnerove primjedbe i zahtjeve suvremenog IT tržišta. Rješenje je nazvano InfiniBox Always On cluster.

INFINIDAT-ova InfiniBox arhitektura dizanirana je iz temelja kao trostruko redudantno simetrično pristupno rješenje, koje uklanja staru arhitekturu dualnog kontrolora i klijentima osigurava pouzdanost sa 7 devetki (99,99999%).

InfiniBox Always On rješenje odgovara svim navedenim zahtjevima, a sastoji se od 2 InfiniBox sustava plus arbitar koji se prostire na 3 odvojene domene s redudantnom IP mrežom između njih. To korisnicima omogućuje da odustanu od tradicionalne arhitekture s dva kontrolora i prebace se na trostruki kontrolor na svakoj lokaciji s dodatnim slojem redudancije iznad njih. Ova arhitektura koja rezultira najvišom razinom dostupnosti kao failover između, ovisi o jednostavnom preusmjeravanju failovera - isto kao HBA/switch prekid.

 

Always On je organski razvijen kao dio InfiniBoxa, ne zahtijeva posebni mrežni prolaz i nudi se kao besplatna nadogradnja softvera svim INFINIDAT klijentima s aktivnim ugovorom. Time se rješavaju svi navedeni izazovi, a istodobno osiguravaju najniži troškovi za performanse za Always On u industriji.

Ključne razlike InfiniBox Alaways On cluster rješenja:

  • Izgrađen na temelju InfiniBox sustava za pohranu,
  • Potpuno integriran u jedinstveno upravljanje pohranom bez dodatnih troškova - sve je ukjučeno u osnovnu licencu,
  • TCP / IP se koristi za komunikaciju između stranica, što osigurava optimalan trošak u usporedbi s FC,
  • Minimalni utjecaj na performanse, serveri prepoznaju s kojim sustavom pohrane treba raditi.

Always On rješenje integrirano je u InfiniBox sustav za pohranu, ne zahtijeva poseban mrežni prolaz i dostupan je svim korisnicima INFINIDAT sustava za pohranu s važećim ugovorom o podršci kao besplatnim ažuriranjem softvera.

INFINIDAT je pokrenuo program jamstva dostupnosti podataka za korisnike koji koriste Always On (Active/Active) rješenje. Klijenti mogu koristiti Always On garanciju, koja podrazumijeva naknadu prodavača u slučaju problema s pristupom podacima.

Nedostupnost podataka - Krajnji korisnik, zbog okolnosti za koje ni na koji način nije odgovoran, ne može pristupiti i koristiti zaštićene pohranjene podatke u barem jednom InfiniBox cluster Always On sustavu, a ta nedostupnost nije zakazana i traje više od 30 sekundi, a događa se tijekom razdoblja  kada je Always On sustav pod plaćenim održavanjem.

kako bismo naglasili i održali našu obvezu dostupnosti podataka za naše krajnje korisnike, u slučaju da postoji nedostupnost podataka, INFINIDAT će osigurati sljedeće:

 

Model & opis nabave
Sredstvo za rješenje
Rok za podnošenje zahtjeva za naknadu
“InfiniBox FLX”: Plaćanje prema periodičnoj upotrebi INFINIDAT boxa “InfiniBox FLX”: Paying per use periodically on an INFINIDAT provided a box Prije sljedećeg ciklusa naplate
COD: Dodavanje dodatnog kapaciteta unaprijed kupljenom boxu Kredit za dodati kapacitet je ekvivalent 50% zaštićenih pohranjenih podataka u trenutku nedostupnosti podataka; ili kredit za produženje održavanja i servisiranja INFINIDAT-a tijekom razdoblja od 6 mjeseci, do vrijednosti od 50,000 USD U roku od mjesec dana od nedostupnosti podataka
Fully Acquired Always On System (“CapEx”): U potpunosti plaćeno za čitav kapacitet Budući popust od 10% na kupovinu bilo kojeg INFINIDAT proizvoda, ili kredit za produženje naknada za održavanje i servisiranje INFINIDAT-a tijekom perioda od 6 mjeseci, do vrijednosti od 50,000 USD U roku od godine dana od nedostupnosti podataka

Detalje o Always On Guarantee programu možete pronaći na: INFINIDAT website

Za više informacija, kontaktirajte: storage@asbis.com

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.