Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Veljača 18, 2020
AMD je lansirao novi profesionalni grafički akcelerator, temeljen na najnovijoj ...
Veljača 18, 2020
SonicWall objavio najnovije Cyber Threat izvješće
Veljača 13, 2020
AMD Threadripper 3990X posebno je dizajniran i optimiziran za najzahtjevnije ...
Veljača 13, 2020
Logitech StreamCam® i Logitech Capture nadahnjuju ljude na dijeljenje svojih ...
Veljača 07, 2020
Dostupni od veljače 2020. godine, novi Crucial® Ballistix® i Crucial® ...
Siječanj 29, 2020
OpenStack "Train" softver koristi virtualizirano okruženje uz pomoć InfiniBanda ...
Siječanj 29, 2020
Proboj u umjetnoj inteligenciji (AI). Nova era inovacija u mobilnom ...
Siječanj 23, 2020
Super Micro Computer, Inc., zlatni partner Oracle PartnerNetwork (OPN), ...
Siječanj 23, 2020
Revolucionarni modularni storage sustav ugrađen za učinkovito upravljanje ...
Siječanj 21, 2020
Ultimativna grafička kartica za 1080p gaming
Infortrend lansirao novi NAS sustav visokih performansi i kapaciteta

Listopad 03, 2019

Infortrend

Infortrend lansirao novi NAS sustav visokih performansi i kapaciteta

Infortrend® Technology, Inc. lansirao je EonStor CS scale-out NAS sustav uz dvoznamenkaste gigabitne performanse i više od 100 PB kapaciteta za pohranu.

Ova potpuno nova linija proizvoda moćan je dodatak Infortrend ponudi i medijskoj i zabavnoj industriji koja koristi veću propusnost i prostor za pohranu. Štoviše, vrhunska skalabilnost omogućuje EonStor CS-u da nastavi s rastom poslovanja, što ga čini optimiziranim rješenjem za pohranu i upravljanje podacima za poduzeća.

Prema Data Age 2025 istraživanju, volumen podataka dostići će 175 ZB do 2025. godine, skoro 4,5 puta više u odnosu na 2019. godinu. Inovacije, kao što su 4K/8K videozapisi, podatkovni centri i IoT, pokretačka su snaga brzo rastućih podataka. Kako upravljati čistom količinom podataka i dobiti uvid u podatke, postalo je pitanje svih industrija.

Uz pomoć EonStor CS NAS-a, korisnici imaju mogućnost odabrati vertikalnu skalabilnost kapacitetom skladištenja i dodavanjem do 76 diskova ili odabrati horizontalnu skalabilnost povezivanjem do 144 čvora (CS jedinice). Izvrsne performanse i kapaciteti, tvrtkama omogućuju rukovanje aplikacijama koje zahtijevaju značajnije podatke i mogu biti dokaz za nepredvidljiv rast podataka. Stoga, CS je prikladan za zahtjevne aplikacije, kao što su analitika podataka u stvarnom vremenu, astronomska istraživanja, tvrtke za proizvodnju video produkcije i nadzora.

Uz performanse i skalabilnost, EonStor CS odlikuje se potpunom zaštitom podataka i velikom sigurnošću podataka. Da bi se spriječio gubitak podataka, CS podržava sustav zaštite. Ukoliko bilo koji od elemenata ne uspije, podaci se neće izgubiti i sustav performansi neće biti ugrožen. Štoviše, CS podržava i SED (Self-Encryption Drive) i WORM (Write Once Read Many) kako bi se spriječilo neovlašteno korištenje podataka.

Što se upravljanja sustavom tiče, CS dolazi s internetskim centraliziranim softverom EonOne, koji korisnicima omogućava nagledanje i upravljanje čitavim clusterom uz pomoć grafičkog korisničkog sučelja bilo gdje i bilo kada. Modularni dizajn i suvišne ključne komponente također omogućuju lako održavanje i zamjenu CS-a bez ometanja rada sustava.

“Kako se približavamo novoj podatkovnoj eri, industrija je počela s instalacijom novih sustava za pohranu ili nadogradnjom postojećih. Tijekom te promjene, kupci se susreću s izazovima poput performansi i kapaciteta, sustavnom nekompatibilnošću, dugotrajnom migracijom podataka ili čak stankama. Uvođenjem EonStor CS-a olakšava se upravljanje velikom količinom podataka, IT potrošnjom i stječu prednosti inovativnih aplikacija", rekao je Thomas Kao, viši direktor odjela za planiranje proizvoda.

Saznajte više informacija o EonStor CS-u i kontaktirajte nas na e-mail: storage@asbis.com 

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.