Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Travanj 06, 2021
Današnji dan donosi predstavljanje treće generacije Intel Xeon procesora koje ...
Travanj 06, 2021
Tvrtka Prestigio predstavlja OEM za Mozaik Education rješenja od 2019. godine. ...
Ožujak 18, 2021
Ultimativni 1440p game changer! Stvoren na revolucionarnoj AMD RDNA™ 2 ...
Ožujak 17, 2021
Nova 11. generacija Intel® Core™ S-serija desktop procesora (kodnog imena ...
Ožujak 15, 2021
Umjetna inteligencija pokrenula je novu eru kreativnosti i razvoja. Danas, ...
Ožujak 14, 2021
U ponedjeljak 15.03. AMD je predstavio treću generaciju AMD EPYC™ procesora, ...
Ožujak 09, 2021
Neka AMD Threadripper™ PRO procesor postane pokretačka snaga i srce vaše buduće ...
Ožujak 03, 2021
Prestigio je proširio svoj portfelj proizvoda s drugom generacijom pametne ...
Ožujak 01, 2021
Intel SSD 670p nudi pravi balans performanse, cijene i potrošnje energije ...
Umjetna inteligencija - AI

Ožujak 15, 2021

INTEL

Umjetna inteligencija - AI

Umjetna inteligencija pokrenula je novu eru kreativnosti i razvoja. Danas, Intel® technologies pokreće neke od obečavajućih AI korištenja u poslovanju, društvu i istraživanju. Od ogrominh cloud do malih uređaja, Intel ispunjava obećanje o transformiranju i uključenosti AI tehnologije u moderno društvo.

Naši kupci ostvarili su uspijeh kroz širok spektar hardvera: široka primjena CPU-a kroz ogroman broja podatkovnih centara namijenjenih za pogone koji nuce i preporučuju sadržaj korisnicima, VPU kameramakoji štite ugrožene vrste od krivolovaca u realnom vremenu i  FPGA-a sustavima koji osiguravaju ubrzanje za brzo pretraživanje rezultata. Snažan Intel®-ov hardver i softver za propznavanje slika, cyber intelligencija, predviđanje održavanja, zaštita od prevara i još mnogo toga. Od strategije korištenja podataka to ugrađivanje u poslovnu infrastrukturu , Intel i prateći IT okoliš ubrzavaju period prelaska od testnog do poslovnog utjecaja s gotovim rješenjima koji rješavaju zajedničke probleme - bez obzira na vrstu industrije u kojoj se koristi. 

A mnogo toga će tek doći. Intel i AI društvo rade vrlo blisko na ubrzavanju istraživanja i dobivanja korisnih razvojnih rješenja o tome kako koristimo umjetnu inteligenciju da bi ostvarili dodatnu vrijednost primjenjivu na naš postojći rad, bilo da se radi o pronalasku vode na Mjesecu ili ubrzavanju dobivanja rezultata pretraga u medicini ili saznavanja informacija o tome kada će proizvod postati defektan i trebat će ga zamijeniti. To je AI od Intel-a.  

O tvrtki Intel

Intel (Nasdaq: INTC) je vodeća tvrtka u industriji, koja kreira tehnologiju koja mijenja svijet i osigurava svjetski napredak raznih tehnologija koje obogaćuju poslovanje, pokreću ekonomije i obagaćuje život krajnjim korisnicima. Inspirirani Moorovim zakonom, Intel kontinuirano radi na unaprijeđenju dizajna i proizvodnje poluvodića kako bi pomogli kod rješavanja rastućih korisničkih izazova i zahtjeva koji tek dolaze. S omogućavanjem inteligencije u cloud, netvork, krajnjim i svim ostalim uređajima, stvaramo potencijal transformacije društva na nobe, bolje razine. Kako bi saznali više o Intelovim inovacijama, posjetite newsroom.intel.com i intel.com stranice.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.