Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Svibanj 16, 2022
Najbolje performase u svakoj klasi. Pogonjena s AMD RDNA™ 2 arhitekturom, ...
Svibanj 16, 2022
Habana Gaudi2 procesor demonstrirao je dva puta višu propusnost u odnosu na ...
Travanj 14, 2022
Sretan Uskrs svim partnerima!
Travanj 14, 2022
Tech Minute: Intel Arc grafička kartica uključuje novu mikroarhitekturu, ...
Ožujak 22, 2022
AMD (NASDAQ: AMD) objavio globalnu dostupnost prvog CPU-a na svijetu za ...
Ožujak 21, 2022
Luksuzni svjetski audio brand BANG & OLUFSEN potpisao je višegodišnju suradnju ...
Ožujak 04, 2022
Najnoviji Intel SoC dizajniran je kao potpuno novi tip procesora namijenjen ...
Ožujak 04, 2022
Intel predstavio procesore za stolna računala iz NUC obitelji proizvoda
Siječanj 24, 2022
Ostvarite dodatne pogodnosti i bodove kroz Intelovu promociju. Kao dodatak ...
Umjetna inteligencija - AI

Ožujak 15, 2021

INTEL

Umjetna inteligencija - AI

Umjetna inteligencija pokrenula je novu eru kreativnosti i razvoja. Danas, Intel® technologies pokreće neke od obečavajućih AI korištenja u poslovanju, društvu i istraživanju. Od ogrominh cloud do malih uređaja, Intel ispunjava obećanje o transformiranju i uključenosti AI tehnologije u moderno društvo.

Naši kupci ostvarili su uspijeh kroz širok spektar hardvera: široka primjena CPU-a kroz ogroman broja podatkovnih centara namijenjenih za pogone koji nuce i preporučuju sadržaj korisnicima, VPU kameramakoji štite ugrožene vrste od krivolovaca u realnom vremenu i  FPGA-a sustavima koji osiguravaju ubrzanje za brzo pretraživanje rezultata. Snažan Intel®-ov hardver i softver za propznavanje slika, cyber intelligencija, predviđanje održavanja, zaštita od prevara i još mnogo toga. Od strategije korištenja podataka to ugrađivanje u poslovnu infrastrukturu , Intel i prateći IT okoliš ubrzavaju period prelaska od testnog do poslovnog utjecaja s gotovim rješenjima koji rješavaju zajedničke probleme - bez obzira na vrstu industrije u kojoj se koristi. 

A mnogo toga će tek doći. Intel i AI društvo rade vrlo blisko na ubrzavanju istraživanja i dobivanja korisnih razvojnih rješenja o tome kako koristimo umjetnu inteligenciju da bi ostvarili dodatnu vrijednost primjenjivu na naš postojći rad, bilo da se radi o pronalasku vode na Mjesecu ili ubrzavanju dobivanja rezultata pretraga u medicini ili saznavanja informacija o tome kada će proizvod postati defektan i trebat će ga zamijeniti. To je AI od Intel-a.  

O tvrtki Intel

Intel (Nasdaq: INTC) je vodeća tvrtka u industriji, koja kreira tehnologiju koja mijenja svijet i osigurava svjetski napredak raznih tehnologija koje obogaćuju poslovanje, pokreću ekonomije i obagaćuje život krajnjim korisnicima. Inspirirani Moorovim zakonom, Intel kontinuirano radi na unaprijeđenju dizajna i proizvodnje poluvodića kako bi pomogli kod rješavanja rastućih korisničkih izazova i zahtjeva koji tek dolaze. S omogućavanjem inteligencije u cloud, netvork, krajnjim i svim ostalim uređajima, stvaramo potencijal transformacije društva na nobe, bolje razine. Kako bi saznali više o Intelovim inovacijama, posjetite newsroom.intel.com i intel.com stranice.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.