Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Rujan 11, 2023
Na ovogodišnjem događaju Hot Chips, Intel je pružio prvi detaljan uvid u svoju ...
Rujan 07, 2023
ASBIS je proširio Ubiquiti liniju proizvoda dodavanjem Ubiquiti Cloud Key ...
Kolovoz 30, 2023
Dell Technologies predstavio je svoje nanjnovije Alienware zaslone za igranje, ...
Kolovoz 16, 2023
Pametne, sonične AENO električne četkice prepune su naprednih i inovativnih ...
Kolovoz 04, 2023
Intel dodaje dvije nove Intel Arc Pro grafičke procesorske jedinice svojoj ...
Srpanj 25, 2023
ASBIS Grupa je uspješno postigla najvišu razinu partnerstva s tvrtkom Ubiquiti, ...
Srpanj 19, 2023
Prestigio Solutions, vlastiti brend ASBISS Enterprises Plc., slavi svoju 10. ...
Lipanj 22, 2023
Nova proizvodna linija mrežnih tehnologija tvrtke Ubiquiti dostupna je uz ASBIS ...
Lipanj 22, 2023
PowerEdge sada nudi poslužitelje koji se mogu jednostavno instalirati unutar ...
Lipanj 21, 2023
S lansiranjem 4. generacije Intel® Xeon® skalabilnih procesora u siječnju ...
Intel predstavio Intel Arc Pro A60 i Pro A60M GPU procesore

Kolovoz 04, 2023

Intel

Intel predstavio Intel Arc Pro A60 i Pro A60M GPU procesore

Intel dodaje dvije nove Intel Arc Pro grafičke procesorske jedinice svojoj liniji — Intel® Arc™ Pro A60 i Pro A60M kao nove članove Intel® Arc™ Pro A-serije profesionalne ponude grafičkih procesorskih jedinica (GPU).

Novi proizvodi značajan su korak naprijed u performansama u obitelji Intel Arc Pro i pažljivo su dizajnirani za korisnike profesionalnih radnih stanica s do 12 GB video memorije (VRAM) i podrškom za četiri zaslona s visokim dinamičkim rasponom (HDR) i Dolby Vision® podrška.

Intel Arc Pro A-serija grafike nudi novu opciju GPU prostora radne stanice. U usporedbi s postojećim Intel Arc Pro proizvodima, Intel Arc Pro A60 i A60M nude dvostruko veći broj PCIe staza sa 16, dvostruko veću propusnost memorije na 384 gigabajta u sekundi, dvostruko više namjenskih AI Xe Matrix Extensions (XMX) motora s 256, i dvostruko veći broj jedinica za praćenje zraka sa 16. Također imaju punu podršku za kodiranje i dekodiranje medija, uključujući AV1. To čini Intel Arc Pro GPU idealnim za računalno potpomognuto projektiranje i modeliranje (CAD/CAM), zadatke zaključivanja AI i obradu medija u namjenskim poslovnim okruženjima.

Intel Arc Pro GPU-ovi podržani su tromjesečnim izdanjima upravljačkih programa za redovite optimizacije performansi i ISV-certificirani1 od strane vodećih aplikacija za radne stanice koje se koriste u arhitekturi, inženjeringu i građevinarstvu te dizajnu i proizvodnji.

Intelovi GPU-ovi za radne stanice također su optimizirani za medijske i zabavne aplikacije kao što je Blender i pokreću biblioteke za renderiranje i praćenje zraka u Intel® oneAPI Rendering Toolkitu kako bi se omogućilo stvaranje vizualnih doživljaja visokih performansi visoke vjernosti na velikom broju.

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.