Prodajna mjesta

ASBIS svojim klijentima diljem Hrvatske nudi široku paletu IT proizvoda. Kako bi saznali koja su prodajna mjesta u vašoj blizini, posjetite ASBIS maloprodajne partnere

ASBIS Vijesti

Studeni 17, 2021
Obavijest o radnom vremenu 18.11. i 19.11.2021.
Listopad 28, 2021
Nova 12. generacija Intel Core obitelji proizvoda uključit će 60 procesora i ...
Listopad 19, 2021
Jedna od najiščekivanijih AI konferencija za developere, inovatore, kreatore ...
Listopad 13, 2021
AMD Smart Access Memory posjačava nevjerojatne 1080p gaming performanse kada se ...
Listopad 05, 2021
Pridružite se CEO Pat Gelsingeru i ostalim vodećim Intelovim predstavnicima na ...
Rujan 20, 2021
Logitech G435 - stvorena za novu generaciju gamera - Ultra lagane, šarolikih ...
Rujan 16, 2021
Windows Server 2022 početak prodaje objavljen je s početkom rujna a sada je ...
Rujan 13, 2021
GIGABYTE Technology, (TWSE: 2376), predvodnik u industriji visokoperfromansnih ...
Kolovoz 12, 2021
Otključajte brzine koje donosi Gen4. Nadogradite svoje računalo uz P5 Plus ...
Intel proširio portfolio FPGA programabilnih ubrzivačkih kartica kako bi ubrzali rad data centara

Listopad 05, 2018

INTEL, FPGA

Intel proširio portfolio FPGA programabilnih ubrzivačkih kartica kako bi ubrzali rad data centara

Intel je proširio svoj portfolio dodavanjem nove Intel® Programmable Acceleration Card (PAC) s Intel® Stratix® 10 SX FPGA, Intelovim najmoćnijim FPGA.

Pre-order required

Ova širokopojasna kartica koristi Acceleration Stack za Intel® Xeon® CPU s FPGA poljima, omogućavajući programerima data centara robusnu platformu na bazi FPGA. Kompanija Hewlett Packard Enterprise* bit će prvi OEM koji će inkorporirati Intel PAC sa Stratix 10 SX FPGA u kombinaciji s Intelovim priborom za ubrzanje rada (Acceleration Stack) za Intel Xeon Scalable procesor s FPGA poljima u njihovu ponudu servera.

"Primjećujemo rast tržišta akceleratore na bazi FPGA, a s novim Intelovim FPGA rješenjem, veći broj dizajnera – bez obzira na njihovu stručnost – može usvojiti alat i imati koristi od ubrzanja opsega rada. Planiramo koristiti Intel Stratix 10 PAC i acceleration stack u našoj ponudi kako bismo kupcima omogućili  lako upravljanje složenim, nastajućim radnim opterećenjima.“ - Bill Mannel, potpredsjednik i generalni direktor, HPC i AI Group, HPE

Kako radi: Kao i prethodno najavljena Intel PAC kartica s Intel® Arria® 10 FPGA, ova nova Intel PAC kartica sa Stratix 10 SX FPGA podržava ekosistem partnera u projektiranju koji donose intelektualnu svojinu (IP) kako bi ubrzali širok spektar opterećenja aplikacije. Intel PAC sa Stratix 10 SX FPGA je kartica s većom specifikacijom matične ploče napravljena za inline obradu i opterećenja koja zahtijevaju veću memoriju, kao što je analitika striminga i konvertiranje video sadržaja. Dok je Intel PAC s manjom specifikacijom matične ploče s Arria 10 FPGA idealna za testiranje unazad (backtesting), ubrzanje baze podataka i radna opterećenja pri obradi slika.

Zašto je važno: Kako potražnja za velikim podacima i umjetnom inteligencijom (AI) raste, tehnologija FPGA koja se može reprogramirati ispunjava zahtjeve obrade i promijenjivog radnog opterećenja aplikacija data centara. S rekonfigurabilnom logikom, memorijom i blokovima za digitalnu obradu signala, FPGA polja se mogu programirati kako bi izvršili bilo koji tip funkcije s velikom propusnošću i performansama u realnom vremenu, što ih čini idealnim za mnoge kritične enterprise i cloud aplikacije. Acceleration stack za Intel Xeon CPU s Intel FPGA poljima radi s vodećim OS sistemima u industriji, partnerima za softver  virtualizaciju i orkestraciju, osiguravajući zajednički inerfejs za programere kako bi brže ostvarili prihod, pojednostavili upravljanje i pristupili rastućem ekosistemu radnih opterećenja ubrzanja.

Što ovo Rješenje uključuje

  • Intel Programmable Acceleration Card (PAC) karticu potvrđenu od strane Intela s Intel Stratix 10 SX FPGA.
  • FPGA Interface Manager (FIM) proizvodnog nivoa na koji su povezane AFU jedinice Intela i partnera.
  • Acceleration Stack za Intel Xeon CPU s FPGA poljima, uključujući zajednički set API-jeva i otvorenih drajvera koji neprimjetno rade s vodećim OS sistemima u industriji, softverom za virtualizaciju i orkestraciju u cijelom portfelju Intelovih PAC kartica.
  • Podrška nativnim radnim opterećenjima vezana za mrežu; početni partneri uključuju Adaptive Microware* i Megh Computing*, i još njih u najavi.
  • Radna opterećenja dostupna kroz storefront model ubrzanja radnog opterećenja za lakšu procjenu.

Više texta: Vijesti iz grupe vezane za programabilna rješenja

Disclaimer: The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.